ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دیااکو
دزس خوندن شیرازی
گرم کردن غذای شیرازی
بدون شرح شیرازی
بچه مثبت
سفر خوش بگذره. سوغاتی هم یادت نره
نمایش یا پنهان متن
اگر هر کدام از عزیزان فکر میکنند توهینی صورت گرفته اطلاع دهند تا عکس مورد نظر ویرایش شود!میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
بهترین موقع واسه رفتن به شیراز همین وقت ساله...
خوش بگذره...
دلشاد
خوش بگذره
ماهی
سفر خوش....دلگشا رو حتما برو بوی بهار نارنج ها دیونه کننده ست
خوش بگذره
ژنرال
هیچ وقت نشده این وقت سال شیراز باشم
نغمه
هاچو هاچو
hadi04
راستی دلگشا هم یادت نره حتما برو الان ناموس بهشته بهار نارنج و.... تازه ژنرال هم الان اونجا نیست
levrone
ها کاکو داریم.
خیلی باحال بود!
gilas
EVANESCENCE
KuRoSh
خوش بگذره سفر
hadi04
دیااکو
البته من این مطلب رو از یه سایت مربوط به خود شیرازیها که فکر کنم شیراز پاتوق بود برداشتم و به نظر من شیرازیها یکی از طناز ترین آدمها هستند و یکی از معدود قومیتها هستند که نه تنها ظرفیت بسیار بالایی دارند بلکه در اکثر مواقع با شوخی با خود یک محیط شیرین رو ایخاد می کنند و این از مهارت اجتماعی بالای اوناست،
من فقط سانفرانسیسکو می رم و لاغیر
از همتون که آرزوی سفری خوش برام داشتید ممنونم ولی وقتی گزارش سفرم رو در خوشا شیراز و وضع بی مثالش بخونید می بینید که آرزوتون محقق نشده.
Kishe Mehr
امین اقا اینها واسه شماها جک و توهین و غیره است، ولی واسه ما خاطره است
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→