تبریک ویژه به همه برندگان و شرکت کنندگان و عکاسان و هنرمندان و بینندگان و خوانندگان و رای دهندگان و برگزارکنندگان و داوران و جایزه دهندگان و جایزه بران چه اقایان چه بانوان بزرگان کوچکان و بوفیان غیربوفیان و مهمانان و...............
وای هاچوووووووووووووووووو نمیدونم چی بگم خیلی خوشحالم براتتتتتتتتتتت.مبارکت باشه بارون جون به شما هم تبریک میگممممممممممممممخیلی خوشحالممم آقای بندری..من به شخصه از عکست خیلی خوشم اومد..........حیف برا رای گیری نبودمممممممممممممم...وگر نه منم بهش رای میدادممممممممم اینا تقدیم به هر سه تاتونننننننننننننننننن:
سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارکتون باشهههههههههههه دوست جونام و خسته نباشین و دست اجرا کننده و مسیول عزیزمون درد نکنه و خسته نباشی قربونت بشم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
Life Dream
shaparak64
مبارک باشه
من اولی رو فقط یادمه که به عکس هاچو گل باقالی رای داده بودم
اگه رای من نبود تو اول نمیشدیا
هاچو هاچو
اگه رای من نبود تو اول نمیشدیا
نمایش یا پنهان متن
مرسی شاپریbijjan
shaparak64
آره فکر کردم
نمایش یا پنهان متن
دیدیشون بگو شاه پری
bijjan,
کوتاه بیا حالا
Kishe Mehr
ضمنا من در اقدامی خود جوش جایزه ی مهدی یره رو به محسن الدین میرزا تقدیم می کنم
هاچو هاچو
باز شما که سنی ازتون گذشته حتما اینا رو بهتر میدونین
تو چقدر بخشنده ای مجی
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
بارون جون به شما هم تبریک میگممممممممممممممخیلی خوشحالممم
آقای بندری..من به شخصه از عکست خیلی خوشم اومد..........حیف برا رای گیری نبودمممممممممممممم...وگر نه منم بهش رای میدادممممممممم
اینا تقدیم به هر سه تاتونننننننننننننننننن:
farzane
سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارکتون باشهههههههههههه دوست جونام و خسته نباشین و دست اجرا کننده و مسیول عزیزمون درد نکنه و خسته نباشی قربونت بشم
9_(9114)-1335179588.gif▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
ممنون
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
shaparak64
نه خب من تو کتابهای پزشکی خوندم
اگه ندیدیش یادت نباشه که ازش راجع به درمان خرفتیت بپرسی
هاچو هاچو
farzane,
ممنونم دوستای گلم
تو کتابهای پزشکی دنبال چی میگشتی؟