یاد یه جوکه افتادم یه بنده خدایی تو اتوبوس یه صدای ناهنجار ازش خارج میشه، کل اتوبوس میخندند، این یاروهه هم بلند میشه و میگه اگه می دونستم اینقدر حال می کنید براتون می ر...دم. من فکر می کنم که مشکل شاپلی 2 بوده که طلایی شده و در مورد خودم یقین دارم که 1 بوده که برنزی شدم حالا این بندری وسط 1 و 2 چیکار می کنه من موندم.
سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارکتون باشهههههههههههه دوست جونام و خسته نباشین و دست اجرا کننده و مسیول عزیزمون درد نکنه و خسته نباشی قربونت بشم مامان مریم جونم شاپرکی جونم دوستتون دارمممممممممممممممم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
اینجور برنده شدنا ارزشی نداره...
واقعاً شرم آوره آدم به خاطر جایزه از دسشویی مایه بذاره
هاچو هاچو
بیشتر ناراحت این بودم وقتی منفجر میشی به کسی آسیب نرسه
واقعاً شرم آوره آدم به خاطر جایزه از دسشویی مایه بذاره
مایع دستشویی منظورته دیگه؟!
نمایش یا پنهان متن
حورا
دست مامان مریم و شرکت کنندگان هم درد نکنه
maryamlondon1
قابل نداشت خیلی دلم میخواست تو هم برنده میشدی ولی .....
قربونت برم الهی .نمی دونی چقدر بچه ها دوست دارن 90 در صد بهت رای دادن
مبارک باشه خسرو جان
وای از دستون
حورا,
تو هم خسته نباشی حورا جون خیلی زحمت کشیدی
shaparak64
آره خیلی شرم آوره
آره آره
قربون شما برم من
Kishe Mehr
لامصب این 1 و 2 چه کارها که نمی کنه
نمایش یا پنهان متن
یکی دیگه از فواید 1 و 2 اینه که جایزه درو میکنههاچو هاچو
ولی چیییی؟
نمایش یا پنهان متن
مرسی مامان مریم مهربونمshaparak64,
دیااکو
یه بنده خدایی تو اتوبوس یه صدای ناهنجار ازش خارج میشه، کل اتوبوس میخندند، این یاروهه هم بلند میشه و میگه اگه می دونستم اینقدر حال می کنید براتون می ر...دم.
من فکر می کنم که مشکل شاپلی 2 بوده که طلایی شده و در مورد خودم یقین دارم که 1 بوده که برنزی شدم حالا این بندری وسط 1 و 2 چیکار می کنه من موندم.
پری سا
به برندگان عزیز تبریک میگم
هاچو هاچو
zrnznn
تبریک میگمممممممممممممممممممم خدایششششششششش خاطره های همتون زیبا بودننننننننننننن.....مبارک برنده ها باشههههههههههههه......
شاپلییییییییییی دوست دارمممممممممم
farzane
سلام سلام به روی ماه همگی تبریک میگم به برندگان عزیزممممممممم هورااااااااااااا هورااااااااااااااا مبارک باشه واقعا شاد شدم از دیدم 4تا مسابقه ایی که دیدم و در آخر این نظر براتون میزارم مبارکتون باشهههههههههههه دوست جونام و خسته نباشین و دست اجرا کننده و مسیول عزیزمون درد نکنه و خسته نباشی قربونت بشم
مامان مریم جونم شاپرکی جونم دوستتون دارمممممممممممممممم
9_(9114)-1335179588.gif▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
ممنون آبجی جون
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
shaparak64
آره خب
کافر همه را به کیش خود پندارد
نمایش یا پنهان متن
عزیززززم
فدای تو گل دختر