₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » :: باز گشت دوباره چاق و لاغر دهه 60 ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » :: باز گشت دوباره چاق و لاغر دهه 60 ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: باز گشت دوباره چاق و لاغر دهه 60 ::

538 بازدید، 17 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

چاق و لاغر دوباره خاطره‌ساز مي شوند

تصویر در دسترس نیست

"چاق و لاغر" از شخصيت‌هاي خاطره انگيز رسانه ملي در دهه 60 بودند كه با توليد سري جديد آن در سال 91 بار ديگر در اذهان كودكان ديروز و امروز ماندگار خواهند شد.‌

علي اصغر آزادان، تهيه كننده مجموعه "چاق و لاغر" در گفتگو با خبرنگار بخش راديو و تلويزيون باشگاه خبرنگاران، گفت: بعد از توليد و پخش سري اول مجموعه "چاق و لاغر" در دهه 60 و مورد استقبال قرار گرفتن آن از سوي مخاطب به فكر توليد فيلم سينمايي آن بوديم و بارها تا آستانه توليد آن پيش رفتيم اما طرح آن عملياتي نشد.

وي افزود: در سال 85 طرح 26 قسمتي سري جديد "چاق و لاغر" را ارائه داده و موفق به دريافت مجوز توليد آن شديم اما باز به دليل تغييرات مديريتي طرح توليد عملي نشد.

اين تهيه كننده ادامه داد: طرح توليد "چاق و لاغر" هم اكنون در گروه نوجوان شبكه دو تصويب شده و در اين گروه توليد خواهد شد.

آزادان با بيان اينكه سري جديد مجموعه "چاق و لاغر" با تغييراتي در متن در راستاي جذابيت بيشتر براي نوجوانان به زودي با تكميل فيلمنامه مقابل دوربين قرار خواهد گرفت،افزود: هم اكنون متن دو قصه از مجموعه چاق و لاغر از سوي گروه نوجوان شبكه دو مورد تائيد قرار گرفته و از آنجا كه اين مجموعه از لوكشين هاي خارجي بسياري برخوردار است علاقه مندم فرصت را از دست ندهيم و كار ضبط اين مجموعه را با وجود همين دو قصه در آب و هواي بهاري آغاز كنيم.

وي تصريح كرد: مخاطبان اين مجموعه در دو طيف طبقه بندي خواهند شد دسته اول تماشاگراني هستند كه جزء بينندگان جديد بوده و دسته ديگر مخاطباني كه سري جديد اين مجموعه نوعي فضاي نوستالوژي براي آنها ايجاد مي كند، به هر حال كاراكترها، شخصيتهاي خلق شده، اتاق مشورت، قرقي و .. همه بروز خواهند شد و ماجراهاي چاق و لاغر متناسب با مسائل روز روايت مي شوند.

تهيه كننده مجموعه چاق و لاغر بيان كرد: در ساخت اين سريال از متن به كاراكتر و از كاراكتر به قصه مي‌رسيم و با تلفيقي از اين دو مقوله ماجراهايي جذاب و ديدني تر از سري گذشته چاق و لاغر را ارائه خواهيم داد حتي شايد با ازدواج يكي از دو كاراكتر چاق و لاغر مسير داستان را به گونه اي متفاوت تغيير دهيم.

آزادان با بيان اينكه اين مجموعه سعي دارد با برخورداري از مضمون طنازانه شخصيتهاي چاق و لاغر را دوباره احيا كند، افزود: با شخصتيهاي اصلي اين مجموعه احساس نزديكي دارم زيرا نگارش قسمتي از سري قبل آن را برعهده داشتيم؛ بنابراين تمام تلاش خود را به كار خواهيم بست تا قصه مجموعه چاق و لاغر با شرايط كيفي بهتري توليد شود و كارگرداني موفق اميرحسين قهرايي در سري اول زمينه همكاري با وي را در سري جديد نيز رقم زده و اميدوارم مجموعه چاق و لاغر بتواند دوباره در بين مخاطبان ماندگار شود.

اين تهيه كننده گفت: دو كارآگاه چاق و لاغر دو كاراكتر اصلي اين مجموعه هستند و در كنار ساير شخصيتهاي جديد كه همگي جذاب و ماندگار خواهند بود درگير ماجراهاي متفاوتي مي شوند.

تهيه كننده مجموعه چاق و لاغر خاطرنشان كرد: كاراكترهاي چاق و لاغر هنزو مشخص نشده اند و اميدواريم به زودي با تكميل فيلمنامه و عوامل توليد آن را در خرداد سال جاري آغاز كنيم همچنين به احتمال زياد پخش اين مجموعه نيز در پائيز 91 خواهد بود.

منبع:
    http://zahrapaeezy.blogfa.com

خبرناگار:
    خبرنگار زهرا فرود

10 سپاس: نغمه، دلشاد، garfild، حورا، ژنرال، levrone، sotude، gilas، کوروش فسقلی، farzane

• نغمه

کوچیک که بودم این برنامه رو خیلی دنبال میکردم ولی خیلی هم میترسیدم به خاطر اون آدم آهنی که باهاشون بود ولی نمیدونم الان هم همونقدر که تو بچه گی ذوق دیدنشو داشتم دارم یا نه :1:
    2 سپاس: Life Dream، کوروش فسقلی

• دلشاد

آخ جون یادش بخیر حتما بازم میبینم :93:
    1 سپاس: Life Dream

• هاچو هاچو

:93: ایول :93: چقدر من دوست داشتم این کارتون رو :65:
    گیلی گیلی اون سفارشی که تو تاپیک خاطرات کودکی بهت دادم رو میشه پس بگیری،آخه خود کارتونش رو میخواد بذاره دیگه دوباره :4:
    مرسی مازی :93:

3 سپاس: نغمه، Life Dream، کوروش فسقلی

• حورا

• ژنرال

عالیه...

من که خیلی خوشم میومد از برنامه ش.

X625 :4:

3 سپاس: نغمه، Life Dream، کوروش فسقلی

• levrone

از ژیانشون قِرقی چه خبر؟! اونم هست؟

• shaparak64

آخخخخخی نازی
    باید دیدنی باشه :78:

• sotude

حتما باید دیدنی و جالب و خاطره انگیز باشه :8:

• gilas

ای جاانم چقدر خوب باید دیدنی و خاطره انگیز باشه :93: :78: :93:

نقل قول: هاچو هاچو
    گیلی گیلی اون سفارشی که تو تاپیک خاطرات کودکی بهت دادم رو میشه پس بگیری،آخه خود کارتونش رو میخواد بذاره دیگه دوباره

نوچ :4:
    پس بگیرو
    داداشم خوشش نمیاد
    گفتن خوب نیست و
    قرار سری جدیدش بیاد
    ندارم :10:

4 سپاس: نغمه، Life Dream، کوروش فسقلی، هاچو هاچو

• mati

من ندیدم چاق و لاغرو :7:

• ماهی

دستشون درد نکنه :1:

• baron jon

آخی یادش بخیر منم خیلی این برنامه رو دوست داشتم
    مرسی :46:

• KuRoSh

آخ یادش بخیر چه داستانی داشت از بالا مپریدن تو اون ژیان :65:
    چند روز پیش همین عکس رو دیدم گفتم آخ یادش بخیر ای کاش میشد دوباره پخش بشه که انگاری سری جدید میاد به بازار :93:

• zrnznn

یادش بخیرررررررررررررررررررررررررر... :65:

• farzane

• هاچو هاچو

نقل قول: gilas
    نوچ
    پس بگیرو
    داداشم خوشش نمیاد
    گفتن خوب نیست و