ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خودداری شهره از اجرای کنسرت دبی
bijjan
دوستان عزیزم بعد از چند سال که از اجرای اخرین برنامه من در دبی میگذرد بسیار مشتاق بودم با شما عزیزانم (در برنامه ای استثنایی که از تاریخ 26 آپریل 2012 در بال روم یکی از بزرگترین هتل های دبی که به صورت وی-آی-پی و خانوادگی از چند ماه قبل تدارک دیده شده بود) مجددا دیداری تازه کنم
ولی می بایستی به اطلاع شما برسانم که با توجه به شرایط فعلی پیش آمده و ادعای امارات درباره ی جزایر سه گانه ایرانی، اینگونه صلاح می دانم که از اجرای برنامه در دبی خودداری کنم.در نهایت پوزش از عزیزانی که برای این کنسرت برنامه ریزی و بلیط رزرو کرده بودند.
قلب من همیشه به عشق کشورم ایران و شما می تپد.
پاینده باد ایران و ملت شریف ایران.
نمایش یا پنهان متن
دوستای خوبم من نه به شخصیتش چه بد چه خوب کاری ندارم ولی این کارش رو خیلی ارزشمند میدونم چون ممکنه نتونه دیگه تو دبی برنامه اجرا کنه ولی در مقایسه باکار خواننده ای که حاضر نشد آهنگ خلیج همیشگی فارس رو تو دبی اجرا کنه بسیار قشنگترهدلشاد
garfild
ژنرال
magmag206
mz56mz
اول منبع خبر لطفا ,اقا بیرژن
دوم بايد تا 26 منتظر بمونيم ببين واقعا شركت نخواهد كرد ان وقت اين كارشون قابل احترام خواهد بود
bijjan
بالاترین مبعشه
bijjan
بالاترین منبعشه
Kishe Mehr
shaparak64
ولی به نظز من، حتی اگه کارش از روی خودشیرینی هم بوده باشه، بازم ارزشمنده
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ماهی
gilas
maryamlondon1