₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » :: بازي وهم انگيز Limbo + عكس، نقد و برسي و دانلود ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » :: بازي وهم انگيز Limbo + عكس، نقد و برسي و دانلود ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: بازي وهم انگيز Limbo + عكس، نقد و برسي و دانلود ::

2874 بازدید، 33 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: sotude
    نصب شد ولی اجرا نشد این پیغام رو داد

this aplication has failed to start because d3dx9_43.dll was not found.re-installing the aplication my fix this problem

اين ارور دايركتس هست! فايل 43 در پوشه ويندوز، سيستم 32 موجود نيست!! دو راه ساده هست، يا دايركتس رو دوباره نصب كنيد، يا اينكه فايل مورد نظر رو دانلود و توو پوشه كپي كنيد.

اين دو فايل رو دستي به پوشه مورد نظر كپي كنيد!

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://learn-1.persiangig.com/document/P30source-1/d3dx9_39_www.P30source.com.rar
    پسورد:
    www.p30source.com

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://learn-1.persiangig.com/document/P30source-1/D3DX9_43.rar
    پسورد:
    www.p30source.com

در سون دقيقاً نميدونم چنين پوشه اي موجود هست يا نه! ولي شما براي اطمينان هم در پوشه ويندوز و هم سيستم 32 كه در ويندوز هست، كپي كنيد.

اگه مشكل حد نشد، آخرين ورژن دايركتس رو دوباره نصب كنيد.
    موفق باشيد
    نقل قول: ژنرال
    باید بازی جالبی باشه.

احساس میکنم اون پسره هم شخصیتیش به خودت شبیهه

خوب شخصيتشو دوس دارم، ولي شباهت نداريم، خودت سياهي محسن خان :4:
    نقل قول: sotude
    با شرمندگی نمیدونم همونی که آقا مازیار بالا واسه دانلود گذاشته حجم 75 مگا بایت رو دانلود کردم یعنی دوباره دانلودش کنم؟

نه فايل برنامه مشكلي نداره، شما هم كامل دانلود كرديد، اين اروري كه براي شما اومده مشكل دايركتس هست، يه مشكل بزرگ ديگه اي هم كه اين بازي داره مشكل Fatal Error هست، يعني كارت گرافيك تيرتپره! :83:
    نقل قول: نغمه
    من بعد از دانلود وقتی بازش کردم (trojan virus) زد دیلیتش کرد

اون فايل زبان برنامه هست، زياد مهم نيست، هر چند كه باشه بهتره، براي نصب آنتي ويروس رو موقتاً غير فعال كنيد، بعد از نصب دوباره فعالش كنيد، اينطوري مشكل خاصي پيش نمياد :72: اسم ويروس رو هم Trojan.Gen.2 تشخيص ميده!! ولي چون كرك هست اينطوري تشخيص ميده.
    نقل قول: arash52
    مرسي همون مين روب رو بازي مي كنم

ياد بازي قارچ خور افتادم :83:

2 سپاس: دلشاد، نخبه

• farzane

واااااااااااااااااااااااای دوس دارممممممممممممم مرسی دوستم عالی بود 261 241 280
    1 سپاس: Life Dream

• Life Dream

1 سپاس: دلشاد

• Holtek

مرسي مازيار :1:
    بازي فقط انگري بريد :4:

• Life Dream

بابا اين بازي منو ديونم كرده :62: از اين قسمت هر كاري ميكنم نميدونم چطوري بايد رد بشم، يعني فكريه بد جور! مخم ديگه هنگ كرده :101:

اينم از Save بازي، يكي اين مرحله رو رد كنه و دوباره Save رد شده رو برام بزاره، ثواب داره :9:

Administrator_swarm

2 سپاس: دلشاد، نخبه

• gilas

نقل قول: Life Dream
    اينم از Save بازي، يكي اين مرحله رو رد كنه و دوباره Save رد شده رو برام بزاره، ثواب داره

خسته نشی عمو یوفوی :83:

از اون زور دانلود کردم اما وقت نکردم نصب کنم :2:

الان تازه یادم افتاد :4:

2 سپاس: مامي، Life Dream

• مامي

نقل قول: gilas
    از اون زور دانلود کردم

گیلاسی جوووووووووووووونم 247

• نخبه

وای لیبو این بود قبل عید خونه دوستم بودم اینو بازی میکرد اون موقع تو اون مرحله بود که هی بچه می افتاد تو اون چاله پر از چوب و تنش خون می اومد اصلا از بازیش خوشم نیومد مخصوصا اینکه یه بچه اونم تو یه جای تاریک.. دوسش ندارممممممممممممممممممم :94: نمیدونم دوستم الان تا چه مرحله ای بازی کرده ولی من اصلا خوشم از این بازی نیومد.. بازی خشن دوست ندارم :24:

• Life Dream

خسته نشی عمو یوفوی :83:

از اون زور دانلود کردم اما وقت نکردم نصب کنم :2:

الان تازه یادم افتاد :4:

پس شما هم خسته نباشد كه اون روز دانلود كرديد و نظر نداديد :4:
    جريمش اينكه بايد بازي رو تا آخر رد كني :56:
    نقل قول: نخبه
    وای لیبو این بود قبل عید خونه دوستم بودم اینو بازی میکرد اون موقع تو اون مرحله بود که هی بچه می افتاد تو اون چاله پر از چوب و تنش خون می اومد اصلا از بازیش خوشم نیومد مخصوصا اینکه یه بچه اونم تو یه جای تاریک.. دوسش ندارممممممممممممممممممم :94: نمیدونم دوستم الان تا چه مرحله ای بازی کرده ولی من اصلا خوشم از این بازی نیومد.. بازی خشن دوست ندارم :24:

شيلين اين بازي به شدت فكريه، خشن نيست، كلم باد كرد تا تمومش كردم، ديروز تمومش كردم :75: آخرش خيلي رمانتيك بود :20:

1 سپاس: نخبه

• gilas

پس شما هم خسته نباشد كه اون روز دانلود كرديد و نظر نداديد

عمو یوفوی من که نظر دادم پست شماره 3 :3:
    تازه خودتم تو پست 7 جوابمو دادی :10:

نمایش یا پنهان متنعمو پیر شدیا :4:

نمایش یا پنهان متن 826

• Life Dream

عمو پیر شدیا

هي عمويي، چه كنيم كه زمانه بد جور پيرمون كرد :44:
    نمایش یا پنهان متنهي روزگار :44:

نمایش یا پنهان متنهي :79:

نمایش یا پنهان متن :10:

• malakeh

نمایش یا پنهان متن :44:

• نخبه

شيلين اين بازي به شدت فكريه، خشن نيست، كلم باد كرد تا تمومش كردم، ديروز تمومش كردم آخرش خيلي رمانتيك بود

فکری بودنش که میدونم فکریه ولی یه بچه رو انداختن جلو یه عالمه جک و جونور و چاله چوله گذاشتن جلوش که باید از اونا رد بشه و اگه نشه میمیره خب دوسش ندارم اصلا همون قارچ خور بهتره:4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: