₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » خون مرموز
1 2

بدون عکس

خون مرموز

486 بازدید، 26 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

خون ، رمز سلامت و تندرستی است، خون به تمام سلول های بدن، اعضاء و اندام ها غذا می رساند. خون وسیله دفاعی بسیار ارزشمند در برابر هجوم میکروب ها به بدن است. خون نمایشگر و نشان دهنده وضعیت درونی ماست. وقتی انسان به بیماری ای دچار می شود در خون تغییرات زیادی ظاهر می شود و پزشکان با آزمایش خون و یافتن این تغییرات به مرضی که انسان را مورد حمله قرار داده است پی می برند. یعنی از طریق خون و آزمایش آن می توان دریافت که بدن سالم است یا نه!

تصویر در دسترس نیست

مسئله شخصیت

شاید باور نکنید که شخصیت افراد به گروه خونی آنها بستگی داشته باشد اصولاً افراد هر گروه خونی دارای خوی، عادت، رفتار و کردار و شخصیت خاص خود هستند. به نظر می رسد که در طی اعصار به تدریج این حالات و عوامل مربوط به ساختمان درونی و فکری انسان در ژن های بدن ذخیره شده و از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود.

در تاریخ پزشکی آمده است فرزندانی که به محض تولد از مادر خود جدا شده و به نقاط دوردستی برده شده اند ولی بعد از سی یا چهل سال این مادر و فرزند در کنار هم قرار گرفته اند، ملاحظه شده که بسیاری از صفات از مادر به فرزند منتقل شده و تعداد زیادی از خصایص مربوط به شخصیت مادر در فرزند خودنمایی می کرده است. یعنی محیط نتوانسته است این خصوصیات را در فرزند تغییر دهد. آنچه مسلم است گروه خونی، در ساخت شخصیت ما نقش بسیار مؤثری دارد و این مسئله برای دانشمندان و محققین روشن شده است.

نمایش یا پنهان متناین مسئله برای من کاملا اثبات شده هست :3:

ویژگی های شخصیتی گروه خونی O

تصویر در دسترس نیست

افراد این گروه دارای ژنی در بدن هستند که به آنها قدرت تحمل مصائب، اعتماد به نفس ، شهامت و خوشبینی می بخشد. افراد این گروه خود را باور دارند و به خود اهمیت فراوان می دهند. علت این امر آن است که گروه O قدیمی ترین گروه خونی افراد جهان است و اجداد این گروه به ورزش ، شکار ، حمله به حیوانات، و مقاومت در برابر مشکلات عادت داشته اند و این عادت به افراد بعدی این گروه منتقل شده است.

به هر حال افراد این گروه خونی، افرادی مصمم، کوشا، جدی، قاطع و پابرجا هستند و اگر تحقیق کنید خواهید دید که بسیاری از سیاستمداران فعلی جهان در گروه خونی O قرار دارند.

حدود38%مردم جهان دارای گروه خونی O+ و 6%دارای گروه خونی O- هستند.

ساختار شخصیتی گروه خونی A

تصویر در دسترس نیست

از خواص مهم افرادگروه خونی A آن است که از خوردن سبزی لذت می برند و دارای دستگاه هاضمه بسیار ظریف می باشند. سیستم دفاعی آنان با جایی که در آن زندگی می کنند خوب همسانی پیدا می کند. در برابر حوادث روحی مثل استرس ها و ناراحتی های فکری با آرام کردن درون خود خوب مقاومت می نمایند و افرادی فعال و سازنده به شمار می روند.

افراد این گروه در معرض ابتلای به استرس ها قرار دارند و بهترین راه درمان استرس در افراد این گروه استفاده از ورزش یوگا است. به طور کلی ورزش های سبک برای افراد این گروه بسیار مفید است. افراد این گروه به خوبی می توانند در جوامع پر جمعیت و بزرگ زندگی کنند و به طور کلی آنها افرادی هستند که تابع قانون، منظم و شایسته هستند. احترام دیگران را رعایت می کنند و از خود خاطره خوبی در سایر افراد باقی می گذارند. نخستین افراد این گروه از بدو پیدایش انسان در کره زمین افرادی باهوش ، حساس و باشوق بودند و قادر بودند با حوادث محیط خود مبارزه کنند. این افراد می توانند در مواقع حساس به خوبی تصمیم بگیرند و خوب و صحیح عمل کنند.

همچنین آنها قادرند که در مواقع سخت، اضطراب و هیجان خود را به خوبی کنترل کنند. اما وقتی هیجان و ناراحتی آنها از حد فراتر رود این افراد منفجر می شوند افراد این گروه نمی توانند برای کارهایی که به مدیریت دقیق نیاز دارد نامزدهای مناسبی باشند در حالی که افراد گروه O دارای این صلاحیت می باشند.

حدود 34%از مردم دارای گروه خونی A+و6%دارای گروه خونیA-هستند.

گروه خونی B

تصویر در دسترس نیست

افرادگروه B در برابر برخورد با حوادث می توانند بلافاصله تغییر وضع داده و خود را با شرایط زمان و مکان هم آهنگ کنند؛ این سخن به آن معنا نیست که در فکر خود پابرجا نیستند بلکه منظور آن است که می توانند با هر تغییری هماهنگ شده و خود را از برخورد با مشکلات در امان نگه دارند. افراد گروه B قادرند در مقابل بسیاری از بیماری های شایع مقاومت و پایداری کنند. حتی اگر بیماری های قلبی و سرطانی هم بگیرند باز هم عمر بیشتری می توانند داشته باشند. :4:

این افراد در مقابل بیماری ها مقاومت بیشتری نشان می دهند و کمتر از سایر گروه ها بیمار می شوند. کارهای روزمره را با نهایت دقت و نظم انجام می دهند. :5: بهره وری از ورزش و خوردن غذای فراوان برایشان مفید است. شرایط زندگی برای این افراد راحت تر است. کمتر دچار برخوردهای ناراحت کننده می شوند؛ به خوبی می توانند نظرات دیگران را درک کنند.

30 تا 40 درصد از میلیونرها از گروه خونی B هستند. :4: بسیاری از مدیران و اشخاص سطح بالا در جهان گروه خونی B دارند. :4: افراد این گروه دارای تعادل چشمگیر و هماهنگی اعمال بدن هستند. :5: انرژی های مختلفی که در بدن آنها وجود دارد موافق و موازی هم می باشند و به همین جهت این افراد کمتر دچار بیماری می شوند. :82: خواص گروه خونی B داشتن زندگی منظم و آرام است.

حدود 9% از مردم جهان دارای گروه خونی B+ و25%هم دارای گروه خونی B- هستند

گروه خونی AB

تصویر در دسترس نیست

وجه مشخصه این گروه همراه شدن خواصگروه A وB با هم است. قابلیت تغییر شرایط بدنی با تغییر یافتن عوامل خارجی را داشته، دستگاه هاضمه حساس و ضعیفی دارند. سیستم دفاعی آنها مقاومت کمی دارد و می توانند با استفاده از ورزش به استرس ها و ناراحتی های محیطی پاسخ دهند. خلاقیت در این افراد وجود دارد. آنها در همان مراحل اولیه استرس به آن جواب می دهند و آن را از سر می گذرانند. در افراد این گروه عشق به معنای واقعی وجود دارد.

این افراد ، مهربان خوش خلق، خلیق و آرام هستند. میل به نصیحت کردن و راهنمایی مردم در آنها زیاد است و بسیاری از آنها هر کاری از دست شان برمی آید برای کمک به دیگران انجام می دهند. سیستم دفاعی آنها ضعیف بوده و در برابر میکروب ها و ویروس ها از خود مقاومت زیادی بروز نمی دهند. افراد گروه AB به خاطر حسن نیت فراوان و خوش قلبی ، همیشه خیر و خوبی مردم را می خواهند و همه را به صلح و آرامش دعوت می کنند. بسیاری از درمانگرها و کسانی که روی انرژی درمانی کار می کنند دارای گروه خونی AB می باشند.

حدود4%مردم گروه خونی AB+ و1%گروه خونی AB- دارند

منبع : سایت تغذیه وسلامت

نمایش یا پنهان متنبا توجه به اینکه پدرم O مادرم AB و خواهرم A و خودم B هستم باید بگم این ویژگیهایی که گفته شده 90 درصد در مورد خانوادم صدق می کنه.. :37:

12 سپاس: behnam25، دلشاد، arash52، mz56mz، Dr.GSM، محسن صائب، shaparak64، kahkeshan، نغمه، ژنرال، gilas، farzane

• هاچو هاچو

منم فکر کنم B باشم :37: جالب بود گلی خانوم 826
    1 سپاس: ماهی

• دیااکو

نقل قول: ماهی
    قابلیت تغییر شرایط بدنی با تغییر یافتن عوامل خارجی را داشته

دارم
    دستگاه هاضمه حساس و ضعیفی دارند.

همیشه رانیتیدین تو جیبمه
    سیستم دفاعی آنها مقاومت کمی دارد

این در مورد من صدق نمی کنه چون خیلی کم مریض میشم
    خلاقیت در این افراد وجود دارد

من خالقم
    آنها در همان مراحل اولیه استرس به آن جواب می دهند و آن را از سر می گذرانند

استرسم تو بدترین شرایط نیم ساعته و دوباره همون آدم الکی خوش اسبق میشم
    این افراد ، مهربان خوش خلق، خلیق و آرام هستند.

من همونطوری که گفته خیلی با حالم
    1%گروه خونی AB- دارند

می گم نیست در جهانم و همتا ندارم پی دلیلش اینه
    مادرم AB

بهش تبریک بگو چون این نعمت به برگزیدگان اعطا می شود

من یکی از اهدا کنندگان فعال خونم و تقریبأ هر سه ماه یکبار خون می دم (خیلی دقت کردم که اشتباهای به جای خ، ک نزنم) و کارم جنبه انسانی داره ولی دو دورست که یه جنبه حیوانی هم بهش اضافه شده و اون خانم دکتریه که اومده سازمان انتقال خون و لامصب مثل فرشتهاست قیافش.
    بار اول که رفتم پیشش بعد از معاینات اولیه و گرفتن فشار پرسید تو این چند ماه رفتار جنسی پر خطر جنسی داشتی؟ منم شیطون رفت تو جلدم و قیافم رو شاسکول کردم و پرسیدم یعنی چه کارهایی؟ اونم کلی توضیح داد و منم کلی سئوال کردم، دفعه بعد دوباره پرسید که رفتار جنسی پر خطر داشتی؟ منم که فکر نمی کردم تو این همه مراجعه کننده منو یادش باشه دوباره پرسیدم یعنی چه کارهایی؟ گفت همون که دفعه پیش برات گفتم، گفتم ماشاالله چه حافظه ای دارید من یادم نیست دیشب چی خوردم، اونم گفت گرچه می دونم می دونی ولی چون وظیفه ماست مجبورم دوباره توضیح بدم و اون داشت توضیح می داد و منم با قیافه ای که در اثر جلوگیری از خنده سرخ شده بود نگاهش می کردم و اونم با دیدن قیافه من خندش گرفته بود و یه جوری سر و ته قضیه رو به هم رسوند.
    من بی صبرانه انتظار حدودأ دو ماه دیگه رو می کشم که برم و بپرسم یعنی چه؟
    امیدوارم پایان این انتظار من با دیدن یه دکتر سبیل کلفت تبدیل به کابوس نشه.

6 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، shaparak64، ژنرال، gilas، بندری

• دلشاد

• مامي

ماهي جونم ممنون :46:

• sotude

افراد این گروه خود را باور دارند و به خود اهمیت فراوان می دهند.
    به هر حال افراد این گروه خونی، افرادی مصمم، کوشا، جدی، قاطع و پابرجا هستند

مرسی عزیزم :11: منم o- هستم :9:

• arash52

منم حداقل سالي يكبار خون ميدم . :46:

• هاچو هاچو

دیااکو,
    :23: :23: نمیری تو :23: :23: وای خدا :23:

نقل قول: دیااکو
    پرسید تو این چند ماه رفتار جنسی پر خطر جنسی داشتی؟

:23: جا داشت میگفتی تا حالا که نه ولی فقط کافیه اراده کنین تا داشته باشم :23:

• mz56mz

ممنون عمو جان
    من o+

و خودم B هستم

خب آمو همون اول اون بالو مينوشتى ما نيايم پايين دوباره اين همه راه بريم بالوو گروه B رو بخونيم :4:

• Holtek

مرسي خام مهندس ماهي گلي ، مطلب خيلي مفيدي بود
    گروه خونی B

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنولي با اينكه گروه خونيم B هست ، خيلي مريض ميشم :2:

با لحن " نقاش باب راس " : من گروه خوني B خيلي دوست دارم :1:

• محسن صائب

خوب در مورد افرادی که نمیدونند دارای چه گروه خونی هستند
    چرا توضیح ندادی
    فکر میکنی اینا چه خصوصیاتی دارند :4:

• ماهی

خیلی دقت کردم که اشتباهای به جای خ، ک نزنم

:83:

من بی صبرانه انتظار حدودأ دو ماه دیگه رو می کشم که برم و بپرسم یعنی چه؟

خدایی خیلی با حالی :4:
    دلشاد,
    مامي,
    sotude,
    arash52,
    هاچو هاچو,
    مرسی از نظراتتون دوستان خوبم :46:
    نقل قول: mz56mz

خب آمو همون اول اون بالو مينوشتى ما نيايم پايين دوباره اين همه راه بريم بالوو گروه B رو بخونيم

:83: عمو به جان شیرینم قسم خیلی از اون خصوصیات ها رو دارم و مهمترینش اینه که مریض نمیشم..هیچ مرگیم نمیشه :4:
    نقل قول: Dr.GSM
    ولي با اينكه گروه خونيم B هست ، خيلي مريض ميشم

خب تو اصلا مواظب خودت نیستی.. :57: هوای شهرتونم خیلی سرده :411:
    نقل قول: محسن صائب
    فکر میکنی اینا چه خصوصیاتی دارند

با توجه به پستهای بچه ها و شما به نظرم می آد تمایلات مذهبی دارند...چون اصولا مرموز هستن و از گفتن گروه خونیشون هم طفره می رن :4:
    نمایش یا پنهان متنخوش اومدی آقا محسن..دلمون براتون تنگ شده بود :46:

3 سپاس: shaparak64، Dr.GSM، ژنرال

• shaparak64

ماهی,
    امیدوارم پایان این انتظار من با دیدن یه دکتر سبیل کلفت تبدیل به کابوس نشه.

اونموقع بپرس یعنی چی؟ بعد بگه بیا خودم برات توضیح میددددددددددم :4::83:
    ماهی,
    من یادم نمیاد 314
    گروهی که یادشون نمیاد علاوه بر کم حافظگی :4:چه ویژگی هایی دارن؟ :4:

2 سپاس: ماهی، ژنرال

• نغمه

منم o + هستم
    نمایش یا پنهان متن
    خانوداده مادری من همه گروه خونیشون o+ هست :8:

نمایش یا پنهان متنباباییم هم AB+ هستن :8: و مرتب خون اهدا میکنن :90:

• ماهی

نقل قول: shaparak64
    گروهی که یادشون نمیاد علاوه بر کم حافظگی چه ویژگی هایی دارن؟

اگر شاپرک باشن نمک دارن هزارتا :6:
    نقل قول: نغمه
    منم o + هستم

خیلی جالبه .توی 14 رای گروه خونی o اندازه ی ب هست .فکر می کردم اُ خیلی کم باشه. :37:

2 سپاس: نغمه، shaparak64

• Holtek

خب تو اصلا مواظب خودت نیستی.. هوای شهرتونم خیلی سرده

اره ، اينجا خيلي سرده منم سرمايي ، الان با كاپشن نشستم :411:
    خیلی جالبه .توی 14 رای گروه خونی o اندازه ی ب هست .فکر می کردم اُ خیلی کم باشه.

O ‌مثبت زياده ، O‌منفي كمه :104:

2 سپاس: ماهی، shaparak64

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    اره ، اينجا خيلي سرده منم سرمايي ، الان با كاپشن نشستم

اینجا هوا عالیه..بوی بهار نارنجا داره دیونم می کنه 301
    چقدرم خوابم می آد...377به جون خودم اگه یه کاره ای میشدم به ملت شیراز حق خمور کنندگی آب و هوا می دادم.. :83: نمی دونی چه ستمیه توی این هوا بیای سر کار :83:

4 سپاس: Dr.GSM، ژنرال، نغمه، shaparak64

• zrnznn

1%گروه خونی AB- دارند

افراد گروه AB به خاطر حسن نیت فراوان و خوش قلبی ، همیشه خیر و خوبی مردم را می خواهند و همه را به صلح و آرامش دعوت می کنند. بسیاری از درمانگرها و کسانی که روی انرژی درمانی کار می کنند دارای گروه خونی AB می باشند.

چقدر خوبببببببببببببببب...............
    وای ماهی جون من یک ساله که میرم خون اهدا میکنم.......
    اخه بار اول که رتمممم و فهمیدم نوع خونم ab منفیه.....رئیس سازمان انتقال خون دز خیلی تشویقم کرد و گفت خون شما از اون نوعیه که ما زیاد بهش احتیاج داریممممممممممم...منم خوشحال برا همین میرم میدمممممممممممم.....
    مرسی از اطلاعاتتت خیلی جالب بودنننننن :1:

2 سپاس: نغمه، ماهی

• ژنرال

من یه بار سال 77 رفتم آزمایش خون دادم و گروه خونیم +B بود.

دو سال قبل برای گواهینامه رانندگی رفتم آزمایش خون دادم گفتن +O هستی. :66:

سال دیگه هم برم آزمایش خون بدم ببینم چی میگن :4:

3 سپاس: نغمه، ماهی، shaparak64

• gilas

من یه گیلاس با گروه خونی A+ هستم :5:

خونم رفتم بدم ازم خون نگرفتن :100:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: