ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
من خواهم مرد اما نه با ابوموسی و تنبهایش
bijjan
من خواهم مرد اما نه با ابوموسی و تنبهایش من با نمک دریاچه جان خواهم داد
داشتم در مورد دریاچه اورمیه فکر می کردم در مورد خشک شدنش انگار نه انگار که این دریاچه بخشی از ایران است.
همگان در مورد ابوموسی و تب بزرگ کوچک در حال مشاجره هستند امارت می گوید به من تعلق دارد ایران نیز حرف خودش را میزند و عده ای در خیابان.
در حالی که شعارهای علیه امارت سر می دهند، دریاچه اورمیه در حال خشک شدن است و با گذشت زمان به کویر نمک تبدیل می شود. عده ای میگویند ابوموسی ولی باید دید که دریاچه رمق ندارد. امارات توری بزرگ برای صید جزایر سه گانه پهن کرده است و ایران و دوستدارانش می گویند" برو گم شو" . دریاچه در حال مرگ است. کسی نیست. فریادهایش گوشها را "کر"" کرده است اما کسی گوش شنوا ندارد. من خواهم مرد اما نه با ابوموسی و تبهایش من با نمک دریاچه جان خواهم داد. مرا دریابید من در حال مرگ هستم.
دلشاد
انتقالش دادم به بخش اخبار و حوادث
maryamlondon1
بهونه
KuRoSh
در مورد ارومیه هم باید منتظر باشیم که ببینم کارشناس ها با طرح هاشون به کجا میرسن
bijjan
دوستای گلم من این تاپیک رو از لحظ سیاسی یا جهت توهین به سایر کشورا نزاشتم این رو من در وبلاگی یک پانترک دیدم و هدفم از گذاشتنش این بود که ای ایرانی که الان تازه خوبت به جوش اومده واسه جنوب کشورت حواست نیست که سالهاست دریاچه نمک ارومیه داره خشک میشه و ما ر حتی تاسف هم نمیخوریم حالا این مسله هم کم کم برامون متاسفانه
هاچو هاچو
zrnznn
hadi04
دریاچه ارومیه بخشی از این آب و خاکه و باید مشکلش حل بشه و این یه بحث مهندسی و کارشناسیه یه طرح هم در مورد انتقال آب ارس به دریاچه مطرح شده که دولت جمهوری آذربایجان مخالفت کرده و کار داره به سازمان ملل میکشه ولی ایران اسرار بر این کار داره چون عقیده داره که باید این دریاچه رو نجات داد
ولی اینکه این مسئله رو مثل قضیه نام خلیج فارس باز دوستان پانترک با هم مقایسه کنن اصلا کار درستی به نظر نمیاد چون کلا با هم منافات دارن بحث دریاچه ارومیه بحثی داخلیه ولی موضوع خلیج فارس و جزایر سه گانه موضوعی ملی و بین المللیه چون دارن حاکمیت ایران رو نقض میکنن
پس بهتره همین طور که بعضی دوستان تا چند متری خودشون رو بیشتر نمیبینن و هر اتفاق و ادعاییی بر علیه ایران میشه باز فقط یه بحث همیشگی رو پیش میکشن بدونن که ایرانی که بین سانتیمتر به سانتیمتر میهنش تفاوت قائل میشه همون بهتر که بمیره حالا یا با ابوموسی و تنبهایش یا با دریاچه ارومیه و نمکهاش
Holtek
بعيد مي دونم اين وبلاگ مال يك پان ترك باشه ، چون اروميه رو اشتباهي اورميه نوشته
هادي جان نمي خوام در ايم مورد بحث كنم ، فقط تا اين حد كه از پروژه پمپاژ آب به چند شهر از درياي خزر سخت تر نيست
نمایش یا پنهان متن
چند ماه پيش يكي يه فايل داده بود برام در مورد درياچه اروميه كه گمش كردم ، الان روم نميشه دوباره ازش بخوام بذارهhadi04
درسته دکتر و این رو هم اضافه کنم که اون طرح در دراز مدت بیشتر ضرر زننده خواهد بود تا سود دهنده ولی در کل موضع من همونیه که بالا نوشتم دولت قصد داره از آب ارس استفاده کنه خوب میتونه از آب خزر هم استفاده کنه شاید بهتر باشه ولی فعلا دعوا بر سر آب ارسه که باز حرف مالکیت بین دو تا کشور پیش کشیده شده
هر دوتامون این موارد رو میدونیم بهتره ادامه ندیم
ولی در کل همه جای ایران سرای من است
پس بین نقاط مختلفش فرق نذاریم
farzane
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→