₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » من خواهم مرد اما نه با ابوموسی و تنبهایش
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » من خواهم مرد اما نه با ابوموسی و تنبهایش

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

من خواهم مرد اما نه با ابوموسی و تنبهایش

325 بازدید، 12 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

تصویر در دسترس نیست

من خواهم مرد اما نه با ابوموسی و تنبهایش من با نمک دریاچه جان خواهم داد
    داشتم در مورد دریاچه اورمیه فکر می کردم در مورد خشک شدنش انگار نه انگار که این دریاچه بخشی از ایران است.
    همگان در مورد ابوموسی و تب بزرگ کوچک در حال مشاجره هستند امارت می گوید به من تعلق دارد ایران نیز حرف خودش را میزند و عده ای در خیابان.
    در حالی که شعارهای علیه امارت سر می دهند، دریاچه اورمیه در حال خشک شدن است و با گذشت زمان به کویر نمک تبدیل می شود. عده ای میگویند ابوموسی ولی باید دید که دریاچه رمق ندارد. امارات توری بزرگ برای صید جزایر سه گانه پهن کرده است و ایران و دوستدارانش می گویند" برو گم شو" . دریاچه در حال مرگ است. کسی نیست. فریادهایش گوشها را "کر"" کرده است اما کسی گوش شنوا ندارد. من خواهم مرد اما نه با ابوموسی و تبهایش من با نمک دریاچه جان خواهم داد. مرا دریابید من در حال مرگ هستم.

تصویر در دسترس نیست

8 سپاس: دلشاد، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، zrnznn، gilas، soheyla، Dr.GSM، farzane

• دلشاد

مرسی داش بیژن
    انتقالش دادم به بخش اخبار و حوادث :3:

1 سپاس: bijjan

• maryamlondon1

هیچی نمیگم بهتره :2: بیژن جان این سایت تفریحی نه سیاسی :2:

• بهونه

دوستان و بیژن جان اگه تایپیک رو به بی احترامی به بقیه ملیت ها و یا بحث سیاسی بشود تایپیک بسته خواهد شد :buff:

• KuRoSh

اول این که امارات که عدد نیست هیچ کشوری نمی تونه جزایر ایران رو ازش جدا کنه

در مورد ارومیه هم باید منتظر باشیم که ببینم کارشناس ها با طرح هاشون به کجا میرسن

• bijjan

نقل قول: بهونه
    بهونه

نقل قول: maryamlondon1
    maryamlondon1

دوستای گلم من این تاپیک رو از لحظ سیاسی یا جهت توهین به سایر کشورا نزاشتم این رو من در وبلاگی یک پانترک دیدم و هدفم از گذاشتنش این بود که ای ایرانی که الان تازه خوبت به جوش اومده واسه جنوب کشورت حواست نیست که سالهاست دریاچه نمک ارومیه داره خشک میشه و ما ر حتی تاسف هم نمیخوریم حالا این مسله هم کم کم برامون متاسفانه :2: عادی میشه

• هاچو هاچو

دوست دارم قبل اینکه دریاچه اومیه خشک بشه برم ببینمش... :1:

• zrnznn

• hadi04

بیژن جان به نظرم بهتره بیشتر در مورد پان ترکیسم تحقیق میکردی بعد نظرات یه وبلاگ نویسش رو اینجا مطرح میکردی
    دریاچه ارومیه بخشی از این آب و خاکه و باید مشکلش حل بشه و این یه بحث مهندسی و کارشناسیه یه طرح هم در مورد انتقال آب ارس به دریاچه مطرح شده که دولت جمهوری آذربایجان مخالفت کرده و کار داره به سازمان ملل میکشه ولی ایران اسرار بر این کار داره چون عقیده داره که باید این دریاچه رو نجات داد
    ولی اینکه این مسئله رو مثل قضیه نام خلیج فارس باز دوستان پانترک با هم مقایسه کنن اصلا کار درستی به نظر نمیاد چون کلا با هم منافات دارن بحث دریاچه ارومیه بحثی داخلیه ولی موضوع خلیج فارس و جزایر سه گانه موضوعی ملی و بین المللیه چون دارن حاکمیت ایران رو نقض میکنن
    پس بهتره همین طور که بعضی دوستان تا چند متری خودشون رو بیشتر نمیبینن و هر اتفاق و ادعاییی بر علیه ایران میشه باز فقط یه بحث همیشگی رو پیش میکشن بدونن که ایرانی که بین سانتیمتر به سانتیمتر میهنش تفاوت قائل میشه همون بهتر که بمیره حالا یا با ابوموسی و تنبهایش یا با دریاچه ارومیه و نمکهاش

2 سپاس: ماهی، Dr.GSM

• Holtek

نقل قول: bijjan
    این رو من در وبلاگی یک پانترک دیدم

بعيد مي دونم اين وبلاگ مال يك پان ترك باشه ، چون اروميه رو اشتباهي اورميه نوشته :3:

نقل قول: hadi04
    دریاچه ارومیه بخشی از این آب و خاکه و باید مشکلش حل بشه و این یه بحث مهندسی و کارشناسیه

هادي جان نمي خوام در ايم مورد بحث كنم ، فقط تا اين حد كه از پروژه پمپاژ آب به چند شهر از درياي خزر سخت تر نيست :3:
    نمایش یا پنهان متنچند ماه پيش يكي يه فايل داده بود برام در مورد درياچه اروميه كه گمش كردم ، الان روم نميشه دوباره ازش بخوام بذاره :9:

2 سپاس: ماهی، hadi04

• hadi04

نقل قول: Dr.GSM
    فقط تا اين حد كه از پروژه پمپاژ آب به چند شهر از درياي خزر سخت تر نيست

درسته دکتر و این رو هم اضافه کنم که اون طرح در دراز مدت بیشتر ضرر زننده خواهد بود تا سود دهنده ولی در کل موضع من همونیه که بالا نوشتم دولت قصد داره از آب ارس استفاده کنه خوب میتونه از آب خزر هم استفاده کنه شاید بهتر باشه ولی فعلا دعوا بر سر آب ارسه که باز حرف مالکیت بین دو تا کشور پیش کشیده شده
    هر دوتامون این موارد رو میدونیم بهتره ادامه ندیم
    ولی در کل همه جای ایران سرای من است
    پس بین نقاط مختلفش فرق نذاریم

1 سپاس: Dr.GSM

• farzane

:87: مرسی بیژن جان
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: