ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شعر خوب تو روحتو... یعنی برای روحتون خوبه :)
Mahboob
چند هفته ی اخیر خیلی گرفتار درس و کارام بودم ... از اون موقعیت هایی که هر کاری می کنی برنامه هات جور نمیشه و وقت کم میاری و همش روی هم تلمبار میشه ... باید لبخند بزنی و بگی همه چی رو به راهه ... در هر حال تا این هفته بهتر شد و درسته از درسم عقبم اما برنامه هام جور شده
چند مدت پیش وقتی داشتم از اینکه یه کم روزام ریخته به هم غصه می خوردم و ببینم واسه برنامه هام چی کار کنم , دیدم روزایی که روحیه ی بهتری دارم و حالم بهتره همه چی خیلی بهتر پیش میره ... اولش سخته اما باید واقعا اول به خودت فکر کنی که چقدر می کشونی یه کاری رو انجام بدی
باید روحیه تر و تازه ای داشته باشی وگرنه هر روزت از روز قبلت بدتره
توی نوشتن آسونه اما دوست دارم به این فکر کنید که در طول روز چه چیزایی شادتون می کنه و از دغدغه های زندگی جداتون می کنه ... گاهی حرف یه نفر یا یه عده اذیتتون می کنه و یا رفتار یه نفر یا یه کاری اعصابتون رو به ریخته ... با کارایی که شادتون میکنه اونا رو بریزید دور و وقتی روحیه تون بهتر شد کاراتون بهتر پیش میره
این وسط فیلم خوب دیدن مخصوصا فیلم خنده دار که حتی موضوضع نداشته باشه اما حسابی به خندونتتون خیلی کمک می کنه
واسه من خوندن یه شعر خوب خیلی موثره و بهم احساس خوبی میده تا تلاشم رو ادامه بدم حالا واسه هر کاری فرقی نمی کنه
واسه همینم براتون شعر خوب گذاشتم و احساس خوب
بهترین و سالم ترین احساسات تقدیم به ارواح دوستای خوبم
راستی راستی میدونم این شعر رو ممکنه قبلا خونده باشید اما از اون دسته شعراست که هر بار خوندنش ارزش داره
زندگی...
زندگی یک ارزوی دور نیست
زندگی یک جست و جوی کور نیست
زیستن در پیله ی پروانه چیست؟!
زندگی کن زندگی افسانه نیست.
گوش کن...!!
دریا صدایت میزند!
هر چه نا پیدا صدایت می زند!
جنگل خاموش میداند تورا.
با صدایی سبز می خواند تورا.
اتشی در جان توست.
قمری تنها پی دستان توست.