خدا رو شكر كه گير افتاده ، منو كه همه دزدا ميشناسن ، حداقل سالي يبار دزد ميزنه بهم تا حالا هم هيچكدوم پيدا نشده
نمایش یا پنهان متناره واقعا خدا رو شکر. چون چیزی در حدود 30 میلیون تومن طلا بود... ای بابا... میگم شما با دزدها یه قراردادی بنویسید بگید که هر چی پول دارم بهتون میدم لااقل مدارکمو نبرین
نقل قول: Dr.GSM
چند روز پيش مي خواستم گذرنامه بگيرم ، گير دادن به پايان خدمتم كه دزديده شده ، فكر كنم دوباره بايد برم سربازي
یاد اون جوکه افتادم که یارو میره سربازی بهش که کارت پایان خدمت میدن میگه ای بابا... من که سه تا از اینا توی خونه داشتم من گواهینامه میخواستم بگیرم حالا شما هم برید گواهینامه تون رو نشون بدین شاید قبول کردن
Holtek
arash52
نخبه
shaparak64
فکر کن آدم از مسافرت برگرده ، ببینه کل خونه هه نیستش
دلشاد
Holtek
بيشتر به درد باغهاي طرفاي ما مي خوره
فکر کن آدم از مسافرت برگرده ، ببینه کل خونه هه نیستش
شاپلي !!!حالا نمي خواي مثبت بدي چرا تو سر مال ميزني
mz56mz
اون عكس اخرى نشون ميده باز هم ميشه براى سرقت رفت
Holtek
اون عكس اخرى نشون ميده باز هم ميشه براى سرقت رفت از پشت بام يادشون رفته درچه ها رو ببندن
عمو جان هنوز كه كاملا نرفتن ، دارن عكس ميگيرن
farzane
فقط آخرشو دوست ندارم دلم گرفت آره مثل زندانه
Holtek
آره راس ميگي ، بايد يه فكري براي آخرش بكنم !!!! چطوره رو ديواراش سبزه و گل بكارم ؟
ماهی
shaparak64
نه به خدا شرمنده
تازه شم
sotude
Holtek
اهووووم
شوخي كردم بابا
حتما هم با هليكوپتر
منم مرسي
Kishe Mehr
نخبه
حتما دزده خودت بودی
gilas
یه دونه سفارش میدم فقط رنگ دیواراش روشن باشه دلم نگیره
Kishe Mehr
اره جون تو
Holtek
خدا رو شكر كه گير افتاده ، منو كه همه دزدا ميشناسن ، حداقل سالي يبار دزد ميزنه بهم تا حالا هم هيچكدوم پيدا نشده
چند روز پيش مي خواستم گذرنامه بگيرم ، گير دادن به پايان خدمتم كه دزديده شده ، فكر كنم دوباره بايد برم سربازي
صورتي يا ليمويي خوبه؟
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
اره واقعا خدا رو شکر. چون چیزی در حدود 30 میلیون تومن طلا بود...ای بابا...
یاد اون جوکه افتادم که یارو میره سربازی بهش که کارت پایان خدمت میدن میگه ای بابا... من که سه تا از اینا توی خونه داشتم من گواهینامه میخواستم بگیرم
حالا شما هم برید گواهینامه تون رو نشون بدین شاید قبول کردن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→