ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
garfild
تانیا تفرشی می نویسد: از خیابان گلگون وارد خیابان جردن شدم تصمیم دارم شیرینی تهیه کنم در ورودی قنادی دختری حدودا 18 یا 19 ساله را می بینم که او هم برای تهیه شیرینی آمده!! لباسهای شیک و سرخ رنگی به تن دارد باخنده از او می پرسم: از تیم پیروزی چه خبر؟ !می گوید : چرا پیروزی؟ می گویم : خوب مگر به خاطر تیم محبوبت سرخ پوش نشدی؟ می گوید : نه! من فوتبال را دوست ندارم. در حالی که سفارش شیرینی را به متصدی فروش قنادی می دهیم می پرسم پس چرا سرخ پوشیدی ؟ می خندد و می گوید : به خاطر آنکه من يك اردیست هستم (تلفظ انگلیسی اش (Orodist) میشود. می گویم : اردیسم چیست؟ می گوید : فلسفه ایی هست که به انسان ارزش شادی را یادآوری می کند .جالبه من تا به حال در مورد اردیسم چیزی نمی دونستم. از او می خواهم چنددقیقه ایی از اردیسم برایم صحبت کند با خوشرویی قبول می کند و می گوید :اردیسم دارای هشت اصل هست، این هشت اصل به ما می گوید که باید شاد، آزاده، قانع، انتقاد پذیر، گریزان از گوشه نشینی، پاک زیست، رعایت كننده ادب و در نهایت میهن دوست باشیم .می گوید: هر کسی با هر مرام و اندیشه ایی می تواند یک اردیست هم باشد .می گویم: اردیسم از کجا بوجود آمده؟ آیا در اروپاست و حالا به ایران آمده؟ می گوید: نه اردیسم بر اساس اندیشه های ارد بزرگ در کتاب سرخ ایجاد شده است .می گویم: پس لباس سرخ شما به خاطر نام کتاب سرخ است .می گوید: نه. به خاطر نشان دادن ارزش شادیست، سرخ، رنگ هیجان و شادی است اولین اصل فلسفه اردیسم می گوید اگر پایکوبی و شادی نباشد، جهان را ارزش زیستن نیست. می گویم: من چند کتاب از سخنان بزرگان دارم که در آنها صحبتهای ارد بزرگ هست آیا منظور شما همان است می گوید: بله همینطوره، اندیشمند و متفکر بزرگ ایرانی .امروز در نت در مورد اردیسم تحقیق کردم خیلی جالب بود الان مدام به لباسهای قرمزم فکر می کنم و این که شاید بهتر باشد لباس های سرخ جدیدی بخرم
نمایش یا پنهان متن
اردیسم به لاتین ( Orodism ) نام فلسفه و حکمتی است که بر اساس اندیشه های حکیم ارد بزرگ در کتاب جاودانه "سرخ" شکل گرفته است .
اردیسم دارای سه رکن اساسی است که اردیست ها بر اساس آموزه های کتاب سرخ آنها را گرامی می دارند و دوست دارند ، این سه رکن عبارتند از : شادی ، آزادی و میهن .
اردیست ها لباس ها و اغلب وسایلشان به رنگ سرخ است .
رنگ سرخ در زندگی ما اردیست ها (Orodist) نقش ویژه ایی دارد . لباسها ، رنگ ماشین و حتی وسایل شخصیمان خواه ناخواه سرخ است و یا اینکه بزودی رنگ سرخ می گیرد اغلب از ما سئوال می شود چرا رنگ سرخ ؟ چرا سرخ پوش یا قرمز پوش شده اید ؟ پاسخ به این پرسش ها هر چند زمان زیادی می خواهد اما می توان به اختصار گفت :
جواب :
چهار دلیل اصلی دارد که عبارتند از :
1- مهمترین دلیل آن "ارزش شادی" در حکمت اردیسم (Orodism) است . سرخی و قرمزی رنگ شادی و جشن است .
2- ارزش میهن در حکمت اردیسم ، جانبازی برای سربلندی نام میهن و سرخی خون فدایی کشور .
3- نام "کتاب سرخ" حکیم ارد بزرگ که ریشه فلسفه و حکمت اردیسم می باشد و برای ما فوق العاده ارزشمند است .
4- رنگ سرخ نماد هیجان ، تلاش و کار است ، صوفیگری و گوشه گیری در حکمت اردیسم رد شده است .
این چهار عامل اصلی انتخاب رنگ سرخ (قرمز) توسط ما اردیست هاست .
آرم مورد استفاده همه اردیست های جهان ، مثلثی به رنگ سرخ است . مثلث همانند اردیسم سه ضلع دارد و از توان ایستایی خاصی برخوردار است .
هشت جمله از حکیم ارد بزرگ در میان اردیستها ویژگی خاصی دارد که عبارتند از :
1- اگر پایکوبی و شادی نباشد ، جهان را ارزش زیستن نیست .
2- زندگی بدون آزادی ، شرم آور است .
3- تا چیزی از دست ندهی چیز دیگری بدست نخواهی آورد این یک هنجار همیشگی است .
4- آنانیکه همیشه در آرامش هستند لاابالی ترین آدمهایند .
5- رسیدن به راستی و درستی چندان سخت و پیچیده نیست کافیست کمی به خوی کودکی برگردیم .
6- دشمنی و پادورزی ، به آدم خردمند انگیزه زندگی می دهد .
7- اگر می خواهی بزرگ شوی ، از کردار نیک دیگران فراوان یاد کن .
8- عشق به میهن نشان پاکی روان آدمی ست.
اردیسم یک حکمت و فلسفه برای خوشبختی است برای همین می توان در میان اردیستها همه نوع آدمی با مسلک ها و آیین های گوناگون دید . وجه اشتراک همه آنها عشق به شادی ، آزادی و میهن است .
دلشاد
چقدر زیبا و جالب بود
farzane
zrnznn
ماهی
bijjan
هاچو هاچو
bijjan
shaparak64
ولی یعنی همیشه سرخ میپوشن؟
درضمن اگر سرخ بپوشیم بریم بیرون ، به جای تانیا تفرشی باید با گشت ارشاد مصاحبه کنیم
baron jon
نشنیده بودم تا حالا
مرسی
mati
رنگ قرمز
نخبه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→