₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » شرافت هنوز زنده است! باور نمی کنم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » شرافت هنوز زنده است! باور نمی کنم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

شرافت هنوز زنده است! باور نمی کنم

234 بازدید، 16 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

در این روزگار که برادر به برادر رحم نمی کند و دوست به دوست باز این کارگران شراتمند شهرداری هستند
    که اصول جوانمردی را زنده می کنند درود به شرف این مرد که که ما درس شرافت داد در این دنیای پر هیاهیو
    که پول حرف اول و اخر را می زند به ما یاد داد که همه چیز پول نیست . من چون در یک خانواده کارگری به دنیا
    امده ام تمامی مشگلات و گرفتاری ها را با تمام وجودم حس کرده ام از درد و رنچ این قشر جامعه کاملا اگاهم چون
    زندگی من نیز اینگونه بوده ولی شرافت این مرد قابل تحصین است باید به دستان این مرد بوسه زد و به او مدل شرافت
    داد .. ای کاش بعضی از افراد از این مرد کمی درس شرافت بیاموزند
    ای کاش ....... ای کاش..............

در خبرها امده بود نارنجی‌پوش ۳۹ساله بجنوردی که «احمد ربانی» نام دارد، سال‌هاست با کارگری روزگار می‌گذراند و با مشکلات مالی دست به گریبان است اما وقتی کیف‌میلیاردی را پیدا کرد آن را بدون هیچ طمع و چشمداشتی به صاحبش پس داد. ارزش رفتار این رفتگر وقتی آشکارتر می‌شود که آن را با خبرهای رایج این روزها مقایسه کنیم: «سه پسر به خاطر ۳۰‌هزارتومان دختر عقب‌افتاده را کشتند»، «دو نوجوان برای سرقت ۱۷۰‌هزارتومان از دوست‌ ۱۸ساله‌شان او را به قتل رساندند و آتش زدند»، «مردی برای طلب ۲۰۰‌هزارتومانی زنی را به کام مرگ کشاند» و «مردی دیگر دوستش را قربانی ۵۰۰‌هزار تومان کرد.»
    و اما مصاحبه ای کوتاه باین جوانمرد:

شنیدیم کیف یک‌میلیاردتومانی پیدا کرده و به صاحبش پس داده‌ای؟
    {احمد تایید می‌کند و فقط می‌خندد}

‌داخل کیف چه بود؟
    مقداری طلا، چند چک و چند پاکت که بعد فهمیدم داخلش سند است.
    ‌‌وسوسه نشدی کیف را برای خودت برداری؟
    اموال مردم را باید پس داد. من قبلا هم چیزهایی مثل موبایل پیدا کرده و به صاحبش داده بودم. این دفعه هم همین کار را کردم.
    ‌صاحب کیف وقتی اموالش را دید چه واکنشی داشت؟
    خیلی خوشحال شده بود. خیلی از من تشکر کرد. اصلا نمی‌دانست کیف را کجا گذاشته است.
    ‌مژدگانی هم گرفتی؟
    یک چک ۲۰۰‌هزارتومانی به من داد.
    ‌حقوق خودت چقدر است؟
    ماهی ۵۰۰‌هزارتومان می‌گیرم.
    ‌چند سال است کار می‌کنی؟
    ۱۰ سال؛ اول در فضای سبز بودم بعد به بخش عمرانی رفتم و الان سه سال است که رفتگر منطقه یک شهرداری هستم.
    ‌متاهل هستی و بچه داری؟
    سال ۷۴ ازدواج کردم و دو دختر دارم؛ دو و پنج‌ساله.
    ‌مستاجری یا صابخانه؟
    تا بهمن پارسال مستاجر بودم اما حالا خانه خریده‌ام؛ در روستای«ینگه قلعه». برای خرید خانه وام گرفته‌ام و باید ماهی ۲۵۰‌هزارتومان قسط بدهم. برج چهار هم باید یک‌میلیون‌تومان از قرض‌هایم را بدهم.
    ‌فکر نمی‌کنی اگر کیف را برمی‌داشتی با طلاهایی که داخلش بود می‌توانستی مشکل مالی‌ات را حل کنی؟
    گفتم که اموال مردم را باید پس داد. اگر صدبار دیگر هم این اتفاق بیفتد باز کیف را پس می‌دهم.

12 سپاس: mz56mz، shaparak64، پری سا، zrnznn، دلشاد، farzane، kahkeshan، نغمه، ماهی، ژنرال، هاچو هاچو، gilas

• mz56mz

ممنون بيرژن جان
    ايول به اين كارگر زحمت كش اقاى احمد ربانى :39:

2 سپاس: shaparak64، bijjan

• shaparak64

مرسی :46:
    کاش همه آدما میتونستن پا رو هوس ها و امیالشون بذارن :44:

1 سپاس: bijjan

• zrnznn

ای جانم ..بله که هنو شرفم زنده اس و همچین آدمهایی پیدا میشه....خوشحالم 286

• 1 سپاس: bijjan

• farzane

مرسی واقعا عالی بود بیژن جان ممنون 1189

• baron jon

• mati

• sotude

• 1 سپاس: bijjan

• ژنرال

مردونگی کرده...

من جای صاحب مال بودم، ببش از اینا بهش پول میدادم.

یک میلیارد، رقم کمی نیست.

دیروز تو سایت خبرانلاین خوندم خبرشو.

ظاهراً صاحب پول، کارش خونه سازیه... من به جاش بودم یه آپارتمان حداقل 50متری نوساز براش ردیف میکردم.

خدائیش خیلی ادم دست به خیری هستم :4:

2 سپاس: نغمه، bijjan

• پری سا

انشالله خدا پاداش شرافتشو میده
    ممنون اقابیژن 826

2 سپاس: bijjan، نغمه

• bijjan

خدا نگهدارش باشه ممنون از همه نظراتون :3:
    1 سپاس: نغمه

• هاچو هاچو

نقل قول: ژنرال
    من جای صاحب مال بودم، ببش از اینا بهش پول میدادم.

شرمنده محسن جان واقعا دستم تنگ بود :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: