₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » من توبه کردم 2 (سیر و سلوکی عارفانه)!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » من توبه کردم 2 (سیر و سلوکی عارفانه)!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

من توبه کردم 2 (سیر و سلوکی عارفانه)!!!

657 بازدید، 16 پست، نویسنده: دیااکو

• دیااکو

خسته ام از گناه، تک تک سلولهای بدنم رستگاری را فریاد می زنند، هم ندا می شوم با آنان و از کائنات راه نجاتی می طلبم،
    ناگهان صدایی از عمق و جودم برخاست که ای فربه از گناه، امیدی به رستگاری نداشته باش که رستگاری سبکبالی می طلبد برای پرواز، و تو با انباشته های گناهت آنقدر فربه شده ای که پای از زمین کشیدنت نشاید،
    گفتم تو کیستی ای ندای غایب،
    گفت من وجدان نیمه بیدار تو هستم که با هزار زحمت خودم را از زیر آوار معصیتهای تو بیرون کشیده ام که تو را بشارت دهم به عاقبتی شوم،
    گفتم خفه بمیر ، اولأ بشارت را برای خبر خوب می دهند و بعدشم هیچوقت برای رستگاری دیر نیست،
    وجدان غرید و گفت: تازگیها نگاهی در آئینه به خودت افکندی و چینهای شکم و غبغبت را که حاصل تناول اطعمه و اشربه حرام است را ملاحظه فرموده ای؟
    گفتم ای وجدان انتظار کمی وجدان از تو نباید دور از انتظار باشد، شاید گاهی اشربه ای حرام را در خندق بلا سر ریز نموده ام ولی از حق نباید گذشت که اطعمه ام حلال است و حاصل تلاش، و گوشت خوک هم متأسفانه در دیار ما نایاب است که تناول نمایم.
    گفت حالا بر فرض محال از طعامت بگذریم چشمانت را چه می کنی؟
    گفتم چشمانی بدین شهلایی، مگه چشه چشم؟
    گفت ای سیه روز چشمانت بر اثر دیدن تصاویر مستهجن تبدیل به دو گوی فولادی سنگین شده که هیچ بالی یارای تحمل چنین وزنی را نیست و ضمنأ تازه تو با انتشار تصاویر مستهجن در سایت بوف بوفی باعث رواج و اشاعه فساد و ابتذال شده ای و این گناه همچون لنگری تو را به زمین دوخته.
    لختی سر در جیب تفکر فرو بردم و دیدم الحق درست می گوید پس گریبان چاک دادم و گریان از پی استغفار سر به کوه و بیابان نهادم و می نالیدم که تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
    ساعتها در کوه و بیابان حیران از عاقبت خود ویلان بودم که بر اثر خستگی در پناه تخته سنگی نیمه مدهوش بر جای ماندم، ناگهان از دور دیدم که آقای رستگاری از میان مه خرامان به سمت من می آید و من خوشنود از اینکه روزنه ای از امید به رویم گشوده شده آمدنش را نظاره می کردم، ولی وقتی نزدیکتر رسید با دیدن البسه و وسائل کوهنوردیش متوجه شدم که او را با گنه کار سیه روزی همچون من کاری نیست و فقط برای گذران اوقات به ورزش فرح بخش کوهنوردی می پردازد.
    از فرط نا امیدی نعره زده و در آستانه مدهوش گشتن بودنمی که دیدم ورقه ای کاغذی از کوله آقای رستگاری به بیرون جست و رقص کنان در پیش پای من زمینگیر شد، ناگهان چشم من به تصویری که روی کاغذ بود افتاد و گریبان چاک داده و مدهوش گشتندی.
    می دانید تصویر چه بود؟ تصویر هواپیمایی پهن پیکر بود که با سبکبالی داشت پای از زمین می کشید و به پرواز در می آمد.
    این تصویر یک پیام روشن برای من داشت و آن این بود که ای گنه کار شاید انباشته های گناهت تو را بیش از حد سنگین کرده ولی وقتی هواپیمایی اینچنین وزین می تواند به پرواز درآیدتو نیز می توانی و فقط احتیاج به بالهایی داری که تحمل وزن تو را داشته باشند و این بالها را فقط به توبه و ندامت می توانی به دست بیاوری.
    ناگهان انگار پرده ای از جلو دیدگانم کنار رفت و من به عینه دیدم کسی که در قالب وجدان خودش را بر من غالب کرده بود شیطان است که می خواست امید رسیدن به رستگاری را از من بگیرد و درهای استغفار را بر روی من ببندد.
    قلوه سنگی برداشتم و به سمت شیطان انداختم و در طرفة العینی شیطان ناپدید شد و من سبکبال برگشتم.
    و الان میخام تصویری که باعث گشایش درهای استغفار بر روی من شد و راه رسیدن به رستگاری و سعادت را بر من گشود را برای شما هم بگزارم شاید شما هم رستگار شوید

عكس :ويرايش mz56mz

11 سپاس: garfild، aac198000، ژنرال، farzane، Kishe Mehr، نخبه، shaparak64، mati، mz56mz، maryamlondon1، gilas

• garfild

نمایش یا پنهان متن :4:

• aac198000

نقل قول: دیااکو
    و الان میخام تصویری که باعث گشایش درهای استغفار بر روی من شد و راه رسیدن به رستگاری و سعادت را بر من گشود را برای شما هم بگزارم شاید شما هم رستگار شوید

:23:

من فقط به دلیل تیتر تاپیک و نام نویسنده اومدم :93: ودرست هم حدس زدم دیااکو توبه پذیر ... :4:

• دیااکو

نقل قول: aac198000
    ودرست هم حدس زدم دیااکو توبه پذیر ...

است، همانگونه که پینوکیو انسان شد.

1 سپاس: farzane

• farzane

314 404 372 299

نمایش یا پنهان متن 247 824

• Kishe Mehr

بالاخره ندا جون چی شدن؟ کجا رفتن؟ :66: عاقبت امر با ندا خانم چی شد؟ :99:

452 وااااااااو اون هواپیما پایینیه چه تیک آف قشنگی زده :89:

اقا ما رستگار شدیم دیگه :15:

• مامي

نمایش یا پنهان متن

واقعا كه... تو درست بشو نيستي 848

• shaparak64

بی حیای توبه ناپذیر 913388 :4:
    1 سپاس: mati

• mati

توبه کردنات منو کشته جناب 247

• SaMaN TaJ

چون عکسی نیست که من ببینم،توبه موبه قبول نیس... :66:

• sotude

1 سپاس: maryamlondon1

• maryamlondon1

من توبه کردم 2 (سیر و سلوکی عارفانه)!!!

چوپان درغگو :4:
    و ضمنأ تازه تو با انتشار تصاویر مستهجن در سایت بوف بوفی باعث رواج و اشاعه فساد و ابتذال شده ای و این گناه همچون لنگری تو را به زمین دوخته.

اها ااااا باید مجازات بشی ولی اعتراف کردی بخشیده شدی :56:
    از پی استغفار سر به کوه و بیابان نهادم و می نالیدم که تفو بر تو ای چرخ گردون تفو

تفو تفو ای چرخ گردون :83:
    ولی وقتی نزدیکتر رسید با دیدن البسه و وسائل کوهنوردیش متوجه شدم که او را با گنه کار سیه روزی همچون من کاری نیست و فقط برای گذران اوقات به ورزش فرح بخش کوهنوردی می پردازد.

وای مردم از خنده 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247
    من که دیر رسیدم دادش محمود توبه تو ویرایش کرده :83:

• sotude

عكس :ويرايش mz56mz

:78:

• محسن صائب

بهار می گذرد ، دادگسترا دریاب *** که رفت موسم و حافظ هنوز، می ، نچشید
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: