ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@9 كليد ميانبر مرورگرها کهخوباستبدانید@
arash52
آشنایی با 9 کلید میانبر مرورگرها می تواند به سرعت و سهولت کار شما کمک کند.
پیدا کردن کردن یک عبارت خاص تو یک صفحه وب!
وقتی دنبال اسم یا عبارت خاصی تو یک صفحه وب هستید لازم نیست با چشم دنبالش بگردید ... اینو بزنید و عبارت مورد نظر رو تو کادر باز شده وارد کنید. اگه اون عبارت تو اون صفحه باشه در کمتر از یک ثانیه براتون پیداش میکنه
خیلی براتون پیش میاد که صفحه رو Refresh کنید؟ به جای بردن موس روی دکمه Refresh کلید F5 رو بزنید
صفحه مرورگرتون کوچیکه؟ کلید F11 رو بزنید تا سایت مورد نظر رو به صورت تمام صفحه ببینید! همین کلید کار خروج از این حالت رو براتون انجام میده
این دو کلید گوشهگیر بیشتر از اون چیزی که به نظر میان مفیدند. کارشون اینه که شما رو به بالا/پایین صفحه وب ببرند. بعد از دیدن محتوای یک صفحه طولانی در وب لازم نیست کلی اسکرول کنید تا دوباره بالا برگرید کافیه یه بار home رو بزنید!
گرفتن کنترل و چرخوندن چرخ موس سایز حروف و عکسها رو در صفحات وب تغییر میده و برای خوندن متنهای ریز میتونید از این قابلیت استفاده کنید. به جای چرخ موس میتونید از کلیدهای + و - هم به همراه Crtl برای این کار استفاده کنید. برای برگشتن به حالت پیشفرض Ctrl+0 رو بزنید!
برای باز کردن زبانه (Tab) جدید در مرورگرها بیشتر کاربران از روش کند بردن موس روی دکمه new tab استفاده میکنند. با این دو کلید میتونید همون کار رو سریعتر انجام بدید!
برعکس بالایی! کارش اینه که زبانه (tab) فعال رو ببنده!
احتمالا براتون زیاد پیش میاد که یک زبانه (tab) رو اشتباهی ببندید. نگران نباشید! با این کلید میانبر میتونید آخرین tab بسته شده رو دوباره باز کنید
با نگه داشتن Ctrl کلیک کردن روی هر لینک اون لینک در زمینه باز میشه بدون اینکه وارد tab مربوط به اون لینک بشید. برای مواقعی خوبه که میخواهید یک مطلب رو ببینید اما نمیخواهید در همون لحظه بخونیدش! َ
دلشاد
farzane
ماهی
Holtek
فقط ماقبل آخري رو نمي دونستم ، اما مطمئنم گيلاس همشو ميدونست
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
اینها در واقع همون ادامه ی تاپیک انواع شورت های بدرد بخوری هست که من قبلا گذاشته بودم؟اون جاده اسفالتی که اینجا گفته رو ما قبلا جاده خاکیشو رفتیم
تقریبا همشو می دونستم
با ctrl+r هم میشه
من این کار رو نمی کنم بجاش با اسکرول موس روش کلیک میکنم و در زمینه باز میشه اون لینکه
مرسی حضرت دابل کربلایی
مامي
دانستيم ممنون
هاچو هاچو
ژنرال
3 موردش رو نمیدونستم
mz56mz
SaMaN TaJ
ctrl+N نون سنگک میگیره
ctrl+A+B آبسرد کن داره،خفن
sotude
ژنرال