چرا به کسی که از دریاچه ارومیه حرف میزنه و میگه به فکرش باشید که خشک نشه میگن پانترک ولی به کسی که به خلیج (شاخاب) پارس میگه خلیج فارس نمیگن پان فارس ؟
من یه ایرانی آذری زبان و متولد بندر انزلی هستم و همه جای ایران برام عزیزه ،ولی وقتی از ارومیه حرف میزنم میشم پانترک در صورتی که نیستم و اصلا به این مسخره بازیها هم علاقهای ندارم،ولی به تویی که میگی خلیج فارس نمیگن پان فارس چرا ؟
راستی فارس با پارس یکی نیستش لطفا توی کامنتاتون نگین که فرقی با هم ندارن ...
اين برميگرده به سطح فكر، تمدن و فرهنگمون، ولي بيشترين موردي كه تاثير گذار هست به خاطر سطح فرهنگيمون هست، فكر نكنم هيچ كشوري به اندازه ايران داري تنوع مليت، قوميت و نژاد و زبان باشه، همين نشان از غني بودن و كامل بودن ملتمون داره، حالا چرا بايد هر قشر سركوب كردن قشر ديگه رو از افتخارات خودش بدونه، به جاي اينكه سعي در نگه داشتن اين افتخار و غني بودن تمدنمون داشته باشيم!!
ولی به کسی که به خلیج (شاخاب) پارس میگه خلیج فارس نمیگن پان فارس ؟
برا اینکه فارسها معتقد نیستن خیلج فارس مال اونهاست .مال هر ایرانی ترک عرب لر کرد و فارس هست..اما من نمی دونم پانترکها ایده شون چیه که اسمشون شده پان ترک؟ اینها همش زیر سر شیطان بزرگه که می خواد تفرقه بندازه..حالا این شیطان بزرگ کی هست منم خبر ندارم
برا اینکه فارسها معتقد نیستن خیلج فارس مال اونهاست .
اگر کسی به چیزی اعتقاد نداشته باشه بهش عمل هم نمیکنه ،وقتی میگن خلیج فارس یعنی بهش اعتقاد دارند،وگرنه من تا بحال نشنیدم کسی به این دلیل که گفته باشه خلیج پارس مرده باشه ،نمیمیرند که بگن خلیج پارس ... اینجوری تفرقه از بین هم نره حداقل کمتر میشه...
خیلی روشنه کوروش جان. از قدیم، به سرزمین ایران، "پارس" (persia) میگفتن که بعدها هم که "پارس" تبدیل به "فارس" شد. به همین دلیل هم از زمانهای خیلی قدیم، به این خلیج، "خلیج پارس/فارس" میگفتن. در عبارت "خلیج فارس" ، کلمه "فارس" به معنای کل سرزمین ایرانه؛ نه استان فارس یا نژاد فارس.
،وقتی میگن خلیج فارس یعنی بهش اعتقاد دارند،وگرنه من تا بحال نشنیدم کسی به این دلیل که گفته باشه خلیج پارس مرده باشه ،نمیمیرند که بگن خلیج پارس ... اینجوری تفرقه از بین هم نره حداقل کمتر میشه...
فکر نکنم خلیج فارس معنیش این باشه که مال فارسهاست ها... به عنوان یک فارس از این به بعد میگم خلیج پارس
koorosh kabir
چرا به کسی که از دریاچه ارومیه حرف میزنه و میگه به فکرش باشید که خشک نشه میگن پانترک ولی به کسی که به خلیج (شاخاب) پارس میگه خلیج فارس نمیگن پان فارس ؟
من یه ایرانی آذری زبان و متولد بندر انزلی هستم و همه جای ایران برام عزیزه ،ولی وقتی از ارومیه حرف میزنم میشم پانترک در صورتی که نیستم و اصلا به این مسخره بازیها هم علاقهای ندارم،ولی به تویی که میگی خلیج فارس نمیگن پان فارس چرا ؟
راستی فارس با پارس یکی نیستش لطفا توی کامنتاتون نگین که فرقی با هم ندارن ...
Life Dream
مامي
جواب:
Ahora Quien
2تا Ok Ok رو هم امتحان رو کنید
هاچو هاچو
Ahora Quien,
4 بار رو هم امتحان کنین
arash52
من با هر ديدگاه جدايي طلبانه مخالفم
تازه به نظر من آذربايجان و ارمنستان و نخجوان و افغانستان و عراق و تركيه هم مال ايرانه و بايد به ايران برگرده
ماهی
برا اینکه فارسها معتقد نیستن خیلج فارس مال اونهاست .مال هر ایرانی ترک عرب لر کرد و فارس هست..اما من نمی دونم پانترکها ایده شون چیه که اسمشون شده پان ترک؟
اینها همش زیر سر شیطان بزرگه که می خواد تفرقه بندازه..حالا این شیطان بزرگ کی هست منم خبر ندارم
نغمه
نمایش یا پنهان متن
koorosh kabir
اگر کسی به چیزی اعتقاد نداشته باشه بهش عمل هم نمیکنه ،وقتی میگن خلیج فارس یعنی بهش اعتقاد دارند،وگرنه من تا بحال نشنیدم کسی به این دلیل که گفته باشه خلیج پارس مرده باشه ،نمیمیرند که بگن خلیج پارس ... اینجوری تفرقه از بین هم نره حداقل کمتر میشه...
ژنرال
از قدیم، به سرزمین ایران، "پارس" (persia) میگفتن که بعدها هم که "پارس" تبدیل به "فارس" شد.
به همین دلیل هم از زمانهای خیلی قدیم، به این خلیج، "خلیج پارس/فارس" میگفتن.
در عبارت "خلیج فارس" ، کلمه "فارس" به معنای کل سرزمین ایرانه؛ نه استان فارس یا نژاد فارس.
Holtek
كوروش جان شما خودشو ناراحت نكن ، اونايي كه همچين چيزي ميگن ، مطمئن باش عقل تو كله شون نيست
ماهی
فکر نکنم خلیج فارس معنیش این باشه که مال فارسهاست ها...
به عنوان یک فارس از این به بعد میگم خلیج پارس
SaMaN TaJ
حالا چیه؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→