ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کدام مرورگر کمترین انرژی را از باتری لپ تاپ می گیرد؟
مگس
▧ تصویر در دسترس نیست
باتوجه به اینکه این روزها مرور وب از روزمره ترین فعالیت های هر کاربر است، نرم افزار مرورگر وب شما تاثیر زیادی روی مصرف باتری دستگاه تان خواهد داشت. به همین جهت سایت 7tutorials آزمایش جالبی انجام داده تا مشخص شود کدام مرورگر کمترین انرژی را از باتری می گیرد.
در این رقابت مرورگرهای مایکروسافت اکسپلورر 9، اکسپلورر 11 (که روی نسخه آزمایشی ویندوز 8 نصب شده)، گوگل کروم 18، موزیلا فایرفاکس 11 و اپرای 62/11 در حالی مورد مقایسه قرار گرفته اند که هیچ افزونه ای روی آنها نصب نبوده. آزمایش روی Pavillion hp مدل dv72185dx و بر پایه ویندوز 7 پاک و بدون حضور برنامه های جانبی دیگر انجام شده. مرجع آزمایش هم سایت peace Keeper بوده که استفاده هاز آن رایگان است و شما هم اگر بخواهید، می توانید مرورگرتان را توسط آن تست کنید، حتی مرورگرهای گوشی و تبلت.
نتایج به دست آمده از آزمایش نشان داده که گوگل کروم با 85 دقیقه نگهداری باتری در مقام آخر قرار گرفته. همچنین هنگ های زیاد این مرورگر هنگام اجرای آزمایش، نقطه ضعف بزرگی در کارنامه پایان ترمش ثبت کرده. در مقام بعد فایرفاکس 92 دقیقه زنده مانده، اپرا نزدیک به 100 دقیقه دوام آورده و در نهایت اکسپلورر مایکروسافت با بیش از 104 دقیقه حفظ انرژی باتری مدال طلا را کسب کرده. جالب است نه؟ اما نکته اینجاست که آیا شما حاضرید به خاطر چند دقیقه باتری بیشتر یا کمک به مصرف کمتر برق شهری، قید امکانات و راحتی مرورگری مثل فایرفاکس را بزنید؟ اگر حاضر بودید، همه نرم افزارها را پاک کنید و با اکسپلورر عزیزتان به گردش در دنیای وب بپردازید.
بهونه
ولی توی سرعت یکه تاز
ماهی
الان مازیار می آد
جالب بود..
دنیا رو سخت نگیریم بهتره..حالا دو دقیقه اینور و اونور فرق زیادی هم نمی کنه
ممنون مطلب مفیدی بود.
Life Dream
به گوگل كروم گير داديييييييي؟؟
خوب مرورگري كه توو يرعت يكه تاز باشه معلومه انرژي بيشتري هم مصرف ميكنه
گوگل كروم عزيز دلمه
هاااااا من اومدم،
دلشاد
ژنرال
اگر 1000 دقیقه هم بشه بازم مرورگر بیخودیه!
همیشه بیشترین ناسازگاری رو با مرورگرهای دیگه داره.
همین سایتو با IE باز کنید و بعد با کروم و فایرفاکس، تا متوجه بشید.
از نظر ظاهری و کاربرپسند بودن و امکانات اضافی هم که اصلا قابل مقایسه با مرورگرای دیگه نیس!
اغلب هم مقلد مرورگرای دیگه س
کلاً هر مرورگری به جز IE خوبه
Life Dream
Holtek
اما در مورد اكسپلور ، حداقل نرم افزارهاي داخلي باهاش سازگار هستن ، در ضمن امنيتش هم بالاست و شايد كنديش بخاطر امنيتشه ، مخصوصا در موقع استفاده در كارهاي بانكي ، توصيه ميشه از اكسپلورر استفاده بشه .
ماهی
به جون خودم من گفتم که گوگل کروم حرف نداره...یعنی می خواستم بگما..حرف توی حرف اومد نشد
gilas
بیا عمو یوفوی خودش جواب خودشو داد
farzane
نغمه
bijjan
baron jon
قبول دارم شدیداااا
منم با ie نمی تونم کار کنم
Mahboob
مگس
Life Dream
امنيت IE متاسانه داراي كمترين ظريب نسبت به ساير مرورگرها هست، بيشترين باگهاي امنيتي رو داره، و هكرها از طريق اين مرورگر به راحتي ميتونن سيستم شخص رو هك كنن، دليل پيشنهاد سايتهاي اداري و رسمي براي استفاده از اين مرورگر، ساختار و پلتفورم بانكهاي اطلاعاتيشون هست كه بر پايه همين مرورگر نوشته ميشه، در ساير استفاده ها فاقد كارايي لازم هست، هر چند كه مايكروسافت ادعا كرده در ورژن جديد تغييرات زيادي رو اعمال كرده و دوباره به مرورگر شماره يك تبديل شده!!
عذرتان موجه بيده قبول مينماييم
اصلاً شما خودت از چه مروگري استفاده ميكني هان هان هان؟؟؟
از گيلاس كروم؟
gilas
از همونی که عمو یوفوی دوست داره
در دست تولیده
ژنرال
این به خاطر ضعف سایت های ماست که شما مجبوری برای کارهای بانکی فقط از ie استفاده کنی.
مخصوصاً سایتهای دولتی که عموماً غیر استاندارد هستن ...
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→