ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
▃▅▆▇ جز سلسلهﮮ مویت صنما... ▇▆▅▃
Kishe Mehr
▧ تصویر در دسترس نیست جـــــــــــــام الســـت ... ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست جز سلسله ی مویت صنما ............ نگشوده کسی این مشکل ما ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستشد زنده دلم بر بوی تو گل ............ از نفخه صبح بر دست صبا ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستپیچد خبر کز دست غمت ............ آمد به سرم دور از توچه ها ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستاز جام الست مدهوشم و مست ............ هم رفته ز دستهم مانده ز پا ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستزان می خوردم که روح پیمانه اوست ............ زان مست شدم که عقل دیوانهی اوست ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستشمعی به من آمد آتشی در من زد ............ آن شمع که آفتاب پروانهی اوست ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستبستیم کمر در خدمت دل ............ رستیم ز خویش در کار خدا ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستاسرار وجود گفتیم به خلق ............ آیات و حجج کردیم ملال ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستدر عالم دل در حلقه عشق ............ کو مرد طریق ، کو اهل وفا ▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست جز سلسله ی مویت صنما ............ نگشوده کسی این مشکل ما ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست»»» شـــــاعر : عنقا مولانا
»»» خواننده : حسام الدین سراج
لیـــــــــــنک دانلـــــــــــــــــود
دلشاد
Holtek
نغمه
EVANESCENCE
farzane
mz56mz
هاچو هاچو
مامي
baron jon
نخبه
Kishe Mehr
نخبه,
مثبت که بلد نیستی بدی لابد لااقل امضاتو عوض کن الان 41 روز از عید گذشته
gilas
حورا
نخبه
از وقتی امضا کمرنگ نمایش داده میشه بهش توجه نمیکنم و اصلا یادم نمی افته که چی نوشته شده حالا باشه سر فرصت عوض میکنم
mati
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→