خوب الان يه سوالي براي من پيش اومد! اين اگه برگرده چه طوري توو روي پدر و مادرش و خانوادش نگاه ميكنه؟ شوهرش چه طور ميخواد اين عمل خانمش رو براي جامعه توصيف كنه؟ البته اگه شوهر داشته باشه!!
خب اینا که بدون اجازه خانوادشون نمیرن.. توی مصاحبش هم گفته بود که مشوقشمادرش بوده و توی ایران هم مربی رقصه شوهر هم نداره حالا مگه چیکار کرده اینهمه ادم تو عروسیا میرقصن با لباسهای باز فیلمشون هم خیلیا میبینن طوری شده؟
خب اینا که بدون اجازه خانوادشون نمیرن.. توی مصاحبش هم گفته بود که مشوقشمادرش بوده و توی ایران هم مربی رقصه شوهر هم نداره حالا مگه چیکار کرده اینهمه ادم تو عروسیا میرقصن با لباسهای باز فیلمشون هم خیلیا میبینن طوری شده؟
[quote=Life Dream] حالا شما چرا قات زدي؟! خوب شما هم بريد امتياز بگيريد [/quote] [quote=Life Dream] من قاط نزدم ولی فکر کنم زشته ندانسته به کسی برچسب بچسبونیم از نظر من هیچ کار زشتی نکرده حالا نوع پوشش از نظر شما خوب نیست اونم مربوط به خودشه خوشبختانه تو ایران هم که خودش رو باز نکرده ایراد بگیریم به خودش مربوطه چه میکنه.. من و شما خوشمون نمیاد خب انجام نمیدیم ولی چرا بگیم بده یا خانوادش اله و بله و ... از نظر من یه هنرمنده و زشت میدونم که کسی ندانسته برچسب بدی بهش بچسبونه.. حالا خود دانید
من قاط نزدم ولی فکر کنم زشته ندانسته به کسی برچسب بچسبونیم از نظر من هیچ کار زشتی نکرده حالا نوع پوشش از نظر شما خوب نیست اونم مربوط به خودشه خوشبختانه تو ایران هم که خودش رو باز نکرده ایراد بگیریم به خودش مربوطه چه میکنه.. من و شما خوشمون نمیاد خب انجام نمیدیم ولی چرا بگیم بده یا خانوادش اله و بله و ... از نظر من یه هنرمنده و زشت میدونم که کسی ندانسته برچسب بدی بهش بچسبونه.. حالا خود دانید
ولي من ميگم تو قات زدي، مشخصه از وقتي فندق دار شدي خشن شدي شيلين
gilas
مسابقه نیمه نهایی رقص ترکی
مسابقه فینال رقص عربی
نخبه
l
مگه قراره تو چیزی هم بگی
یعنی میخوای بگی از من هم زیبا تر میرقصه؟
تو رقص و اواز جواتیت معروفه
هاچو هاچو
نخبه
اگر بشه که یه چیزایی واسه گفتن داریم
هاچو هاچو
صد سال من با یه همچین خانواده ای وصلت کنم
Life Dream
حالا شما چرا قات زدي؟!
Holtek
دستت درد نكنه
رقص آذريش كه خيلي مزخرف بود ، اسپانيوليش بدك نبود ولي عربيش حرف نداشت
قرار كفالت لازم نبود كه ، با يكم رقص عربي مشكلش حل ميشد
هاچو هاچو
نخبه
حالا شما چرا قات زدي؟!
[quote=Life Dream]
من قاط نزدم ولی فکر کنم زشته ندانسته به کسی برچسب بچسبونیم از نظر من هیچ کار زشتی نکرده حالا نوع پوشش از نظر شما خوب نیست اونم مربوط به خودشه خوشبختانه تو ایران هم که خودش رو باز نکرده ایراد بگیریم به خودش مربوطه چه میکنه.. من و شما خوشمون نمیاد خب انجام نمیدیم ولی چرا بگیم بده یا خانوادش اله و بله و ... از نظر من یه هنرمنده و زشت میدونم که کسی ندانسته برچسب بدی بهش بچسبونه.. حالا خود دانید
Life Dream
ولي من ميگم تو قات زدي، مشخصه
از وقتي فندق دار شدي خشن شدي شيلين
نمایش یا پنهان متن
mati
من که برنامشو نگاه نکردم ولی این که رفته واسه همچین برنامه ای چرا برگشته ؟! معلومه میگیرنش. اگه قصد برگشت داشته حماقت کرده که شرکت کرده
فرشید-717
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→