₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ░▒▓ راه رفتن روی ابــــر ها ▓▒░
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ░▒▓ راه رفتن روی ابــــر ها ▓▒░

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

░▒▓ راه رفتن روی ابــــر ها ▓▒░

527 بازدید، 13 پست، نویسنده: gilas

• gilas

تصویر در دسترس نیست

چند روز پیش داشتم با یکی از اساتید محترم ادبیات – که کتاب ها و نوشته هایم را خوانده اند – صحبت می کردم. به شوخی گفت " تو مرضِ تخیل داری دختر جان ! البته، برای یک نویسنده، ضروری ترین بیماریه ! "
    راست میگفت بنده خدا !! اصلا نمی توانم زندگی بدون تخیل را تصور کنم . زندگی بدون احساس را هم ! به طور کلی یک جوری جدای دیگران زندگی را تجربه می کنم. نه این که تافته جدا بافته باشم ها، نه. منظورم این است که توی خیلی موارد ، اصلا دیگران را درک نمی کنم و آنها هم مرا !!
    مثلا این حرف های دوســتانم و مـــردم را درک نمیکنم :
    - آدم باید برای فرار از تنهایی – فقط برای فرار از تنهایی – ازدواج کند !!!
    - مهریه پشتوانه زندگی ست !!!
    - با نمایان شدن یک اختلاف جزیی ، باید مهریه را گذاشت اجرا !!!
    - دختــــری که ســــنش از 28 بگذرد ، ترشـــیده است !!! پسری هم که از مرز 35 بگذرد !!!
    - مهم نیست که یک شعر یا داستان را در وبلاگ یا صفحه های اینترنتی مان بگذاریم اما نام خالق آنها را ذکر نکنیم !!! چون مهم زیباییِ خود آن شـــعر یا داستان است ، نه شاعر و نویسنده اش !!!
    - مهم نیســـت که یک نفر تا چه حد پایبندمان است و دارد جوانی اش را تلف می کند برای رسیدن به ما !!! باید ما را درک کند که هزار تا مشکلِ بزرگ داریم و آن مشکل ها بسیار مهم تر از تمام تعهدات و جوانی ها هستند !!!
    - آدم نباید دنبال شغل مورد علاقه اش برود !!! باید برود دنبال شغلی که پول توی آن است !!! چون امروز دیگر هنر و تخیل و احساس خریداری ندارد !!! اگر پول داشته باشی همه دوستت دارند و تاییدت می کنند و به تو احترام می گذارند و ...!!!
    - کســی که از موفقیت می نویســـد یا صحبت می کنـــد ، هیچ وقت – هیییچ وقت – نباید ناراحت شود !!!! باید فقط و فقط – و ف ق ط – بخندد !!!حتی وقتی به دیوارِ اتاقش هم نگاه می کند باید بخندد !!!!

از تمان ایـــن تفاوت ها ی فکری که بــا بعضی از دوســـتان و اطرافیانم دارم، عبور می کنـــم ناچار!!!
    اما هم چنان عاشق زندگی به سبک خودم هستم :
    - راه رفتن روی ابرها، تفریح همیشگی من است !
    - خجالت می کشم به درخت ها، گل ها و پرنده ها سلام نکنم !
    - پشتوانه یک زندگی، فقط در صداقت و دوستی و وفاداری و محبت خلاصه می شود !
    - ازدواج فقط بـــرای این صـــورت می گیرد که زندگی خود و همسرمان را زیباتر کنیم! همین !
    - پایبنـــدی، تعهـــــد و جوانیِ طرف مقابلمان، مهم تر – بسیااااار مهم تر – از تمام مشکلات دنیا هستند !
    - پول را دوســـت دارم؛ در حقیقت، عاشق پول و ثروت هستم اما بیشـــــتر از پول، داشتن احساس خوشــــایندی را دوست دارم که با انجام کار مورد علاقه ام تجربه می کنم !
    - پول شـــرط لازم و کافی برای دســــتیابی به احترام و آرامش و خوشـــبختی نیست. چیز خیلی خوبی است و در این روزگار، بیش از بیش، مورد نیاز است اما نمی تواند در تعریفِ احترام، آرامش و خوشبختی، جایِ اصلی را به خود اختصاص دهد !
    - باید جواب این ســـوالم را پیدا کنم که ازدواج چه کیمـــای بازدارنده ای در خــودش دارد که از ترشـــیده شـــدن یک دختر یا پســـر جلوگیری می کند! یعنی به محض وارد شدن نام یک نفر در شناسنامه ات، ترشیدگی از بین می رود کاملاً!!! و چه ماده ترش کردنی در ازدواج نکردن وجود دارد، که دختر یا پسر را ترش می کند!
    - انسان – منظورم انسانِ طبیعی است (!!) نه انسان ماشینی – ناراحت یا عصبانی می شود گاهی . مهم آن فعل ناراحت یا عصبانی شدن نیست، مهم این است که بتوانیم آن پدیده ها را مدیریت کنیم !
    از تمااااااامِ اینها مهم تر:
    - ما نباید از دیوار خانه دیگــــران بالا برویم! ما نباید وسایل شخصی دیگران را برداریم! ما نباید بدون اجازه دیگران، توی کیف پولشــــان دســــت کنیم! ما نباید بدون ذکر نام خالقِ یک اثرِ هر چند کوچک، یا بدون قرار دادن آن شعر یا داستان توی این علامتِ ســــاده " " ، از آن اثر، در وبلاگ، سایت یا صفحه های اینترنتی شــــخصیمان و ... استفاده کنیم!!!

خیابان های مایکروسافت وَرد را با صدای شهرامِ شکوهی قدم می زنم :
    " خیال کن قلب من شکستنی نیست !
    خیال کن حقمه تنها بمونم !
    ... گذشتی از منَ و ساکت نشستم!!!... "

چقدر دلـــــم، برکتِ بـــاران می خواهد در این روز های قشنگ اردی " بهشـــــت "!!!

منبع:
    فقط چند خط پاراگرافِ پرستو عوض زاده
    مجله موفقیت شماره 234 نیمه دوم اردیبهشت 91

8 سپاس: هاچو هاچو، Dr.GSM، mz56mz، دلشاد، ماهی، baron jon، farzane، حورا

• هاچو هاچو

ممنونم گیلی یکم روحمون تازه شد مخصوصا با این آهنگ زیبا 282
    1 سپاس: gilas

• Holtek

همش حقيقت بود ، البته بيشتر بالايي ها :1:
    1 سپاس: gilas

• mz56mz

عمووووووووووو 344 301