₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » نصب بیلبورد برای عذرخواهی شوهر از زن !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » نصب بیلبورد برای عذرخواهی شوهر از زن !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نصب بیلبورد برای عذرخواهی شوهر از زن !

233 بازدید، 7 پست، نویسنده: Cyrus66

• Cyrus66

تصویر در دسترس نیست

یک مرد در شهر " کاهرامان ماراش " ترکیه با نصب یک بیلبورد بزرگ در شهر از همسرش عذرخواهی کرد.

در این بیلبورد نوشته شده است: " همسر عزیزم " ابرو " ، همه مردم کاهرامان ماراش شاهدند که چقدر دوستت دارم. با وجود این علاقه زیاد بابت شکستن قلبت و ناراحت کردن تو از تو و خانواده ات عذرخواهی می کنم . خواهش می کنم مرا ببخش . تو را همیشه دوست داشته و خواهم داشت."

نصب این بیلبورد در کنار ساختمان فرمانداری "کاهرامان ماراش" توجه عابران را به خود جلب کرده است.

نمایش یا پنهان متن خاک بر سر زذ :94:

5 سپاس: gilas، دلشاد، ماهی، نغمه، Dr.GSM

• gilas

آورین کار خوبی کرده حالا شااید شاااااااااااااید زنش عذر خواهیشو قبول کنه :4:
    1 سپاس: نغمه

• ماهی

دلشاد,
    نقل قول: Cyrus66
    خاک بر سر زذ

ماشالله آقایون ایرانی :50:
    دستش درد نکنه ولی بعضی دل شکستنها قابل بخشش نیست...اگه توی کره ی ماه هم بنویسه معذرت می خوام نمیشه بخشیدش.. :1:

1 سپاس: Dr.GSM

• نغمه

معلوم نیست چیکار کرده که این بیلبوردو نصب کرده 286
    1 سپاس: Dr.GSM

• Holtek

نقل قول: Cyrus66
    ر این بیلبورد نوشته شده است: " همسر عزیزم " ابرو " ، همه مردم کاهرامان ماراش شاهدند که چقدر دوستت دارم. با وجود این علاقه زیاد بابت شکستن قلبت و ناراحت کردن تو از تو و خانواده ات عذرخواهی می کنم . خواهش می کنم مرا ببخش . تو را همیشه دوست داشته و خواهم داشت."

ولي من ترجمه اش كردم ، اينهمه چيز ننوشته بودا 403

نقل قول: ماهی
    .اگه توی کره ی ماه هم بنویسه معذرت می خوام نمیشه بخشیدش

حالا چرا كره ماه ؟ 334
    نقل قول: نغمه
    معلوم نیست چیکار کرده که این بیلبوردو نصب کرده

بعضي وقتا ، گناه طرف بزرگ نيست ، قلب طرف مقابل خيلي كوچيكه كه نمي تونه ببخشه 286

• hadi04

شاید توی شرکت تبلیغاتی کار میکرده خواسته با این کار شرکتش رو تبلیغ کنه وگرنه بعید میدونم شهرداری اجازه این کار رو بهش بده چون شهردارشون مرد هست :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: