₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » &&&آینه دار مهر&&&
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

&&&آینه دار مهر&&&

190 بازدید، 7 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

من آینه‌ای به دست گرفته‌ام تا تصویر رؤیای خویش را بنگرم و به شکفتن بابونه‌های معصوم ایمان بیاورم. آینهء من هیچ غباری را پذیرا نمی‌شود.
    آینهء من صداقت نگاههایی‌ست که در امتداد آبی جادهء زندگی چشم به راه رسیدن پرندهء خوشبختی‌اند.
    من آینه‌ای به دست گرفته‌ام که لبخند پنجره را بی‌نهایت می‌کند و احساس سبز درخت را در جان خستهء باغ می‌رویاند،
    آینه‌ای که انعکاس شادمانی‌ست و فریاد زلالی برای رهایی، برای سرشاری حجم عشق، برای پرسه زدن در کوچه های آبی لبخند…
    اینک بنگر آینهء کوچک مرا و دنیا را در ذهن خویش سبز کن. بگذار آخرین کلام عشق، اولین سپیدهء دیدار مهربانی باشد.
    بگذار دلت هوای روشنی دریاچهء رویاها را بکند. در آینهء کوچک من، خلوت معطریست برای پروانه‌هایی که عاشق دیدار گل سرخند، عاشق پنجره‌هایی که پرده‌های ضخیم را دوست ندارند.
    اینک بنگر آینهء کوچک مرا و به انبوه عشق در جام نور، لبخند بزن!
    خورشید که بیاید ما با هم از دامن نورانی‌اش گل ستاره خواهیم چید و همسفر با بادبادکهای مسافر تا آسمان هفتم عشق پر خواهیم گشود.
    مهم اینست که آینه‌ات بی غبار باشد و دلت هوای بابونه هایی را کرده باشد که هنگام
    سپیده دم متولد می شوند.

پس بگشای آینهء خود را
    ………………ای آینه دار مهر و عاطفه….

تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: hadi04، دلشاد، gilas، هاچو هاچو، حورا، مامي، ماهی

• دلشاد

مرسی بارون جون زیبا بود
    1 سپاس: baron jon

• gilas

وای چقدر خوووووب بود 301

• هاچو هاچو

زیبا :65: ممنون بارون خانوم 826