سلام دوستان عزیزم . اول باید یه عذرخواهی بکنم که به خاطر مشغله کاری نمی تونم به همه تاپیک هاتون سر بزنم .
چون قبلا با نظرات شما تونستم مانیتور مدل دلخواه ام رو پیدا کنم و هنوزم ازش راضی باشم , تصمیم گرفتم که بازم در خرید با شما دوستان مشورت کنم
حقیقت اش لب تاپ قبلی ام دیگه قدیمی شده و تصمیم دارم یه مدل جدیدتر بگیرم . به نظر شما با مبلغ 1 تا 1.300 تومن کدوم لب تاپ رو می تونم بخرم که شرایط زیر رو داشته باشه :
رم : حداقل 4گیگ . هارد :بین 250 تا 500 . اندازه صفحه نمایش : بین 14 تا 15 اینچ . سی پی یو : دو هسته ای و یا ترجیحا core i5 یا core i7 کارت گرافیک : 512 یا 1 مگ پورت HDMI هم داشته باشه
سلام حاج حسين من پيشنهادم Hp مدل Probook4530s هست ، قبل عيد 1 و 100 گرفتم ، ولي الان فكر كنم خيلي گرون شده ، در كل خيلي راضي هستم ازش .
سلام دکتر جون همه امکاناتی رو که می خوام , داره ولی قیمت اش نسبتا بالاست . حدودا 1 و 500 تا 1 و600 هستش . با این حال گزینه خیلی خوبی معرفی کردی . ممنون
نقل قول: mz56mz
سلام حاج حسين عزيز من دارم ميرم اين رو بخرم اخه لب تاپ من هم قديمى توشيبا عمرش داره تمام ميشه
سلام محمود جان امکانات و مخصوصا برند فوق العاده ای هستش ولی متاسفانه قیمت اش حدودا 1 و 700 درمیاد
اینتل تا چند وقت دیگه پردازنده های جدیدترش رو میده تو بازار ؛ اون موقع هم قاعدتا قیمت پردازنده های قدیمی تر افت می کنه
ویندوز 8 هم که بیاد ؛ این سیستما که اکثرا روشون سون نصبه افت قیمت دارن
به نظرم تا زمستون صبر کن اگه می تونی
فکر کنم شما 20 امین نفری هستین که میگید فعلا صبر کنم یه بار صبر کردم تا گوشی و لب تاب قیمت اش پایین بیادش , گوشیی که قبلا 450 تومن بودش رو دیروز خریدم 730 لب تاب 800 تومنی رو هم الان 1و 500 هم نمیدنش دلایل شما هم برای کاهش قیمت منطقی به نظر میاد . خودمم فکر کنم این دفعه صبر کنم بهتر باشه البته ناگفته نماند همین الان تو خیابون جمهوری دی وی دی اورجینال !!! ویندوز 8 رو می فروشن
اصلا موافق نیستم بازهم میگم سونی رو بخاطر اسمش میخرن و بین دخترا طرفدار داره "دل هم که اصلا بدرد نمیخوره حتی با گارانتی زیگورات اگه بودجه ت رو ببری بالاتر تا دو تومن میتونی یه ایسوز n55sf-i7بخری که دیگه واقعا معرکه س خصوصا کارت گرافیکش GT555M
سلام حسین خان والا من 3 ساله یه ACER دارم نگفته خیلی خر کاره اون موقع حول و حوش 750 واسم افتاد 4گیگ رم 250 هارد corddue 2100 h این قدرازدستم افتاده اینقدر پدرشو دراوردم اخ نگفته
سلام دکتر جون همه امکاناتی رو که می خوام , داره ولی قیمت اش نسبتا بالاست . حدودا 1 و 500 تا 1 و600 هستش . با این حال گزینه خیلی خوبی معرفی کردی . ممنون
خیلی مخلصیم حاجی از نظر استحکام حرف نداره ، چون بدنه اش نیمه فلزیه و LCD با دوتا لولای ضخیم به بدنه وصل شده . نرکیب کلیداش مخصوصا قسمت ماشین حسابش حرف نداره ، یخاطر یزرگی ماوس لمسیش کار کردن باهاش راحته ، البته قسمت تاچش یکسری امکانات هم داره ، در ضمن از نظر ظاهری هم خیلی زیبا تر از DELL هست . USB3 هم داره که خیلی مهمه .
من تو این سه سال تقریبا 4 یا 5 تا لپ تاپ خراب یا شکستم سونی بهتره قیمتش ایران هم نمیدونم
از کیفیت واقعا چیزی کم نداره اما به قول آقا حجت بیشتر پول اسمش رو میگیره
نقل قول: sepehrirani
من دو روزه یه لپ تاپ ایسوز خریدم k43sdسفید خیلی باحاله i5+4gb+750++2g+14 1450تومن
گزینه خوبی می تونه باشه
نقل قول: sepehrirani
میگن آمار خرابیاش خیلی بالاس بنظر من اول ایسوز بعد اچ پی سونی پول اسمشو میخوره وبس با پول لپ تاپ سونی میتونی یه ایسوس با کانفیگ بالاتربخری
آره زیاد شنیدم کلا از اچ پی بدم میاد اول ایسوز بعد ایسر موافق ام . اما کیفیت فوق العاده سونی رو هم نمیشه نادیده گرفت اش
حجت جان فقط یه سوال برام پیش اومده چرا قیمت لب تاپ های اچ پی اینقدر پایین هست اش ؟ مثلا CQ57 از لحاظ سیستم حدودا شبیه DELL 5110 core i5 هستش ولی قیمت شون تقریبا 500 تومنی اختلاف داره !
اگه میخاین بخرین یکی از مهم ترین فاکتورهایی که باید مدنظر داشته باشید خدمات پس از فروشه تو ایران سونی و دل بهتر از بقین
برام ثابت شده خدمات پس از فروش ببخشید یعنی کشک ! موافق ام .
نقل قول: SaMaN TaJ
چاکرم حاج حسین....
اگه خرکار میخوای من Lenovo ThinkPad رو پیشنهاد میکنم،به ضربه هم مقاومه
مخلصیم کلانتر .... چون عادت به نگهداری درست از وسایل ندارم خرکار هم خیلی بدردم می خوره مگه ضد گلوله تنشه ؟!
نقل قول: حورا
مبارک باشه
ممنون حورا خانم . ولی بین گزینه های زیادی شک دارم . نمی دونم کدومش بهتره
نقل قول: حورا
حاج حسین آقا بهتون افتخار میکنم
اختیار دارید ما کی باشیم
نقل قول: bijjan
سلام حسین خان والا من 3 ساله یه ACER دارم نگفته خیلی خر کاره اون موقع حول و حوش 750 واسم افتاد 4گیگ رم 250 هارد corddue 2100 h این قدرازدستم افتاده اینقدر پدرشو دراوردم اخ نگفته
سلام بیژن جون امکانات اش عالیه . میشه دقیقا اسم مدل اش رو هم بگی از دست افتادن هم که خوراک خودمه
نقل قول: Dr.GSM
خیلی مخلصیم حاجی از نظر استحکام حرف نداره ، چون بدنه اش نیمه فلزیه و LCD با دوتا لولای ضخیم به بدنه وصل شده . نرکیب کلیداش مخصوصا قسمت ماشین حسابش حرف نداره ، یخاطر یزرگی ماوس لمسیش کار کردن باهاش راحته ، البته قسمت تاچش یکسری امکانات هم داره ، در ضمن از نظر ظاهری هم خیلی زیبا تر از DELL هست . USB3 هم داره که خیلی مهمه .
ما بیشتر بازم ممنون بابت اطلاعات خوبتون . دارم وسوسه میشه اچ پی بگیرم
hosseinhn82
سلام دوستان عزیزم . اول باید یه عذرخواهی بکنم که به خاطر مشغله کاری نمی تونم به همه تاپیک هاتون سر بزنم .
چون قبلا با نظرات شما تونستم مانیتور مدل دلخواه ام رو پیدا کنم و هنوزم ازش راضی باشم , تصمیم گرفتم که بازم در خرید با شما دوستان مشورت کنم
حقیقت اش لب تاپ قبلی ام دیگه قدیمی شده و تصمیم دارم یه مدل جدیدتر بگیرم .
به نظر شما با مبلغ 1 تا 1.300 تومن کدوم لب تاپ رو می تونم بخرم که شرایط زیر رو داشته باشه :
رم : حداقل 4گیگ .
هارد :بین 250 تا 500 .
اندازه صفحه نمایش : بین 14 تا 15 اینچ .
سی پی یو : دو هسته ای و یا ترجیحا core i5 یا core i7
کارت گرافیک : 512 یا 1 مگ
پورت HDMI هم داشته باشه
پیشاپیش ممنون
Holtek
من پيشنهادم Hp مدل Probook4530s هست ، قبل عيد 1 و 100 گرفتم ، ولي الان فكر كنم خيلي گرون شده ، در كل خيلي راضي هستم ازش .
mz56mz
من دارم ميرم اين رو بخرم اخه لب تاپ من هم قديمى توشيبا عمرش داره تمام ميشه
Brand
SONY
Article Number
174013
Color
White
Processor
Intel Core i5-2450M Processor 2.50 GHz with Turbo Boost up to 3.10 GHz
Memory
4GB RAM
Storage
500GB HDD
Display
14 inch wide (WXGA: 1366 x 768) TFT colour display (VAIO Display, LED backlight)
Graphics
NVIDIA GeForce 410M GPU (1GB DDR3 Dedicated)
Software
Genuine Windows 7 Home Premium with Service Pack 1 64-bit (English Version)
Sound
Intel High Definition Audio
Ports
(1) VGA Port, (1) HDMI, (4) USB 2.0, (1) Ethernet / RJ45 ,SD memory card (SDHC, SDXC compatible, Not support for copyright protection)*5
Dimension
(WxHxD) 345.8 x 28.9-34.5 x 238.7 mm
Power
VGP-BPS26 Lithium-ion battery: up to 3.0 hours of use*8
Warranty
3 years warranty
قيمتشون توى ايران نميدونم چنده
Cyrus66
اینتل تا چند وقت دیگه پردازنده های جدیدترش رو میده تو بازار ؛ اون موقع هم قاعدتا قیمت پردازنده های قدیمی تر افت می کنه
hosseinhn82
من پيشنهادم Hp مدل Probook4530s هست ، قبل عيد 1 و 100 گرفتم ، ولي الان فكر كنم خيلي گرون شده ، در كل خيلي راضي هستم ازش .
سلام دکتر جون
همه امکاناتی رو که می خوام , داره ولی قیمت اش نسبتا بالاست . حدودا 1 و 500 تا 1 و600 هستش
من دارم ميرم اين رو بخرم اخه لب تاپ من هم قديمى توشيبا عمرش داره تمام ميشه
سلام محمود جان
امکانات و مخصوصا برند فوق العاده ای هستش ولی متاسفانه قیمت اش حدودا 1 و 700 درمیاد
hosseinhn82
فکر کنم شما 20 امین نفری هستین که میگید فعلا صبر کنم
یه بار صبر کردم تا گوشی و لب تاب قیمت اش پایین بیادش , گوشیی که قبلا 450 تومن بودش رو دیروز خریدم 730
دلایل شما هم برای کاهش قیمت منطقی به نظر میاد . خودمم فکر کنم این دفعه صبر کنم بهتر باشه
البته ناگفته نماند همین الان تو خیابون جمهوری دی وی دی اورجینال !!! ویندوز 8 رو می فروشن
hosseinhn82
maryamlondon1
پرهام
i5+4gb+750++2g+14
1450تومن
پرهام
i5+4gb+750++2g+14
1450تومن
میگن آمار خرابیاش خیلی بالاس
بنظر من اول ایسوز بعد اچ پی
سونی پول اسمشو میخوره وبس با پول لپ تاپ سونی میتونی یه ایسوس با کانفیگ بالاتربخری
دلشاد
Cyrus66
تو ایران سونی و دل بهتر از بقین
پرهام
اصلا موافق نیستم بازهم میگم سونی رو بخاطر اسمش میخرن و بین دخترا طرفدار داره "دل هم که اصلا بدرد نمیخوره حتی با گارانتی زیگورات
اگه بودجه ت رو ببری بالاتر تا دو تومن میتونی یه ایسوز n55sf-i7بخری که دیگه واقعا معرکه س خصوصا کارت گرافیکش
SaMaN TaJ
حورا
خیلی نکته ظریفی بود خدایی از ته دل خندیدم سامان خان
حاج حسین آقا بهتون افتخار میکنم
bijjan
maryamlondon1
موافقم لپ تاپ خوبیه
این یکی به درد من هم میخوره
Holtek
همه امکاناتی رو که می خوام , داره ولی قیمت اش نسبتا بالاست . حدودا 1 و 500 تا 1 و600 هستش . با این حال گزینه خیلی خوبی معرفی کردی . ممنون
خیلی مخلصیم حاجی
از نظر استحکام حرف نداره ، چون بدنه اش نیمه فلزیه و LCD با دوتا لولای ضخیم به بدنه وصل شده . نرکیب کلیداش مخصوصا قسمت ماشین حسابش حرف نداره ، یخاطر یزرگی ماوس لمسیش کار کردن باهاش راحته ، البته قسمت تاچش یکسری امکانات هم داره ، در ضمن از نظر ظاهری هم خیلی زیبا تر از DELL هست . USB3 هم داره که خیلی مهمه .
hosseinhn82
از کیفیت واقعا چیزی کم نداره اما به قول آقا حجت بیشتر پول اسمش رو میگیره
i5+4gb+750++2g+14
1450تومن
گزینه خوبی می تونه باشه
بنظر من اول ایسوز بعد اچ پی
سونی پول اسمشو میخوره وبس با پول لپ تاپ سونی میتونی یه ایسوس با کانفیگ بالاتربخری
آره زیاد شنیدم
کلا از اچ پی بدم میاد
موافق ام . اما کیفیت فوق العاده سونی رو هم نمیشه نادیده گرفت اش
حجت جان فقط یه سوال برام پیش اومده
چرا قیمت لب تاپ های اچ پی اینقدر پایین هست اش ؟
مثلا CQ57 از لحاظ سیستم حدودا شبیه DELL 5110 core i5 هستش ولی قیمت شون تقریبا 500 تومنی اختلاف داره !
فکر کنم همون CQ57 که عرض کردم خوب باشه . تقریبا 750 - 800 درمیادش
رم : 6 گیگ
هارد : 250
15.6 "
تو ایران سونی و دل بهتر از بقین
برام ثابت شده خدمات پس از فروش ببخشید یعنی کشک !
موافق ام .
مخلصیم کلانتر ....
چون عادت به نگهداری درست از وسایل ندارم خرکار هم خیلی بدردم می خوره
ممنون حورا خانم . ولی بین گزینه های زیادی شک دارم . نمی دونم کدومش بهتره
اختیار دارید
سلام بیژن جون
امکانات اش عالیه . میشه دقیقا اسم مدل اش رو هم بگی
از دست افتادن هم که خوراک خودمه
از نظر استحکام حرف نداره ، چون بدنه اش نیمه فلزیه و LCD با دوتا لولای ضخیم به بدنه وصل شده . نرکیب کلیداش مخصوصا قسمت ماشین حسابش حرف نداره ، یخاطر یزرگی ماوس لمسیش کار کردن باهاش راحته ، البته قسمت تاچش یکسری امکانات هم داره ، در ضمن از نظر ظاهری هم خیلی زیبا تر از DELL هست . USB3 هم داره که خیلی مهمه .
ما بیشتر
بازم ممنون بابت اطلاعات خوبتون . دارم وسوسه میشه اچ پی بگیرم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→