₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » :: فلش جالب سربازي! :-D ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » :: فلش جالب سربازي! :-D ::

بدون عکس

:: فلش جالب سربازي! :-D ::

2266 بازدید، 18 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

فلش انيميشن سربازي! :62:

15 سپاس: دلشاد، lion1360، ژنرال، maryamlondon1، mz56mz، نخبه، gilas، ماهی، نغمه، hosseinhn82، bijjan، کوروش فسقلی، baron jon، mojde، jaj

• دلشاد

مرسی داش مازیار باحال بود
    1 سپاس: Life Dream

• ژنرال

یادش بخیر آموزشی... :24:

یه بار شب بعد از اینکه خاموشی دادن ، یهو بدنم داغ شد...
    تا نیم ساعت بعد از خاموشی هم از بیرون آسایشگاه هر از گاهی میپائیدن که کسی جُم نخوره و هیچ صدایی از تختها نباید شنیده میشد.
    بعد از نیم ساعت کم کم خودشونم میرفتن میخوابیدن.

تختای اونجا هم دوطبقه بود، من طبقه بالا میخوابیدم و موقعیت تخت ما هم توی آسایشگاه طوری بود که کاملاً از ته راهروی مقابل، دیده میشد و قشنگ توی دید بودم.
    دیدم نمیتونم نیم ساعت صبر کنم.. نگاه کردم بیرون آسایشگاه کسی نبود.. بلند شدم که زیرپیرنمم دربیارم.

یه گروهبان داشتیم لاکردار خیلی گیر بود...
    زیرپیرنمو دراوردم تا اومدم دوباره دراز بکشم رو تخت، از شانس لحظه آخر این گروهبانه عین جن یهو ظاهر شد و از ته راهروی روبرو منو دید...
    نذاشت بخوابم... برد تو حیاط گروهان، گفت برو یه آفتابه آب کن بیار!
    آوردم، گفت حالا واسه این این نگهبانی بده!
    یک ساعت واسه یه آفتابه نگهبانی میدادم :4: :4: :4:
    خودشم پستش بود و بیدار موند... بعد از یکساعت گفت برو گمشو بخواب! :71:

11 سپاس: maryamlondon1، مامي، نخبه، بندری، gilas، نغمه، hosseinhn82، Life Dream، کوروش فسقلی، mojde، jaj

• maryamlondon1

• مامي

نقل قول: ژنرال
    یک ساعت واسه یه آفتابه نگهبانی میدادم

247

نمایش یا پنهان متنخدایااین سربازی رو ازاین آقایون نگیر :48:

2 سپاس: Life Dream، کوروش فسقلی

• mz56mz

ممنون داداش مازيار عزيز
    من سربازها رو خيلى دوست دارم :6:

2 سپاس: نغمه، Life Dream

• نخبه

ژنرال,
    :23:

• بندری

من كلا توي سربازي چون توي يه منطقه اي بوديم كه هيچكي به هيچكي بود برا همين پست و نگاهباني نمي داديم و همه چي دست ما سرباز ها بود . ارشدشونم خودم بودم . فقط يه شب معاون حوزه مون موند و ما مجبور شديم واسه صحنه سازي اون شب رو نگهباني بديم كه نگه حوزه بي در و پيكره ولي خب حسابي باهاش دوست بودم . اون شب ساعت 2 بامداد توي حياط نشسته بوديم و با هم دوتايي حرف مي زديم كه شيطنت من گل كرد و اسپري اشك آور معاون مون رو ازش گرفتم و بهش گفتم ببين يه كار جالب دارم ببين و بخند . يواشكي رفتم توي آسايشگاه سربازها و اسپري رو به مدت 10 ثانيه اي زدم و در رو بستم و اومدم بيرون سر پستم ديديم هنوز سي ثانيه نشده يكي يكي سربازا دارن ميان بيرون و سرفه مي كنن سرو صورتشون رو ميمالونن و افتادن جلو آسايشگاه . ما رو ميگي مرده بوديم از خنده خيلي حال داد . يادش بخير . بندگان خدا تا يك ساعت نتونستن برن تو آسايشگاه :4:
    4 سپاس: gilas، Life Dream، کوروش فسقلی، jaj

• gilas

همه پسرا اسم سربازی که میاد جیغشون درمیاد اما وقتی میرن سربازی یا آخر عمر میگن عجب روزاری بود و روزی 60تا خاطره تعریف میکنن ازش :4:
    4 سپاس: نغمه، hosseinhn82، Life Dream، jaj

• ماهی

• نغمه

• hosseinhn82

جالب بود . مرسی مازیار جان :1:

• sheytoon001

خدایی، خدمت فقط عمر آدم رو تلف میکنه :14:
    به نظرم فقط 2 ماه آموزشیش لازمه و بقیش بیگاریه :32:
    خودم سربازم (البته از نوع استوارش) یکی از بدترین خاطراتم هم چندروز پیش تو کلانتری اتفاق افتاد، اونموقع که افسر نگهبانمون خبر فوت پدرم رو بهم داد، این خدمت لعنتی باعث شد نتونم موقع مرگ پدرم بالاسرش باشم

3 سپاس: Life Dream، کوروش فسقلی، jaj

• Life Dream

sheytoon001,
    بهتون تسليت ميگم، انشالله كه غم آخرتون باشه و خدا روح پدر گراميتونو به بهشت برين شاد كنه :46:

1 سپاس: sheytoon001

• KuRoSh

:23: قشنگ بود میسی مازی جان
    ولی من دوست نداشتم خدمت رو نه این که بگم خاطرات خوب نداشتم چرا داشتم خیلی ولی اصلان دوست نداشتم برم خدمت الان هم که تموم کردم بازم خوشم نمیاد

چه نگهبانی هایی دادیم تو تهران همش در خواب به سر می بردیم هیشکی نمی تونه مثل من بخوابه تو عمرم انقدر نخوابیده بودم که تو خدمت خوابیدم :23:

1 سپاس: jaj

• baron jon

:4: خیلی جالب بود مرسی آقا مازیار

:56:

• mahsa joon

مرسی مازیار جان جالب بود 256 247 247 247 280
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: