ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
يك وجب از ميهنم را با ميليون ها دلارعوض نمي كنم
bijjan
به گزارش پژواك، پرویز هادی در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی گفت: در رقابت های گزینشی المپیک ، فردی به من نزدیک شد و این پیشنهاد را به من داد اما من نپذیرفتم.
وی تاکید کرد: یک وجب از خاک میهنم را با میلیون ها دلار عوض نمی کنم و عاشق وطنم هستم.
پرویز هادی با کسب مدال طلای وزن 120کیلوگرم کشتی آزاد در رقابت های گزینشی المپیک 2012 لندن در چین المپیکی شد و تعداد ورزشکاران المپیکی آذربایجان شرقی را به عدد چهار رساند.
بیگی ، استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار از کشتی گیر سنگین وزن استان و دارنده سهمیه المپیک لندن تجلیل کرد.
نغمه
Life Dream
بعد هم براي هميشه فراموشش ميكنن، مثل كاپيتان شهبازي
gilas
نخبه
دلشاد
mojde
Cyrus66
نمایش یا پنهان متن
اهتزاز پرچم ایران بر فراز خطرناکترین قله هیمالیانغمه
Kishe Mehr
bijjan
اخه شیرین جان این که واسه پاچه خواری این کارو نکرده اونایی که از دیدار با بازیکنای ا..س..رایی..ل انصراف میدن مجبورن چون اگه بازی کنن کم کم زندان باید برن ولی این حیوونی پاچه خوار نیست
farzane
نخبه
شایدم باشه مثل رضا زاده پاچه خوار .. شایدم نباشه ولی من از ورزشکارا خوشم نمیاد
levrone
خاطره بدی از ورزشکارا داری؟!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→