₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » يك وجب از ميهنم را با ميليون ها دلارعوض نمي كنم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » يك وجب از ميهنم را با ميليون ها دلارعوض نمي كنم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

يك وجب از ميهنم را با ميليون ها دلارعوض نمي كنم

297 بازدید، 14 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

قهرمان سنگین‌ وزن کشتی جهان از پیشنهاد چند میلیون دلاری یک تیم خارجی را در قبال ملحق شدن به تیم ‌ملی آن کشور رد کرد.
    به گزارش پژواك، پرویز هادی در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی گفت: در رقابت های گزینشی المپیک ، فردی به من نزدیک شد و این پیشنهاد را به من داد اما من نپذیرفتم.

وی تاکید کرد: یک وجب از خاک میهنم را با میلیون ها دلار عوض نمی کنم و عاشق وطنم هستم.

پرویز هادی با کسب مدال طلای وزن 120کیلوگرم کشتی آزاد در رقابت های گزینشی المپیک 2012 لندن در چین المپیکی شد و تعداد ورزشکاران المپیکی آذربایجان شرقی را به عدد چهار رساند.

بیگی ، استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار از کشتی گیر سنگین وزن استان و دارنده سهمیه المپیک لندن تجلیل کرد.

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: levrone، نغمه، Life Dream، soheyla، gilas، mojde، نخبه، دلشاد، Kishe Mehr، farzane، arash52

• نغمه

درود به این ورزشکار ایرانی iran

نقل قول: bijjan
    يك وجب از ميهنم را با ميليون ها دلارعوض نمي كنم

286 286 260

1 سپاس: bijjan

• Life Dream

اشكال نداره، عوضش ايرانم حسابي از خجالتش در مياد، يه برگه كاغذ A4 گلاسه چاپي با دوتا امضا بهش ميدن با اين موضوع كه افرين آقاي فلاني، شما ادم خيلي خوبي هستيد :4:
    بعد هم براي هميشه فراموشش ميكنن، مثل كاپيتان شهبازي :frustrated:

3 سپاس: gilas، Kishe Mehr، bijjan

• gilas

• نخبه

منم که میدونین کلا از ورزشکارای نام اور بدم میاد.. اینم بهشون اضافه شد.. پاچه خوار :15:

• دلشاد

• mojde

كارش جاي تقدير داره اينو جدي ميگم امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا حماقت كرده خودمون ميدونيم كاري نميكنيم كه تو مملكتمون آدما به موندنشون ببالن

• Cyrus66

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متناهتزاز پرچم ایران بر فراز خطرناکترین قله هیمالیا

2 سپاس: bijjan، arash52

• نغمه

به نظر من که کارش و نفس عملش قابل تقدیره این آدم خودش حتما از تمام ناسپاسی ها باخبره
    286

• Kishe Mehr

افرین به این مرد. نه بخاطر اینکه این پیشنهاد رو قبول نکرده بلکه بالاتر از اون. بالاتر از اونی که میدونسته توسط مسئولانمون زیاد بهش توجه نمیشه بازم قبول نکرده
    2 سپاس: bijjan، نغمه

• bijjan

نخبه,
    اخه شیرین جان این که واسه پاچه خواری این کارو نکرده اونایی که از دیدار با بازیکنای ا..س..رایی..ل انصراف میدن مجبورن چون اگه بازی کنن کم کم زندان باید برن ولی این حیوونی پاچه خوار نیست :78:

• farzane

مرسی بیژن جان 1189

iran :buff: iran

• نخبه

نقل قول: bijjan
    اخه شیرین جان این که واسه پاچه خواری این کارو نکرده اونایی که از دیدار با بازیکنای ا..س..رایی..ل انصراف میدن مجبورن چون اگه بازی کنن کم کم زندان باید برن ولی این حیوونی پاچه خوار نیست

شایدم باشه مثل رضا زاده پاچه خوار .. شایدم نباشه ولی من از ورزشکارا خوشم نمیاد

• levrone

نخبه,
    خاطره بدی از ورزشکارا داری؟!

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: