₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » يه تاپيك جلف از من بعيده
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » يه تاپيك جلف از من بعيده

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

يه تاپيك جلف از من بعيده

1002 بازدید، 28 پست، نویسنده: mojde

• levrone

دوستانی که حالشون بهم خورده هیچ میدونستین اسپرم حاوی انواع و اقسام هورمونها پروتئینها و مواد مغذیه؟! خاصیت داره؟!
    هیچ میدونستین در کتب قدیمی از این مایع جادویی به عنوان اکسیر حیات نام برده شده؟!
    نه واقعا میدونستین؟!

1 سپاس: mojde

• SaMaN TaJ

این بانکه تحت نظارت بانک مرکزی هست یا نه؟؟؟ :37: نریم سرمایه گذاری خفنی بکنیم بعد بیایم ببینیم کلاهبردار بودن همه اسپرمامون رو برده باشن :2:

• maryamlondon1

نقل قول: levrone
    دوستانی که حالشون بهم خورده هیچ میدونستین اسپرم حاوی انواع و اقسام هورمونها پروتئینها و مواد مغذیه؟! خاصیت داره؟!
    هیچ میدونستین در کتب قدیمی از این مایع جادویی به عنوان اکسیر حیات نام برده شده؟!
    نه واقعا میدونستین؟!

:23: :23:
    ای وای از دست مژده :11: :8:

• mojde

به جان خودم هي ميام اين تاپيك جلف و اين لكه ننگو حذف كنم ميبينم هي حضور پر شور تر ميشه منم هي تمديدش ميكنم :23: من شرمندم حلالم كنين مخصوصا كسايي كه لبنيات خصوصا ماست و دوغ و شير دوست دارن .

• بندری

ياد يه جك افتادم البته شايد واقعي باشه

استاد : اسپرم ها سرشار از مواد قندي و پروتئيني فراواني هستند .
    يه دانشجوي دختر ميگه : پس چرا شوره استاد . :4:

حالا تصورش كن كه اين موضوع واقعي باشه :4:

خيلي جالب بود [u][/u] :46:

• farzane

• مامي

عجب استقبالی :13:
    وشما مژده خانم چه استعدادی:1:

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متن :4: ای وای 314 ورشکست شدم 391 هر چی موجودی تو بانک داشتم خوردن :79:

نمایش یا پنهان متن :68: :4:

مژده خانوم؟ 451
    راستی مطمئنین تو اون عکس اون یارو که خوابیده مرده؟ :9: دستاش و پاهاش مثل خانوماست!! 806

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: