₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » نشان عاشقی در مناطق مختلف کشور
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » نشان عاشقی در مناطق مختلف کشور

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نشان عاشقی در مناطق مختلف کشور

247 بازدید، 2 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

فکر میکنم اکثر شما دست‌کم یک‌بار، نشان عاشقی یا همون قلب تیرخورده رو دیدید. همون تیری که کوپید Cupid پرت می‌کنه و اگه بخوره بهتون عقل و دلتون قاطی میشه و این توهم براتون به وجود میاد که عاشق شدین:

تصویر در دسترس نیست

چند وقت پیش جایی می خوندم که در این نشان، تیر معنای جنس نر و قلب معنای جنس ماده رو میده. این که این حرف چقدر درسته رو نمیدونم ولی رفتم توی فکر که اگه ما فرض کنیم که اینجور باشه اونوقت بسته به رفتار غالب اجتماعی در نواحی مختلف کشور، این نشان چطور میتونه تغییر پیدا کنه. من به سلیقه ی خودم چند تاییشو درست کردم شما هم اگه حالشو دارین به عنوان مشق نصف شب چند تا کاردستی درست کنید، بلکه در تحریق دوباره‌ی کانون سرد خانواده مؤثر باشه.

تصویر در دسترس نیست

تهران و برخی نواحی شمالی

تصویر در دسترس نیست

اصفهان و یزد

تصویر در دسترس نیست

ازکرمان تا مرز پاکستان

تصویر در دسترس نیست

آبادان (نیودوژانیرو)

تصویر در دسترس نیست

چهارمحال، کهکیلویه و لرستان

تصویر در دسترس نیست

قزوین و شهرضا

تصویر در دسترس نیست

نواحی غیورپرور غرب کشور

تصویر در دسترس نیست

قم، مشهد و کلیه ی مناطق صیغه خیز کشور

تصویر در دسترس نیست

شیراز

تصویر در دسترس نیست

اردبیل و دوستان
    (بار پروردگارا خودت رحم کن)

توجه: این تاپیک فقط جنبه ی طنز و سرگرمی داشته و قصد توهین به هیچ یک از هموطنان عزیزمان را نداشته ایم.

2 سپاس: نغمه، دلشاد

• نغمه

1 سپاس: کوروش فسقلی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: