امروز پوست کهنه ات رو که مدتهای طولانی از ضربات شکست و زخمهای میانه روی رنج دیده است ، بيرون بينداز .
امروز از نو متولد شو و محل تولدت رو توي باغي بزرگ از ميوه ببين كه در آن براي همه ميوه وجود دارد...
امروز ميوه هاي خرد و دانش را از بلندترين و پر بارترين درختلن اين باغ بچين چون هر كدام از اين درختان به دست بزرگاني از گذشته در اين زمين كاشته شده اند كه اكنون به تو رسيده است ...
امروز طعم ميوه هاي اين درختان را بچش و دانه موفقيت را كه در تك تك آنها نهان است ببلع و حيات تازه اي را در وجودت جوانه بزن...
زندگي جديدي كه انخاب كرده اي سرشار از فرصت است با اين حال با اندوه و نا اميدي در آميخته و پيكر شكست خوردگان بر روي يكديگر انباشته شده و بر تمام اهرام زمين سايه انداخته است ...
اما تو مانند ديگران نا اميد نمي شوي چون تو اكنون با تمام وجودت تصميم گرفته اي كه از ميان آبهاي خطرناك به سواحلي كه تا همين ديروز تنها رويايي بيش نبودند خواهي رسيد ...
تو اكنون با تمام وجودت تصميم گرفته اي كه از ميان آبهاي خطرناك به سواحلي كه تا همين ديروز تنها رويايي بيش نبودند
از نا امیدی بدم می آد...بین دوستام و توی خانواده معروف به داشتن روحیه بالا هستم ولی این روزا به آخر نا امیدی رسیدم...یاس و ناامیدی همه ی وجودم رو گرفته.فقط نشون نمی دم و از ناله کردن بدم می آد. زندگی سخت شده... من چقدر خسته ام
دلشاد ماهی چرا آبجی آخه توکلت به خدا باشه همیشه اتفاقای خوب موقعی که اصلا انتظارش رو نداری می افته ... مشکلات برای همه هست تمومی نداره بعضی ها به مرور حل میشه بعضی ها رو هم باید ساخت چاره ای نیست
baron jon
اگه تصمیم گرفتی که به خواسته هات برسی ...
اگه تصمیم گرفتی که توی هر چیزی بهترین بشی ...
پس امروز زندگی جدیدی رو آغاز کن .
امروز پوست کهنه ات رو که مدتهای طولانی از ضربات شکست و زخمهای میانه روی رنج دیده است ، بيرون بينداز .
امروز از نو متولد شو و محل تولدت رو توي باغي بزرگ از ميوه ببين كه در آن براي همه ميوه وجود دارد...
امروز ميوه هاي خرد و دانش را از بلندترين و پر بارترين درختلن اين باغ بچين چون هر كدام از اين درختان به دست بزرگاني از گذشته در اين زمين كاشته شده اند كه اكنون به تو رسيده است ...
امروز طعم ميوه هاي اين درختان را بچش و دانه موفقيت را كه در تك تك آنها نهان است ببلع و حيات تازه اي را در وجودت جوانه بزن...
زندگي جديدي كه انخاب كرده اي سرشار از فرصت است با اين حال با اندوه و نا اميدي در آميخته و پيكر شكست خوردگان بر روي يكديگر انباشته شده
و بر تمام اهرام زمين سايه انداخته است ...
اما تو مانند ديگران نا اميد نمي شوي چون
تو اكنون با تمام وجودت تصميم گرفته اي كه از ميان آبهاي خطرناك به سواحلي كه تا همين ديروز تنها رويايي بيش نبودند
خواهي رسيد ...
دلشاد
ماهی
از نا امیدی بدم می آد...بین دوستام و توی خانواده معروف به داشتن روحیه بالا هستم ولی این روزا به آخر نا امیدی رسیدم...یاس و ناامیدی همه ی وجودم رو گرفته.فقط نشون نمی دم و از ناله کردن بدم می آد.
زندگی سخت شده... من چقدر خسته ام
baron jon
ماهی
چرا آبجی آخه
توکلت به خدا باشه همیشه اتفاقای خوب موقعی که اصلا انتظارش رو نداری می افته ...
نمایش یا پنهان متن
sotude
مامي
آخي خدا رحمتش كنه روحش شاد
ماهی
خدا رحمتشون کنه بارون جون..غم آخرت باشه خواهرم
gilas
الهی بمیرم تسلیت میگم عزیزم
حورا
ناامیدی تو ذهن من جایی نداره
baron jon
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
ژنرال
ولی مدتیه دیگه امید و ناامیدی تقریباً برام یکسان شده.
یعنی احساس میکنم هرچی هست همینه.
همین الان.
شایدم من کرخت شدم.
ژنرال
ولی مدتیه دیگه امید و ناامیدی تقریباً برام یکسان شده.
یعنی احساس میکنم هرچی هست همینه.
همین الان.
شایدم من کرخت شدم.
روحشون شاد...
خدا به همه مصیبت دیده ها صبر بده انشالا.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→