ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تنها یک زن ایرانی می تونه!
KuRoSh
*واقعا معلوم نیست چرا خانم ها اینجوری هستن؛ از خدایی که همه قدرت عالم در دستش است فقط شوهر می خواهند. بعد همه چیزهای توی عالم را از آن شوهر بی نوا می خواهند.
*فقط یه زن ایرانی می تونه یه روز بره بازار خرید کنه خسته نشه، اما تو خونه مادر شوهر، وقتی یه ذره کمک بکنه بگه: «آه خسته شدم به خدا! اینا عروس گرفتن یا کلفت!؟»
*تنها از یک زن ایرانی بر میاد که ملکه زیبایی جهان رو ببینه، بعد با اعتماد به نفس بگه: «این کجاش خوشگله!؟»
*زن ها اگرچه سعی می کنند خودشان را پیچیده و مرموز نشان بدهند، اما ساختار ذهنی شان ساده تر از آن چیزی است که فکرش را می کنید. یک بار امتحان کنید و به او بگویید: «آه عزیزم کاش بفهمی چقدر دوستت دارم». (یک ضرب المثل ژاپنی / ترجمه فارسی اش اینقدر طولانی به نظر می رسد!)
*گر بمیرد زنی، بر قبر او روید گلی
گر بمیرند زن ها، دنیا گلستان می شود
*ژول میشلت، مورخ فرانسوی می گوید: «زن معجزه ای از تناقضات الهی است».
*فردوسی حکیم بزرگ ایرانی می گوید: «که پیش زنان هرگز راز مگوی / چو گویی، سخن بازیابی به کوی»
*برای مجردها باید مالیات سنگینی مقرر شود، چون این انصاف نیست که بعضی ها شادتر از بقیه زندگی کنند.
*اسکار وایلد: «من از تروریست ها وحشتی ندارم، من دوساله ازدواج کردم».
*سام کینیسون: «من از همسرم پرسیدم: که برای سالگرد ازدواج مون کجا بریم؟
او گفت: به جایی که تا حالا نرفتیم.
من گفتم: نظرت درباره آشپزخانه چیه!!؟»
*مردها فرصت بهتری در زندگی نسبت به زنان دارند، یکی بخاطر اینکه دیرتر ازدواج می کنند و دوم اینکه زودتر می میرند.
مامي
مستضعف عزيز كوروشي جان به گمانم تكراري باشه
نخبه
او گفت: به جایی که تا حالا نرفتیم.
من گفتم: نظرت درباره آشپزخانه چیه!!؟»
دلشاد
gilas
خوب خوشگل نیست لابد
پس ببین الان چه گلستانی هستش دنیا
soheyla
باز گیر دادین به خانمها
خدائیش تو کل دنیا میتونین خانمهائی به خانمی خانمهای ایرانی پیدا کنید ؟؟!!!!!
نغمه
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
Cyrus66
ولی ...
بعد از ازدواج فقط زن دارن
KuRoSh
سخت در آشتباهی مامی عزیز
خوب جای دیگه خوندی بهروز جان
آره معلومه
خوب گاهی باید گیر داد
آره راست میگی اشتباه شد باید برم تغییر بدم