₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » جونمو بگير موبايلمو نه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جونمو بگير موبايلمو نه

319 بازدید، 15 پست، نویسنده: mojde

• mojde

تصویر در دسترس نیست

براساس تحقیقات انجام شده ترس جدا شدن افراد از تلفنهای همراه خود رو به رشد است به طوریکه ممکن است فوبیایی که از آن با عنوان "Nomophobia" یاد می‌کنند به بزرگترین ترس جهان تبدیل شود.

به گزارش مهر، بسیاری از ما هر روز از تلفتن همراه خود استفاده می کنیم اما تعداد درحال افزایشی از افراد نسبت به این وسیله ارتباطی خود بیش از حد حساس هستند به طوریکه 66 درصد از افرادی در یک نظرسنجی شرکت کرده اند به هراس "Nomophobia" یا ( ترس همراه نداشتن تلفن همراه) دچار هستند.

براساس تحقیقاتی که چهار سال پیش انجام شده آمار این اختلال افزایش یافته است، چرا که چهار سال پیش تعداد افرادی که به این فوبیا دچار بودند تنها 53 درصد بود اما اکنون آنها به 66 درصد رسیده اند.

ما روزانه به طور متوسط تلفن همراه خود را 34 بار چک می کنیم و همواره آن را همراه خود داریم، اما ترس از گم کردن آن، تمام شدن باطری و جلوی چشم نبودن آن نشانه هایی از ابتلا به "Nomophobia" است.

شاید نامیدن این حالت به عنوان یک نوع فوبیا یا هراس درست نباشد چرا که فوبیا معمولا به یک ترس غیر منطقی گفته می شود و در این دنیای ارتباطی هوشمند اضطراب که هنگامی که تلفن همراهتان با شما نیست یک احساس قابل درک است، اما افرادی که همواره می خواهند تلفن خود را همراه داشته باشند و این وسواس فکری هر دقیقه آنها را به خود مشغول کرده دچار "Nomophobia" هستند.

براساس گزارش دیلی میل، اگر فکر می کنید که به هراس "Nomophobia" مبتلا هستید باید علائم آن را بشناسید: عدم توانایی خاموش نگاه داشتن تلفن همراه خود، وسواس فکری بررسی تمام تماسهای از دست رفته، نامه های الکترونیک و پیامک و شارژ بیش از حد تلفن از ترس تمام شدن ناگهانی باطری آن از علائمی است که می تواند نشان دهد به این هراس مبتلا شده اید یا خیر.

در جدیدترین تحقیقات انجام شده در بریتانیا یک هزار نفر شرکت کرده اند که 66 نفر آنها به این هراس دچار هستند.

10 سپاس: mz56mz، Kishe Mehr، دلشاد، بچه مثبت، نخبه، garfild، یواش، gilas، ژنرال، حورا

• mz56mz

من مشكلى ندارم اصلا از موبايل خوشم نمياد و خيلى كم استفاده ميكنم هيچ هراسى هم ندارم ولى هميشه موبايلم روشن هست ولى يكبار هم چک نميكنم مگه اينكه زنگ بخوره :1:
    2 سپاس: نغمه، mojde

• EVANESCENCE

نقل قول: mojde
    جونمو بگير موبايلمو نه

دقیقا :3:

1 سپاس: mojde

• Kishe Mehr

وای منم همینطور :9:

• دلشاد

مرسی مژده جون

• پرهام

بخدا اگه بخاطر کارم نباشه پرتش میکنم تو آشغالدونی :43: بدترین اختراع بشره این لامصب :94: الان هم دو تا نمایه داره یکی نمایه انلاین که صبح دم در دفتر که میرسم روشه ویکی هم نمایه افلاین که ظهر که میرسم خونه میره رو افلاین تا صبح روز بعد :4: جواب هم که عمرا :23:

• بچه مثبت

هر اختراعی در جهت رفع نیاز انسانها بوده. با این حال انسانها روز به روز نیازمندتر میشن! :24:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

بعضی وقتا معتاد گوشی ام ولی یه روزهایی هم کلا بی خیالشم ..

• garfild

من بودم
    الان کمتر شدم :4:

• نغمه

خیلی کم وابسته موبالیم هستم با اینکه اصلا وسیله کارم هم نیست که مجبور به استفاده باشم ازش :1:

• gilas

یه وقتای یادم میره با خودم ببرمش بیرون :4:

• حورا

بابای من :83:

به موبایلش نگاه که میکنیم قلبش وایمسه
    مامانم پین گوشیشو فراموش کرده بود داداشم گفت برای چی کد میذارین ........1819 :83:

نمایش یا پنهان متنوایمیسه :56:

1 سپاس: maryamlondon1

• mati

نقل قول: mojde
    جونمو بگير موبايلمو نه

آخ که منم اینجوری هستم خیلی بده 314

• maryamlondon1

نقل قول: mz56mz
    من مشكلى ندارم اصلا از موبايل خوشم نمياد و خيلى كم استفاده ميكنم هيچ هراسى هم ندارم ولى هميشه موبايلم روشن هست ولى يكبار هم چک نميكنم مگه اينكه زنگ بخوره

حرف دلم زدی .من ماهانه 300 دقیقه رایگان دارم باور کنید شاید 100 دقیقه اش هم استفاده نمیکنم :2:

• mati

نقل قول: maryamlondon1
    حرف دلم زدی .من ماهانه 300 دقیقه رایگان دارم باور کنید شاید 100 دقیقه اش هم استفاده نمیکنم

خاله بده به من واست استفادش کنم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: