با نزدیک شدن روز مادر همه ما به خرید یک هدیه خوب فکر میکنیم و از خودمان میپرسیم کدام هدیه مادر را خوشحالتر میکند. اما تا به حال از خودتان پرسیدهاید که کدام هدیهها مادر را خوشحال نمیکنند؟!
۱. دئودورانت. دئودورانت محصولی است که در کیف یا کمد همه افراد پیدا میشود. اما دادن آن به عنوان هدیه میتواند یک اشاره غیرمستقیم باشد، نه؟!
▧ تصویر در دسترس نیست
۲. سی دیهای ایروبیک و کاهش وزن. خوب مسلماً چیز به دردبخوری است اما میتواند حامل یک پیام نه چندان خوشایند باشد: «شما چاق هستید و باید وزن کم کنید!»
▧ تصویر در دسترس نیست
۳. حیوانات خانگی. شاید شما حیوانات را دوست داشته باشید اما واقعاً مادر هم آنها را دوست دارد؟ این هدیه را فقط در صورتی بخرید که مادرتان عاشق حیوانها باشد!
▧ تصویر در دسترس نیست
۴. گلهای مصنوعی. این گلها نه پژمرده میشوند و نه رشد میکنند، و اکثراً فاقد زیبایی واقعی هستند... کمتر خانمی این گلها میپسندد، و مادر شما هم از این قاعده مستثنی نیست.
▧ تصویر در دسترس نیست
۵. وسایل آشپزخانه کم کاربرد. البته بعضی وسایل آشپزخانه واقعاً خوب و کاربردی هستند و میتوانند خیلی از خانمها را خوشحال کنند، ولی چیزهایی که کاربرد زیادی ندارند و شاید حتی یک بار هم به در مادر نخورند –مثلاً توت فرنگی قاچ کن! – نمیتوانند ایده خوبی باشند.
▧ تصویر در دسترس نیست
۶. جوراب. همه ما چند جفت جوراب در خانه داریم که بعضی از آنها را بیشتر از بقیه دوست داریم... ولی کمتر کسی با دیدن یک جفت جوراب به عنوان هدیه خوشحال میشود.
▧ تصویر در دسترس نیست
۷. قابلمه و ماهیتابه. مادرها آشپزی را دوست دارند، ولی آنها باید بدانند که در نظر بچههایشان چیزی بیشتر از یک آشپز خصوصی هستند!
▧ تصویر در دسترس نیست
8. .... اين رو ديگه به شما واگذار مي كنم كه نظرتون رو بديد و ليست رو پربارتر كنيد .
8. .... اين رو ديگه به شما واگذار مي كنم كه نظرتون رو بديد و ليست رو پربارتر كنيد .
راستش مادرها اینقدر با محبت هستند که هرچه هدیه بدهی خم به ابرو نمیارن ولی خیلی بی معرفتند اون فرزندهایی که روز مادر حتی یک تلفن نمیزنند وقت برای دیدار مادر نمیگذارند و... خدا به داد اینجور افراد برسه چون روزگار بدی خواهند داشت
. سی دیهای ایروبیک و کاهش وزن. خوب مسلماً چیز به دردبخوری است اما میتواند حامل یک پیام نه چندان خوشایند باشد: «شما چاق هستید و باید وزن کم کنید!»
خدا روشکر که پسرم از اینا برام نخرید. وگرنه دق می کردم
نقل قول: arash52
قابلمه و ماهیتابه. مادرها آشپزی را دوست دارند، ولی آنها باید بدانند که در نظر بچههایشان چیزی بیشتر از یک آشپز خصوصی هستند!
رفته یه دونه ظرف کیک به شکل ماشین خریده برام الیه قربونش برم..از این قایم موشک بازی هاش که کلی زحمت کشید تا مثلا من نفهمم اما اونقدر تابلو بود که از لحظه ی اول فهمیدم، خوشم می آد و برام کافیه.. مامانا هر کاری بچه ها کنند براشون شیرینه.خودتونو ناراحت نکنید.. .فقط به توجه احتیاج دارند
بهترین وگرانترین وبا ارزشترین هدیه برا یک مادر این که بچه هاش موفق وسر بلند ببینه وبه اونا افتخار کنه من به یک کارت تبریک پسند میکنم به خاطر اینکه اونارا جمع میکنم تا وقتی پیر وفرتوت شدم اونارا مثل دفتر خاطرات ارزشمند ورق بزنم
arash52
با نزدیک شدن روز مادر همه ما به خرید یک هدیه خوب فکر میکنیم و از خودمان میپرسیم کدام هدیه مادر را خوشحالتر میکند. اما تا به حال از خودتان پرسیدهاید که کدام هدیهها مادر را خوشحال نمیکنند؟!
۱. دئودورانت. دئودورانت محصولی است که در کیف یا کمد همه افراد پیدا میشود. اما دادن آن به عنوان هدیه میتواند یک اشاره غیرمستقیم باشد، نه؟!
۲. سی دیهای ایروبیک و کاهش وزن. خوب مسلماً چیز به دردبخوری است اما میتواند حامل یک پیام نه چندان خوشایند باشد: «شما چاق هستید و باید وزن کم کنید!»
۳. حیوانات خانگی. شاید شما حیوانات را دوست داشته باشید اما واقعاً مادر هم آنها را دوست دارد؟ این هدیه را فقط در صورتی بخرید که مادرتان عاشق حیوانها باشد!
۴. گلهای مصنوعی. این گلها نه پژمرده میشوند و نه رشد میکنند، و اکثراً فاقد زیبایی واقعی هستند... کمتر خانمی این گلها میپسندد، و مادر شما هم از این قاعده مستثنی نیست.
۵. وسایل آشپزخانه کم کاربرد. البته بعضی وسایل آشپزخانه واقعاً خوب و کاربردی هستند و میتوانند خیلی از خانمها را خوشحال کنند، ولی چیزهایی که کاربرد زیادی ندارند و شاید حتی یک بار هم به در مادر نخورند –مثلاً توت فرنگی قاچ کن! – نمیتوانند ایده خوبی باشند.
۶. جوراب. همه ما چند جفت جوراب در خانه داریم که بعضی از آنها را بیشتر از بقیه دوست داریم... ولی کمتر کسی با دیدن یک جفت جوراب به عنوان هدیه خوشحال میشود.
۷. قابلمه و ماهیتابه. مادرها آشپزی را دوست دارند، ولی آنها باید بدانند که در نظر بچههایشان چیزی بیشتر از یک آشپز خصوصی هستند!
aac198000
راستش مادرها اینقدر با محبت هستند که هرچه هدیه بدهی خم به ابرو نمیارن
ولی خیلی بی معرفتند اون فرزندهایی که روز مادر حتی یک تلفن نمیزنند
وقت برای دیدار مادر نمیگذارند و...
خدا به داد اینجور افراد برسه چون روزگار بدی خواهند داشت
روز مادر مبارک باد
sib
اونوقت خودم به همراه حیوان خانگی از پنجره پرت میشم بیرون.
مثلا جارو یا تی و از این چیزا
دخترخاله
جوراب ِ پر پری اونوخ
حالا یه کاریش میکنیم
ماهی
خدا روشکر که پسرم از اینا برام نخرید.
رفته یه دونه ظرف کیک به شکل ماشین خریده برام
الیه قربونش برم..از این قایم موشک بازی هاش که کلی زحمت کشید تا مثلا من نفهمم اما اونقدر تابلو بود که از لحظه ی اول فهمیدم، خوشم می آد و برام کافیه..
مامانا هر کاری بچه ها کنند براشون شیرینه.خودتونو ناراحت نکنید..
دلشاد
gilas
طلا از همه چیز بهتره اینقده دوست داره قربونش برم
arash52
چقدر شد؟
mz56mz
حورا
malakeh
طلا خیلی مناسبه به نظر من
روز مادر مبارک
maryamlondon1
نغمه