₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » @بدترين هديه هاي روز مادر@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » @بدترين هديه هاي روز مادر@

بدون عکس

@بدترين هديه هاي روز مادر@

388 بازدید، 15 پست، نویسنده: arash52

• arash52

با نزدیک شدن روز مادر همه ما به خرید یک هدیه خوب فکر می‌کنیم و از خودمان می‌پرسیم کدام هدیه مادر را خوشحال‌تر می‌کند. اما تا به حال از خودتان پرسیده‌اید که کدام هدیه‌ها مادر را خوشحال نمی‌کنند؟!

۱. دئودورانت. دئودورانت محصولی است که در کیف یا کمد همه افراد پیدا می‌شود. اما دادن آن به عنوان هدیه می‌تواند یک اشاره غیرمستقیم باشد، نه؟!

تصویر در دسترس نیست

۲. سی دی‌های ایروبیک و کاهش وزن. خوب مسلماً چیز به دردبخوری است اما می‌تواند حامل یک پیام نه چندان خوشایند باشد: «شما چاق هستید و باید وزن کم کنید!»

تصویر در دسترس نیست

۳. حیوانات خانگی. شاید شما حیوانات را دوست داشته باشید اما واقعاً مادر هم آن‌ها را دوست دارد؟ این هدیه را فقط در صورتی بخرید که مادرتان عاشق حیوان‌ها باشد!

تصویر در دسترس نیست

۴. گل‌های مصنوعی. این گل‌ها نه پژمرده می‌شوند و نه رشد می‌کنند، و اکثراً فاقد زیبایی واقعی هستند... کمتر خانمی این گل‌ها می‌پسندد، و مادر شما هم از این قاعده مستثنی نیست.

تصویر در دسترس نیست

۵. وسایل آشپزخانه کم کاربرد. البته بعضی وسایل آشپزخانه واقعاً خوب و کاربردی هستند و می‌توانند خیلی از خانم‌ها را خوشحال کنند، ولی چیزهایی که کاربرد زیادی ندارند و شاید حتی یک بار هم به در مادر نخورند –مثلاً توت فرنگی قاچ کن! – نمی‌توانند ایده خوبی باشند.

تصویر در دسترس نیست

۶. جوراب. همه ما چند جفت جوراب در خانه داریم که بعضی از آن‌ها را بیشتر از بقیه دوست داریم... ولی کمتر کسی با دیدن یک جفت جوراب به عنوان هدیه خوشحال می‌شود.

تصویر در دسترس نیست

۷. قابلمه و ماهیتابه. مادر‌ها آشپزی را دوست دارند، ولی آن‌ها باید بدانند که در نظر بچه‌هایشان چیزی بیشتر از یک آشپز خصوصی هستند!

تصویر در دسترس نیست

8. .... اين رو ديگه به شما واگذار مي كنم كه نظرتون رو بديد و ليست رو پربارتر كنيد . :3:

11 سپاس: aac198000، ماهی، دخترخاله، sib، دلشاد، gilas، ژنرال، mz56mz، حورا، maryamlondon1، نغمه

• aac198000

نقل قول: arash52

8. .... اين رو ديگه به شما واگذار مي كنم كه نظرتون رو بديد و ليست رو پربارتر كنيد .

راستش مادرها اینقدر با محبت هستند که هرچه هدیه بدهی خم به ابرو نمیارن
    ولی خیلی بی معرفتند اون فرزندهایی که روز مادر حتی یک تلفن نمیزنند
    وقت برای دیدار مادر نمیگذارند و...
    خدا به داد اینجور افراد برسه چون روزگار بدی خواهند داشت :2:

روز مادر مبارک باد :46:

4 سپاس: hadei، arash52، maryamlondon1، نغمه

• sib

. حیوانات خانگی

اونوقت خودم به همراه حیوان خانگی از پنجره پرت میشم بیرون. :4:

مثلا جارو یا تی و از این چیزا :38: :4:

1 سپاس: arash52

• دخترخاله

حیوانات خانگی اونم مامان من؟؟؟ همینی که سیب گفت
    جوراب ِ پر پری اونوخ :10:
    حالا یه کاریش میکنیم :25:

• ماهی

. سی دی‌های ایروبیک و کاهش وزن. خوب مسلماً چیز به دردبخوری است اما می‌تواند حامل یک پیام نه چندان خوشایند باشد: «شما چاق هستید و باید وزن کم کنید!»

خدا روشکر که پسرم از اینا برام نخرید. :4: وگرنه دق می کردم :4:
    قابلمه و ماهیتابه. مادر‌ها آشپزی را دوست دارند، ولی آن‌ها باید بدانند که در نظر بچه‌هایشان چیزی بیشتر از یک آشپز خصوصی هستند!

:83:
    رفته یه دونه ظرف کیک به شکل ماشین خریده برام :83:
    الیه قربونش برم..از این قایم موشک بازی هاش که کلی زحمت کشید تا مثلا من نفهمم اما اونقدر تابلو بود که از لحظه ی اول فهمیدم، خوشم می آد و برام کافیه..
    مامانا هر کاری بچه ها کنند براشون شیرینه.خودتونو ناراحت نکنید.. :8: .فقط به توجه احتیاج دارند :1:

2 سپاس: arash52، نغمه

• دلشاد

من واسه مامانم یه شمس طلای 2.5 گرمی سوئسی گرفتم :6:
    3 سپاس: arash52، حورا، نغمه

• gilas

:37:
    طلا از همه چیز بهتره اینقده دوست داره قربونش برم :11: :8:

2 سپاس: arash52، نغمه

• arash52

نقل قول: دلشاد
    من واسه مامانم یه شمس طلای 2.5 گرمی سوئسی گرفتم

چقدر شد؟ :13:

• mz56mz

من اول صبح زنگ زدم از خواب بيدارش كردم و روزش رو بهش تبريك گفتم :8:
    3 سپاس: arash52، ماهی، نغمه

• حورا

مامان منم از لوازم خونه برای کادو بدش میاد :11:

• malakeh

8.لوازم منزل که مربوط به منزله نه مربوط به مامان به نظر من بدترین کادوهان.انگار آدم داره به خونه کادو می ده!!!

طلا خیلی مناسبه به نظر من :1:

روز مادر مبارک :46:

• maryamlondon1

بهترین وگرانترین وبا ارزشترین هدیه برا یک مادر این که بچه هاش موفق وسر بلند ببینه وبه اونا افتخار کنه :11: من به یک کارت تبریک پسند میکنم به خاطر اینکه اونارا جمع میکنم تا وقتی پیر وفرتوت شدم اونارا مثل دفتر خاطرات ارزشمند ورق بزنم :8:
    2 سپاس: نغمه، arash52

• نغمه

من امسال از مامانیم دور بودم :79: و فقط تماس گرفتم و تبریک گفتم :17: سالهای قبل هم براش گل طبیعی و سکه میگرفتم :8:

• arash52

نقل قول: نغمه
    من امسال از مامانیم دور بودم و فقط تماس گرفتم و تبریک گفتم

انشااله به زودي ديدارها تازه گردد :46:

• خرزوخان

عطر كه خوبه كه 1035
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: