₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » رسم زن بودن
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

رسم زن بودن

321 بازدید، 10 پست، نویسنده: mojde

• mojde

تصویر در دسترس نیست

من دست پر آمده‌ام مثل هر سال و تو لبخند تحويلم مي‌دهي، مثل هميشه. من اسكناس‌هايم را روي هم چيده‌ام و تمام سليقه‌ام را يكجا جمع كرده‌ام تا هديه‌اي برايت بياورم به رسم ادب و تو تمام مهرت را برايم كادو‌پيچ كرده‌اي تا امسال هم هديه من، مغلوب محبت تو باشد.

هديه را مي‌گيري، لبخند مي‌زني، دعايم مي‌كني و سرت را پايين مي‌اندازي تا اشك غلتيده روي گونه‌ات روي دستمال كاغذي‌اي بچكد كه در دستت مچاله كرده‌اي. به گمانم براي كادوهايم اشك شوق مي‌ريزي، همان‌ها كه تمام سليقه‌ام را براي انتخابش يك كاسه كرده‌ام.

اما داستان اشك تو چيز ديگري است. گفته بودي قلبت مثل آيينه است، گفته بودي آيينه دلت با كينه قهر است، مي‌دانستم زنگار دلت مثل آيينه با يك نوازش پاك مي‌شود، گفته بودي رسم زن بودن را خوب مي‌داني و مي‌داني كه در وادي مادري نبايد كم بياوري؛ كه نياوردي.

من فقط برايت يك هديه خريدم اما تو عاشقانه به پايم نشستي و ماندي تا تنها نباشم. من به تو هديه دادم و براي چند دقيقه هماني شدم كه تو مي‌خواهي و تو فراموش كردي كه من همانم كه پرخاش مي‌كنم و اگر حرفت باب‌ميلم نباشد، زمين و زمان را به هم مي‌دوزم و نمي‌ترسم اگر آوار اين دنياي به هم دوخته، روي سرت خراب شود.

روزهايي كه دلت شكست، شب‌هايي كه زبان تندم زخم شمشير به دلت زد من كجا بودم؟ نمي‌دانم، اما حالا من آمده‌ام درست روبه‌رويت تا با هديه چنين و چنانم، دلت را پانسمان كنم.

مي‌دانم كه دلت خوب مي‌شود، اما نه با معجزه هديه من كه به خاطر مرهم زن بودنت كه اكسير مادري‌ات پراثرترش كرده است.

تو از من محبت مي‌خواهي، در حد يك نگاه، عشق مي‌خواهي در حد يك حمايت، وفاداري مي‌طلبي به اندازه يك خسته نباشي و قدرداني مي‌خواهي به اندازه يك خدا قوت شنيدن.

تو ازهمان ابتدا هم كم‌توقع بودي و ما چه بد كه تمام دريغ كردن‌ها و كم گذاشتن‌هايمان را در يك جعبه روبان زده، كادو پيچ كرديم و به دستت داديم. تو چه فكر مي‌كني، مي‌تواني ما را ببخشي؟

9 سپاس: gilas، هاچو هاچو، بهونه، دلشاد، kahkeshan، نغمه، نخبه، دخترخاله، بندری

• gilas

نقل قول: mojde
    تو چه فكر مي‌كني، مي‌تواني ما را ببخشي؟

مادرا میبخشن مگه نه :79: :2:

2 سپاس: حورا، mojde

• هاچو هاچو

این گل تقدیم به مادر مهربون و صبورم....و همه خانوم های دنیا،روزتون مبارک

تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: حورا، maryamlondon1، نغمه، mojde

• حورا

امیدوارم منم مامان خوبی بشم :65:
    3 سپاس: maryamlondon1، نغمه، mojde

• بهونه

منم به نوبه خودم این روز رو به تمامی مادران تبریک میگم به خصوص خاله مژده386
    3 سپاس: maryamlondon1، نغمه، mojde

• دلشاد

مرسی مامان مژده مهربون :6:
    1 سپاس: mojde

• maryamlondon1

نقل قول: حورا
    امیدوارم منم مامان خوبی بشم

بهترین مادر دنیا میشی :11: :11:
    مطلب زیبای بود مرسی مژده جون این روز به شما وتمام مادران صبور ایرانی را تبریک عرض میکنم :11:

• نغمه

مژده جونم روزت مبارک :8: ممنون مطلبت خیلی قشنگ بود :39:

• نخبه

همیشه ارزوم بود که اگه مادر شدم مثل مادر خودم بشم و امیدوارم اینطور بشه.. روز همه مادرا مبارک قدر مادرامون رو بدونیم و همیشه بهشون احترام بزاریم انصافا همون یه دونه به دنیا اوردن بچه خودش کلی درد و رنج داره حالا بقیش بماند
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: