₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » نخستین جشنواره جواتترین ها
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » نخستین جشنواره جواتترین ها

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

نخستین جشنواره جواتترین ها

466 بازدید، 34 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

تصویر در دسترس نیست

لیدیز اند جنتلمن این شما و این هم اولین جشنواره جواتترین های (سال 90)(با صدای بهمن هاشمی)

بخش فرهنگ و هنر و سیمنما و تیلیویزیون و موسیقی:

1.جوات ترین ها در حوزه موسیقی:
    هیئت داوران در بخش موسیقی واقعا کار مشکلی داشتند به طوری که حتی در برهه ای به علت ازدیاد کاندیدا های جوات این بخش می خواستند موزیسین های غیر جوات رو اعلام کنند که در اخرین دقایق این رای عوض شد و با تلاش شبانه روزی و نکته سنجانه جواتهای این حوزه اعلام شدند.
    در همین راستا دیپلم افتخار جواتی تقدیم میشه به آهنگ ناری ناری از علیرضا روزگار که این آقا البته با پس زدن رقبای سرسختی همچون علی عبدالجوادی(ملقب به عبدالمالکی)،علی تکتا،مجید یحیایی و صد البته پیشکسوت صنعت جواتیسم موسیقی،یار غار و همنشین رانندگان تاکسی استاد مجید خراطها تونست تندیس جوات بلورین رو از آن خود کنه...به افتخار همگی این عزیزان همه با هم....زنده باد جوات...
    در پایان این بخش هم دیپلم افتخار جواتترین تنظیم کننده و اسم هنری هم تقدیم میشه به دی جی سروش اس جی ترک!

2.جواتترین سریال ایرانی:
    در این بخش هم نامزد های شرکت کننده بسیار زیاد بودند اما با وجود شرکت کننده ی قدری به نام ستایش تعدادی از نامزد ها که شانسی رو واسه خودشون متصور نبودند کنار کشیدند هیئت داوران هم ضمن انتشار یک بیانیه در این مورد این اقدام جوات های عزیز رو به شدت ستایش می کنه. اما نامزد هایی که شانسی واسه خودشون قائل بودن و کنار نکشیدند عبارتند از:نقطه سر خط،تا ثریا،پیک راستان،و 5 کیلومتر تا بهشت و ستایش که همون طور که معلوم بود سریال ستایش با رای قاطع تونست جوات بلورین رو بالاتر از همه از آن خود کنه بعد از ستایش هم سریال 5 کیلومتر تا بهشت با اختلاف فاحشی نسبت به رتبه اول و سوم تونست جوات نقره ای رو از آن خود کنه به افتخارشون...

3.جواتترین بازیگر ایرانی:
    ستایش،سوالی هست؟؟؟اعتراضی هست؟؟؟

4.جوات ترین سریال خارجی:
    در این بخش به دلیل ازدیاد فجیع نامزد ها هیئت داوری تصمیم گرفت همگی سریال های خارجی اعم از کره ای و ترکیه ای و ماری چی و اروگوئه ای و... رو به عنوان برنده این بخش اعلام کنه و یکی یک دیپلم افتخار جواتی به آنها اهدا کنه اگه اسم نیووردیم واسه این بود یه وخ یکی از قلم نیفته دیگه مشغول زمبه شیم.

5.جواتترین مرجی تیلیویزیونی(همون مجری تلویزیون):
    البته واضح و مبرهن است که رای قاطع وشکوهمند جواد خیابانی با داشتن برگ برنده ای همچون اسم جواد،دیگر رقبا همچون محسن حاجیلو،بهرام شفیع،فریدون جیرانی،رضا شهیدی فر و پیمان یوسفی عزیز رو با خاک یکسان می کنه و تندیس جوات بلورین و نقره ای هردو رو از آن خود می کنه.

خب دوستان عزیزم امیدوارم تا اینجای جشنواره به شما و همه جوات های عزیز خوش گذشته باشه می ریم سراغ بخش بعدی جوائز

فرهنگ و اجتماع

6.جواتترین تیکه کلام:
    خب خوشبختانه سال 90 به همت فیسبوک و دوستان سال بسیار پر باری برای این صنعت ادبی بود پس بدون هیچ وقفه ای می ریم سراغ معرفی نامزد ها:
    1)پ ن پ
    2)راضیم ازت
    3)اصن یه وعضیه
    4)دیدم که می گم
    5)والا با این نوناش
    6)مملکته داریم
    7)شراموسا(ترکیبی از شرافتا و ناموسا)
    هیئت داوران به ترتیب تندیس جوات نقره ای رو اهدا می کنه به پ ن پ جوات بلورین رو به راضیم ازت و دیپلم افتخار جواتی رو هم اهدا نمی کنه به کسی جز...اصن یه وعضیه
    نخند آقا شهید دادیم البته والا با این نوناتون با حفظ سمت همچنان پیشتاز هست ولی خوب باید میدون رو به جوونها هم داد دیگه!!!

خب بخش فرهنگ و اجتماع هم با معرفی آثار برگزیده به کار خودش پایان داد میریم سراغ بخش بعدی:

7.جواتترین اپراتور موبایل:
    به پاس کپی های بی چون و چرای همراه اول از ایرانسل تندیس جوات بلورین اهدا میشه به ...شرکت ارتباطات سیار

8.جوات ترین تبلیغ اینترنتی:
    از تبلیغ های پک کامل جومونگ و 250 فیلم برتر که بگذریم می رسیم به جوات ترین پدیده اینترنتی سال 90 و اون هم چیزی نیست جز اکانت های پر سرعت ساکس و اچ تی تی پی اس جوات بلورین اهدا میشه به این تبلیغ و هر سایتی که اون رو ارائه بده.

بله دوستان به من اشاره می کنند که عنوان ستایش برای سومین بار در جشنواره امسال از سوی هیئت داوران مفتخر به کسب جوات بلورین میشه اما این بار به عنوان جوات ترین و خز ترین اسم تا تعداد تندیس هاش به عدد 3 برسه به افتخار این جوات عزیز یه کف مرتب...

خب دوستان عزیز امیدوارم که جشنواره امسال به همه خوش گذشته باشه در آخر باید مراتب تشکر خودم رو از همه عزیزانی که در طول برنامه ما رو یاری کردند اعلام کنم ،به عنوان جواتترین کاربر سایت براتون آرزو دارم که جوات باشید جوات بمانید جوات کنید تا نسلتان پاینده بماند

تصویر در دسترس نیست

در پایان اینم یه آهنگ که جواتیت خونتون نرمال بشه

12 سپاس: mz56mz، gilas، mojde، دلشاد، ماهی، arash52، aac198000، هاچو هاچو، نخبه، نغمه، دخترخاله، kamal313

• mz56mz

كاكو نفففففففففففففففففففففس :8:

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: hadi04، gilas، نخبه

• gilas

ناز نفس قناری گل کاشتی :10:

بزن زنگو :4:

1 سپاس: hadi04

• دلشاد

• Kishe Mehr

کاکو یه زرشک زرین میدادی به صدا وسیمای عزت کارو تموم میکردی دیگه :4:

کاکو کجویی گلو دلوم برات تنگ میشه خوووووو :6:

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو کجویی گلو دلوم برات تنگ میشه خوووووو

زیر سایه شومو کاکو شدم مارکوپولو هر دیقی یی جویی هستیم دارم میرم یه سکویی که بین سیری و بوموسی هست جایه شومو خالی هنوز نرفتم ولی ممکنه یه سری به جزایر هم بزنیم صفا کنیم با دوستان وقت کردی بیو :4:

• ماهی

قربونت تصویر در دسترس نیست
    نمایش یا پنهان متنوای خدا به دور... :4:

• Kishe Mehr

سایه ی الله کاکو:24:
    کاکو هرجا میری برو فقط گلو نری ابوموسی که میترسم اماراتی ها تحریک بشن 852

اخه سخنگوشون گفته بود سفر اقای احمدی نژاد به ابوموسی تحریک امیزه :74:

:23:

قربونت کاکو ینی میگی ای هووی شیرازو ول کنیم بیویم تو او گرمو؟ :22: اصن یه وعضی والا با این نونشون... دیدم که میگما :4:

• hadi04

ماهی,
    اینو از کجا پیداش کردی؟ :83: خیلی خفنه :4:
    اخه سخنگوشون گفته بود سفر اقای احمدی نژاد به ابوموسی تحریک امیزه

زیاد به حرف ای اماراتی ها توجه نکن اینا کلا هر چی میبینن تحریک میشن :4:
    قربونت کاکو ینی میگی ای هووی شیرازو ول کنیم بیویم تو او گرمو؟ اصن یه وعضی والا با این نونشون... دیدم که میگما

نه آمو همونجو بمون خودوم دیروز برگشتم خونه رفته بودم شیراز برای راست و ریست کردن کارا واقعا هواش خیلی خوب بود خوشا به دلتون دارم میرم اون حوالی ولی خدایی دریا اونطرفا خیلی خوشکلتره ساحلهاش مرجانی آب تمیز و شفاف ماهی های خوشگل کلا آکواریوم طبیعی جالبیه البته شنیدن کی بود مانند دیدن

3 سپاس: ماهی، نخبه، نغمه

• Kishe Mehr

391 کاکو من دلوم زود هوس میکنه... حالا من از کجا دریا بیارم؟ :101:
    شمو جوی من اونجو حال کن منم اینجو جوی شمو :4:

• hadi04

شمو جوی من اونجو حال کن منم اینجو جوی شمو

نه کاکو نمیشه کسی جای کس دیگه حال کنه درست نیست پوشو بکش به هم بیو جزیره خودوم همه چی برات مهیا میکنم :11: چسبیدی به شیراز ول نمیکنیا برو اون فیلمو که ماهی گلو گوذوشته رو دیوار انجمن بیبین خجالت بکش یه کم سنت شکنی کن :83:

1 سپاس: ماهی

• ماهی

نقل قول: hadi04
    اینو از کجا پیداش کردی؟ خیلی خفنه

من پیداش نکردم اون منو پیدا کرده... با اون ابروهاش ول کن هم نیست...واللو بی بیگیر ببرش ابوموسی خلاصوم کن که هلاکوم کرده :23:

3 سپاس: hadi04، نخبه، نغمه

• hadi04

نقل قول: ماهی
    من پیداش نکردم اون منو پیدا کرده... با اون ابروهاش ول کن هم نیست...واللو بی بیگیر ببرش ابوموسی خلاصوم کن که هلاکوم کرده

ولش کو بیزو همینطور چشمک بزنه تا چیشاش در بیاد ذلیل مرده :23:

2 سپاس: ماهی، نغمه

• Kishe Mehr

:11: کاکو با من ازی تعارفا نکنا :86: ییهو دیدی پاشدم اومدما :9:
    میترسم بیام کلاپیشت بعد کلا از کار اخراجت کننا :4:

کاکو والو اینجا شیرازه شما که خوب میدونی اینجا راه رفتن بر دویدن و ایستادن بر راه رفتن و نشستن بر راه رفتن و خوابیدن بر نشستن ترجیح داره چرا اینو میگی؟ اتفاقا امروز بانک بودم یارو گفت چند دقیقه وایسا تا من برم و بیام منم گفتم تا بیای من برم بشینم :9:

3 سپاس: hadi04، نخبه، نغمه

• hadi04

کاکو با من ازی تعارفا نکنا ییهو دیدی پاشدم اومدما

منو از چیچی میترسونی؟ :4: خوووو پوشو بیو والو با اون ..... :86:
    دمت گرم ادای دین کردی به قول گوگوش :23:

• مخلوط کن

سلام :9:

کجایی که بوی عطر مشهدیت منو به این تاپیک کشونده .،... :84:

• hadi04

نقل قول: مخلوط کن
    سلام

کجایی که بوی عطر مشهدیت منو به این تاپیک کشونده .،...

از فونتت پیداست که قرمه سبزی سابق هستی مخلوط کن!!!!!!!!!!!!!!!! :23:
    قربون مشام تیزت مشتی هستی قناری :4:

• arash52

هيئت ژوري به اتفاق آرا اين تاپيك رو به عنوان جوات ترين تاپيك ماه انتخاب ميكنه :4:

• مخلوط کن

قرمه‌سبزی کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! :66:

چرا تهمت میزانی‌ ؟؟ ! :62:

من کلا یه آدم دیگه ام :5:

باور نداری نگاه کن :51:

• hadi04

نقل قول: arash52
    هيئت ژوري به اتفاق آرا اين تاپيك رو به عنوان جوات ترين تاپيك ماه انتخاب ميكنه

:23: درود بر هیئت ژوری ممنون از الطاف بی شائبه شما بیکران باشید :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: