ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخستین جشنواره جواتترین ها
hadi04
لیدیز اند جنتلمن این شما و این هم اولین جشنواره جواتترین های (سال 90)(با صدای بهمن هاشمی)
بخش فرهنگ و هنر و سیمنما و تیلیویزیون و موسیقی:
1.جوات ترین ها در حوزه موسیقی:
هیئت داوران در بخش موسیقی واقعا کار مشکلی داشتند به طوری که حتی در برهه ای به علت ازدیاد کاندیدا های جوات این بخش می خواستند موزیسین های غیر جوات رو اعلام کنند که در اخرین دقایق این رای عوض شد و با تلاش شبانه روزی و نکته سنجانه جواتهای این حوزه اعلام شدند.
در همین راستا دیپلم افتخار جواتی تقدیم میشه به آهنگ ناری ناری از علیرضا روزگار که این آقا البته با پس زدن رقبای سرسختی همچون علی عبدالجوادی(ملقب به عبدالمالکی)،علی تکتا،مجید یحیایی و صد البته پیشکسوت صنعت جواتیسم موسیقی،یار غار و همنشین رانندگان تاکسی استاد مجید خراطها تونست تندیس جوات بلورین رو از آن خود کنه...به افتخار همگی این عزیزان همه با هم....زنده باد جوات...
در پایان این بخش هم دیپلم افتخار جواتترین تنظیم کننده و اسم هنری هم تقدیم میشه به دی جی سروش اس جی ترک!
2.جواتترین سریال ایرانی:
در این بخش هم نامزد های شرکت کننده بسیار زیاد بودند اما با وجود شرکت کننده ی قدری به نام ستایش تعدادی از نامزد ها که شانسی رو واسه خودشون متصور نبودند کنار کشیدند هیئت داوران هم ضمن انتشار یک بیانیه در این مورد این اقدام جوات های عزیز رو به شدت ستایش می کنه. اما نامزد هایی که شانسی واسه خودشون قائل بودن و کنار نکشیدند عبارتند از:نقطه سر خط،تا ثریا،پیک راستان،و 5 کیلومتر تا بهشت و ستایش که همون طور که معلوم بود سریال ستایش با رای قاطع تونست جوات بلورین رو بالاتر از همه از آن خود کنه بعد از ستایش هم سریال 5 کیلومتر تا بهشت با اختلاف فاحشی نسبت به رتبه اول و سوم تونست جوات نقره ای رو از آن خود کنه به افتخارشون...
3.جواتترین بازیگر ایرانی:
ستایش،سوالی هست؟؟؟اعتراضی هست؟؟؟
4.جوات ترین سریال خارجی:
در این بخش به دلیل ازدیاد فجیع نامزد ها هیئت داوری تصمیم گرفت همگی سریال های خارجی اعم از کره ای و ترکیه ای و ماری چی و اروگوئه ای و... رو به عنوان برنده این بخش اعلام کنه و یکی یک دیپلم افتخار جواتی به آنها اهدا کنه اگه اسم نیووردیم واسه این بود یه وخ یکی از قلم نیفته دیگه مشغول زمبه شیم.
5.جواتترین مرجی تیلیویزیونی(همون مجری تلویزیون):
البته واضح و مبرهن است که رای قاطع وشکوهمند جواد خیابانی با داشتن برگ برنده ای همچون اسم جواد،دیگر رقبا همچون محسن حاجیلو،بهرام شفیع،فریدون جیرانی،رضا شهیدی فر و پیمان یوسفی عزیز رو با خاک یکسان می کنه و تندیس جوات بلورین و نقره ای هردو رو از آن خود می کنه.
خب دوستان عزیزم امیدوارم تا اینجای جشنواره به شما و همه جوات های عزیز خوش گذشته باشه می ریم سراغ بخش بعدی جوائز
فرهنگ و اجتماع
6.جواتترین تیکه کلام:
خب خوشبختانه سال 90 به همت فیسبوک و دوستان سال بسیار پر باری برای این صنعت ادبی بود پس بدون هیچ وقفه ای می ریم سراغ معرفی نامزد ها:
1)پ ن پ
2)راضیم ازت
3)اصن یه وعضیه
4)دیدم که می گم
5)والا با این نوناش
6)مملکته داریم
7)شراموسا(ترکیبی از شرافتا و ناموسا)
هیئت داوران به ترتیب تندیس جوات نقره ای رو اهدا می کنه به پ ن پ جوات بلورین رو به راضیم ازت و دیپلم افتخار جواتی رو هم اهدا نمی کنه به کسی جز...اصن یه وعضیه
نخند آقا شهید دادیم البته والا با این نوناتون با حفظ سمت همچنان پیشتاز هست ولی خوب باید میدون رو به جوونها هم داد دیگه!!!
خب بخش فرهنگ و اجتماع هم با معرفی آثار برگزیده به کار خودش پایان داد میریم سراغ بخش بعدی:
7.جواتترین اپراتور موبایل:
به پاس کپی های بی چون و چرای همراه اول از ایرانسل تندیس جوات بلورین اهدا میشه به ...شرکت ارتباطات سیار
8.جوات ترین تبلیغ اینترنتی:
از تبلیغ های پک کامل جومونگ و 250 فیلم برتر که بگذریم می رسیم به جوات ترین پدیده اینترنتی سال 90 و اون هم چیزی نیست جز اکانت های پر سرعت ساکس و اچ تی تی پی اس جوات بلورین اهدا میشه به این تبلیغ و هر سایتی که اون رو ارائه بده.
بله دوستان به من اشاره می کنند که عنوان ستایش برای سومین بار در جشنواره امسال از سوی هیئت داوران مفتخر به کسب جوات بلورین میشه اما این بار به عنوان جوات ترین و خز ترین اسم تا تعداد تندیس هاش به عدد 3 برسه به افتخار این جوات عزیز یه کف مرتب...
خب دوستان عزیز امیدوارم که جشنواره امسال به همه خوش گذشته باشه در آخر باید مراتب تشکر خودم رو از همه عزیزانی که در طول برنامه ما رو یاری کردند اعلام کنم ،به عنوان جواتترین کاربر سایت براتون آرزو دارم که جوات باشید جوات بمانید جوات کنید تا نسلتان پاینده بماند
در پایان اینم یه آهنگ که جواتیت خونتون نرمال بشه
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
بزن زنگو
دلشاد
Kishe Mehr
کاکو کجویی گلو دلوم برات تنگ میشه خوووووو
hadi04
زیر سایه شومو کاکو شدم مارکوپولو هر دیقی یی جویی هستیم دارم میرم یه سکویی که بین سیری و بوموسی هست جایه شومو خالی هنوز نرفتم ولی ممکنه یه سری به جزایر هم بزنیم صفا کنیم با دوستان وقت کردی بیو
ماهی
نمایش یا پنهان متن
وای خدا به دور...Kishe Mehr
کاکو هرجا میری برو فقط گلو نری ابوموسی که میترسم اماراتی ها تحریک بشن
اخه سخنگوشون گفته بود سفر اقای احمدی نژاد به ابوموسی تحریک امیزه
قربونت کاکو ینی میگی ای هووی شیرازو ول کنیم بیویم تو او گرمو؟
hadi04
اینو از کجا پیداش کردی؟
زیاد به حرف ای اماراتی ها توجه نکن اینا کلا هر چی میبینن تحریک میشن
نه آمو همونجو بمون خودوم دیروز برگشتم خونه رفته بودم شیراز برای راست و ریست کردن کارا واقعا هواش خیلی خوب بود خوشا به دلتون دارم میرم اون حوالی ولی خدایی دریا اونطرفا خیلی خوشکلتره ساحلهاش مرجانی آب تمیز و شفاف ماهی های خوشگل کلا آکواریوم طبیعی جالبیه البته شنیدن کی بود مانند دیدن
Kishe Mehr
شمو جوی من اونجو حال کن منم اینجو جوی شمو
hadi04
نه کاکو نمیشه کسی جای کس دیگه حال کنه درست نیست پوشو بکش به هم بیو جزیره خودوم همه چی برات مهیا میکنم
ماهی
من پیداش نکردم اون منو پیدا کرده... با اون ابروهاش ول کن هم نیست...واللو بی بیگیر ببرش ابوموسی خلاصوم کن که هلاکوم کرده
hadi04
ولش کو بیزو همینطور چشمک بزنه تا چیشاش در بیاد ذلیل مرده
Kishe Mehr
میترسم بیام کلاپیشت بعد کلا از کار اخراجت کننا
کاکو والو اینجا شیرازه شما که خوب میدونی اینجا راه رفتن بر دویدن و ایستادن بر راه رفتن و نشستن بر راه رفتن و خوابیدن بر نشستن ترجیح داره چرا اینو میگی؟ اتفاقا امروز بانک بودم یارو گفت چند دقیقه وایسا تا من برم و بیام منم گفتم تا بیای من برم بشینم
hadi04
منو از چیچی میترسونی؟
دمت گرم ادای دین کردی به قول گوگوش
مخلوط کن
کجایی که بوی عطر مشهدیت منو به این تاپیک کشونده .،...
hadi04
کجایی که بوی عطر مشهدیت منو به این تاپیک کشونده .،...
از فونتت پیداست که قرمه سبزی سابق هستی مخلوط کن!!!!!!!!!!!!!!!!
قربون مشام تیزت مشتی هستی قناری
arash52
مخلوط کن
چرا تهمت میزانی ؟؟ !
من کلا یه آدم دیگه ام
باور نداری نگاه کن
hadi04
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→