▧ تصویر در دسترس نیست ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
اهالی محترم بوفیلند ســــــــــــلام نتایج نهایی مربوط به 34 هفته برگزاری مسابقه پیشبینی دوره یازدهم لیگ برتر آماده شده که در این تاپیک ارائه میشود در ابتدا، وظیفه خود میدانم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم. همچنین تشكر ویژه میکنم از بهروز عزیز (دلشاد) که زحمت اصلی برگزاری پیشبینی را به عهده داشت. ستاره ای به ایشان تقدیم میگردد
و اما نتایج نهایی:
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متنژنرال: برنده 200 بوفی
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متندلشاد: برنده 300 بوفی
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متنبچه مثبت: برنده 500 بوفی
▧ تصویر در دسترس نیست
خلاصه امتیازهای كسب شده توسط كاربران در جدول زیر آمده است. (روی عکس کلیک نمایید تا واضح تر دیده شود)
دوستانی كه در بیش از 10 مسابقه شركت كرده اند (با توجه به جدول فوق)، در همین تاپیك اعلام نمایند تا امتیازات مربوطه به حسابشان واریز شود (10 مسابقه 30 بوفی، 11 مسابقه 33 بوفی، 12 مسابقه 36 بوفی و... 34 مسابقه 102 بوفی) لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کرده اید!
نتایج دور قبل هم اینجا قرار میدم که مقایسه کنید در این دوره نزول کردید یا صعود نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
منم شرکت کردم فکر کنم یکی دو تاش رو نبودم .. همش برنده شدم هی نگفتم که ریا نشه راستی دست بهروز عزیز و بچه مثبت پرو هم درد نکنه بسی زحمت کشیدن برای گذاشتن تاپیک مسابقه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
7 رتبه نزول فرمودیم......... مثل تیممون که امسال گند زد خیلی از هفته ها یادم رفته بود،نمیشه قبلش یه اس ام اس بدین؟؟؟؟ امین یکه تازی میکنه،ایول دلشاد عزیز محسن جون
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
اهالی محترم بوفیلند
ســــــــــــلام
نتایج نهایی مربوط به 34 هفته برگزاری مسابقه پیشبینی دوره یازدهم لیگ برتر آماده شده که در این تاپیک ارائه میشود
در ابتدا، وظیفه خود میدانم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم.
همچنین تشكر ویژه میکنم از بهروز عزیز (دلشاد) که زحمت اصلی برگزاری پیشبینی را به عهده داشت.
و اما نتایج نهایی:
نمایش یا پنهان متن
ژنرال: برنده 200 بوفینمایش یا پنهان متن
دلشاد: برنده 300 بوفینمایش یا پنهان متن
بچه مثبت: برنده 500 بوفیخلاصه امتیازهای كسب شده توسط كاربران در جدول زیر آمده است. (روی عکس کلیک نمایید تا واضح تر دیده شود)
دوستانی كه در بیش از 10 مسابقه شركت كرده اند (با توجه به جدول فوق)، در همین تاپیك اعلام نمایند تا امتیازات مربوطه به حسابشان واریز شود (10 مسابقه 30 بوفی، 11 مسابقه 33 بوفی، 12 مسابقه 36 بوفی و... 34 مسابقه 102 بوفی)
لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کرده اید!
نتایج دور قبل هم اینجا قرار میدم که مقایسه کنید در این دوره نزول کردید یا صعود
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
من 34 مسابقه رو شرکت کردم
102
mz56mz
30
حورا
دست همه دوستان درد نکنه
75
gilas
منم 34 هفته مثل شیــــــــــــــــر شرکت کردم
و اعلام میکنم نفر اول در قسمت خانمای سایت هستم
102
نخبه
پس من چی
منم شرکت کردم فکر کنم یکی دو تاش رو نبودم .. همش برنده شدم هی نگفتم که ریا نشه
راستی دست بهروز عزیز و بچه مثبت پرو هم درد نکنه بسی زحمت کشیدن برای گذاشتن تاپیک مسابقه
84
garfild
خسته نباشین
90
دلشاد
منم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم.
102+300+ یک عدد ستاره
levrone
دلشاد,
ممنون بابت برگزاری بی نقص مسابقه.
حیثیتمون رفت با این رتبه عجیب و غریب!
من 32 مسابقه شرکت کردم.
96
ژنرال
دست بهروز عزیز هم درد نکنه
دَم همه شرکت کنندگان گرم
متاسفانه هفته پانزدهم رو یادم رفت شرکت کنم وگرنه الان نفر دوم و چه بسا نفر اول بودم
99 + 200
arash52
من 30 هفته شركت نموده ام
90
gilas
نه نازی
شما که همیشه برنده هستی
ایندفعه به علت داشتن فندق شدی دوم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
دست تون درد نكنهبهروز و امين عزيز
93
arash52
دريافت شد
levrone
مواظب سقف باش!
ژنرال
دستت درد نکنه امین جان
یه پستم به سبک گیلاس بذارم: دستت ندرده پولو جان
جایی که من هستم، سقفش مرتفعه
سقفش ارتفاع مِرِه!
farzane
hosseinhn82
نمیشه به نفر چهارم هم جایزه بدین ؟
با افتخار 34 هفته رو شرکت کردم
102
SaMaN TaJ
خیلی از هفته ها یادم رفته بود،نمیشه قبلش یه اس ام اس بدین؟؟؟؟
امین یکه تازی میکنه،ایول
دلشاد عزیز
محسن جون
75
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→