₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عكاسي از دختران با چه مجوزی؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عكاسي از دختران با چه مجوزی؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

عكاسي از دختران با چه مجوزی؟

898 بازدید، 10 پست، نویسنده: mojde

• mojde

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

به اين تصاوير نگاه كنيد! اينها نه زن خياباني هستند و نه فروشندگان موادمخدر يا سارق، اين زنان و دختران حتي مجرم يا متهم هم نيستند. تنها قرار است آنها پس از دقايقي «تذكر» و «ارشاد» در مورد وضعيت حجاب‌شان به خانه بازگردند.

به تعبيري اغلب اين دختران پوشاك خود را از فروشگاه‌هايي خريداری كرده‌اند كه به قانوني‌ترين شكل ممكن و با پرداخت ماليات دولت و عوارض شهرداري و ساير وجوهات قانوني كالای خود را فروخته‌اند. پليس اما اعتقاد ديگري دارد و به منظور آنچه سلامت رواني جامعه مي‌خواند، قصد «ارشاد» اين دختران و گاهي اوقات پسران را دارد. تا اينجاي كار اقدام پليس هر چند مخالفانی دارد اما واجد هيچ عمل غيرقانوني نيست. پليس با مجوز مجلس و شوراي انقلاب فرهنگي متولي برخورد با بدحجابي يا آنچه «مانكن‌ها در خيابان» ناميده مي‌شود، است.

ايراد اما در نقطه‌اي وارد است كه پليس به عكاسان اجازه مي‌دهد به سادگي از چهره اين دختران عكاسي كنند. پليس حتي خود، اين عكاسان را همراهي مي‌كند تا عمليات‌شان را مستند‌سازي كنند اما آيا در اين ميان حريم خصوصي افراد رعايت مي‌شود؟ پاسخ قطعا منفي است. پرسش اينجاست كه پليس به چه منظوري به عكاسان اجازه مي‌دهد داخل گشت‌هاي خود تصوير دختران را ثبت كنند؟ گذشته از حريم خصوصي بودن چهره افراد كه اين اجازه را نمي‌دهد، عكاسان به سادگي از آنها عكاسي كرده و منتشر ‌كنند، اين امر واجد يك اشكال اخلاقي نيز هست.

چرا بايد تصوير «من» نوعي در حالي كه به هر دليلي براي دقايقي در اختيار پليس بوده‌ام در اختيار كساني قرار بگيرد كه هيچ تواني در نظارت بر آنها ندارم. پليس و عكاسان ممكن است بگويند مطابق قانون، چهره تمامي اين افراد در هنگام انتشار عمومي پوشانده شده و شناسايي آنها غيرممكن است اما در اين ميان نكته ديگري نيز هست كه پاسخي براي آن وجود ندارد. تصوير واضح و روشن اين دختران در آرشيو عكاسان است و آنها مي‌توانند هر لحظه از آنها استفاده كنند يا اينكه فرض كنيم اين آرشيو براساس يك اتفاق به دست غير بيفتد. تصور كنيد در اين شرايط چه اتفاقي ممكن است رخ دهد.

اين فرض را با در نظر داشتن هشدارهاي پليس مبني بر موارد مكرر سوءاستفاده از تصاوير دختران در اينترنت تكميل كنيد تا به عمق اشتباه در حال انجام پي ببريد. اين مساله به‌خصوص زماني حاد‌تر مي‌شود كه با تماشاي تصاوير متوجه حساسيت‌هاي اين دختران در پوشاندن چهره خود به هر وسيله ممكن مي‌شويد. اين دختران راضي به عكاسي از خود در داخل ماشین يا هنگام ورود و خروج به ماشين‌هاي پليس نيستند اما كاري هم از دست‌شان برنمي‌آيد، چراكه عكاسان خبري با مجوز و همراهي پليس اقدام به عكاسي مي‌كنند.

اين عكاسان پس از اتمام برنامه هر يك به مسير خود مي‌روند و اين تنها چهره و تصوير دختران است كه بدون اجازه آنها در كيف و دوربين عكاسان در شهري به بزرگي تهران جابه‌جا مي‌شود، ممكن است كه هيچ‌گاه ديگر اين تصاوير منتشر نشود و كسي اين دختران را در خودرو پليس نبيند يا نشناسد اما به همان ميزان هم ممكن است به هر دليلي از اين تصاوير سوءاستفاده شود و تصوير بدون روتوش دختران در ماشين‌هاي پليس منتشر شود، در اين صورت است كه هر انگ ناشايست و ناروايي به اين دختران مي‌تواند زده شود. پليس بايد به محدوده قانوني خود بازگردد و اجازه عكاسي را از عكاسان خبري سلب كند.

منبع: شرق

9 سپاس: gilas، ماهی، دلشاد، نخبه، پری سا، بهونه، farzane، behnam25، بندری

• gilas

هیچی نگم بهتره :14:

• ماهی

نقل قول: mojde
    اين دختران راضي به عكاسي از خود در داخل ماشین يا هنگام ورود و خروج به ماشين‌هاي پليس نيستند اما كاري هم از دست‌شان برنمي‌آيد

توی مملکت ما هیچ کجا کاری از دست هیچ کدوممون بر نمی آد :2:
    نقل قول: mojde
    به هر دليلي از اين تصاوير سوءاستفاده شود و تصوير بدون روتوش دختران در ماشين‌هاي پليس منتشر شود، در اين صورت است كه هر انگ ناشايست و ناروايي به اين دختران مي‌تواند زده شود. پليس بايد به محدوده قانوني خود بازگردد و اجازه عكاسي را از عكاسان خبري سلب كند.

به نظر من این داستان ها فقط سوژه ا ی هست برای رسانه ها و سرگرمی یک عده وگرنه فکر نمی کنم این روزها خیلی هم برای مردم متذکر شدن یا پخش شدن عکسشون در این حد مهم باشه..
    نمایش یا پنهان متنچند وقت پیش کنار یک دستگاه عابر بانک دو تا خانوم مسن مشغول صحبت بودند.یکی شون گفت : پسرم رو گرفتند به خاطر آرم پرچم آمریکا روی کلاهش..و اینکه با دوست دخترش توی خیابون مشغول صحبت بوده..رفتم اولین کاری که کردم گفتم کلاه رو به من برگردونید.گفتند نمیشه.گفتم جلوی روی من تکه تکه ش کنید. و می گفت من که می دونم به خاطر خاص بودن طرح کلاه اونو از پسر من گرفته بودند و مطمئن بودم که خودشون برش می دارند.وقتی دستم به جایی بند نبود فکر کردم حد اقل کاری کنم که نتونن این کارو بکنند.و بعدش هم دست پسرم رو گرفتم آوردم خونه و یه اتاق رو براش خالی و مرتب کردم و بهش گفتم دوست دخترت رو بیار خونه.نمی خواد بری بیرون..با مادر دختر هم صحبت کردم و بهش اطمینان دادم که مواظبشون هستم.
    و هر وقت هم می آد بهترین پذیرایی رو ازشون می کنم :4:
    و بعدشم هم چند تا فحش به این قوانین و ... داد و گفت اصلا دلم خنک میشه این دختر که می آد خونه ما :4:
    منظورم اینه که جامعه و افکار مردم خود به خود عوض میشه و به نظر من جای نگرانی نیست که چهار تا عکس هم اینور و اونور پخش شه.تا وقتی ما مردم خودمون به این مسائل به صورت افراطی نگاه کنیم به شدت مورد سوء استفاده قرار می گیریم.

1 سپاس: mojde

• نخبه

نمایش یا پنهان متناون وقت میان چهره دزدها و قاچاقچیا و اون اقایونی که تو فساد اقتصادی دست داشتن رو شطرنجی میفرمایند و تازه اسمشونم نمیگن.. ای مرده شور همشون رو ببرن :30:

• بهونه

نمایش یا پنهان متنخدا لعنت کنه همشونو با این کارای بدی که با بچه ها مردم میکنن :14:

• farzane

خاله جوووووووووووووووووونم هیچی نگم بهتره مژده جونم

368

• 1 سپاس: mojde

• بندری

به قول گيلاسي هيچي نگم بهتره :2:

• مامي

یه سوال ؟
    از کجای این عکسا فهمیدین که توسط پلیس ویا به دستور پلیس گرفته شده؟
    امیدوارم فقط ماشین و مثال نزنید

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: