₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ای همراه ماندگار...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ای همراه ماندگار...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ای همراه ماندگار...

217 بازدید، 12 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

تصویر در دسترس نیست

خدای خوبم سلام…

امیدوارم که حالت خوب باشد. میدانم که خدایی و نمیشود که حالت خوب نباشد، اما مگر ما بنده های نا مهربان می گذاریم که حال خوبان خوب بماند؟

این روزها بیشتر از هر زمان دیگری برایت نامه هایی، فقط به آدرس خودت مینویسم. دیگر فقط حرف زدن با تو در خلوت تنهایی هایم، قناعتم را حاصل نمیکند. خدای خوبم پیش تر، شاید ماهی یکبار و حتی سالی چند بار بیش تر برایت نامه ای نمینوشتم، گاه از سر دلتنگی و گاه از سر شادمانی. گاه برای گلایه و گاه برای درد دل . گاه برای تقاضایی و این روزها شده که حتی هفته ای چند بار هم برایت نوشته ام.

میدانم که بسیار بزرگی و فراتر و بزرگ تر از آن که در وصف آیی، و من پیش خود خجلم، از این قباحت آدمیان و توقعات نامحدودشان و بیشتر از همه از خودم که من هم مثل همه آدمها گاه متوقعم و گاه فراموشکار .

شاید حالا که بیشتر دلتنگت میشوم و دل بهانه گیرم بیشتر از هر زمان بهانه جویی می کند، بیشتر یادت میکنم، گرچند که بی یادت هم نبوده ام.

خدای خوبم، چه توانم بهانه آورم و چه توانم گویم اگر گاه به فراموشی آلودم و دور گشتم…

کریما! این روزها میبینم که همه ی آدمها مبتلای دلتنگی اند حتی بیشتر از همیشه، حتی اگر دورند و یا نزدیک و میبینم که همه جا را این هوا اشباع کرده است.همه آدمها این روزها غریب شده اند. من غربت را در احساس بیشتر آدمها میبینم. نمیدانم چرا با اینکه همه میدانیم و همه حس میکنیم، چرا به یکدیگر کمک نمی کنیم و چرا آن را نمیزداییم.

خدای خوبم، با این حال و در همه حال خودم و همه ی ما آدمهای غریب و دلتنگ را به تو میسپارم ، همه ماهایی که گم شده ایم و غریبیم در این زندگی که غریب تر از ماست که تو کریمی و همراه ای همراه ماندگار.....

10 سپاس: بچه مثبت، نغمه، بهونه، mojde، sib، حورا، ماهی، farzane، ژنرال، gilas

• بهونه

واى چقدر بهانه اومده تو اين تايپيك بهونه همه جا هست:4:
    مرسى بارون عزيز386

2 سپاس: baron jon، farzane

• baron jon

بهونه :46: تشکر

يك نفر با يك قلب شكسته
    در يك خانه سرد
    در نهايت تنهايي
    با دردهاي خاموش
    كنار آدمهاي خود خواه
    ان خانه سرد بود و او داشت جايي آن طرف نگاه ديگران ذوب مي شد
    هيچ كس با اوكاري نداشت
    او را به جرم بي گناهي در دادگاه خودخواهي محاكمه كردند
    و تبعيدش كردند به مرداب فراموشي
    دلش را شكستند و از روي تكه هايش گذشتند
    آنها با او مهربان نبودند
    صداي ناله هايش را نشنيدند
    بالهاي پروازش را شكستند
    روياهايش را دفن كردند
    و او هر روزگريه مي كرد
    با او نامهرباني كردند
    او را به جرم گناه ديگران محكوم كردند
    با او حرف نمي زدند
    در غم ها تنهايش گذاشتند
    و در اوج تنهايي دستانش را رها كردند
    چراغ خانه اش را شكستند و او در تاريكي تنها ماند
    هيچكس به حرف هايش گوش نكرد
    به آواي دلش خنديدند
    و همه چشمانشان را به روي روح نيمه جانش بستند
    او را به سادگي از ياد بردند
    واو هر روز از خدا مي خواست كه بالهاي پروازش را به او برگرداند
    تا بتواند بال بزند
    تا دورشود از آن خانه و آن مردمان بي رحم
    به يادش مي اوردند خاطرات بد را
    همه چيز تمام شده بود اما هيچكس نمي خواست كه فراموش كند
    خسته بود
    او را محكوم كردند و به زندان تنهايي فرستادنش
    و خدا شاهد تمام اين نامردمي ها بود
    خدا آنجا بود و همه چيزرا مي ديد
    واو در شبي تاريك به خدا گفت كه نمي بخشد آناني كه دلش شكستند
    و خدا او را در آغوش گرمش كشيد
    آن وقت او پرواز كرده بود.....

تصویر در دسترس نیست

از همه دوستای خوبم التماس دعا دارم .می دونم دوستان خوب این سایت تو مشکلات برای هم دعا می کنند و تنها نمیذارند ممنون میشم ازتون دعا کنین ...

6 سپاس: بچه مثبت، نغمه، بهونه، farzane، ژنرال، gilas

• نغمه

بارون جونم انشاالله خدا کمک میکنه دوست خوبم حتما اگه قابل باشم دعا میکنم :46:
    2 سپاس: farzane، baron jon

• mojde

نقل قول: baron jon

از همه دوستای خوبم التماس دعا دارم .می دونم دوستان خوب این سایت تو مشکلات برای هم دعا می کنند و تنها نمیذارند ممنون میشم ازتون دعا کنین .

:48:

• حورا

ایشاله همه مشکلات رفع میشه .این 5شنبه شب آرزوهاست اعمالشو بجا بیار بارونی منم دعا کن. :48:
    3 سپاس: نغمه، farzane، baron jon

• ماهی

محتاجیم به دعا بارون عزیز..ایشالله همه چی درست میشه..گذشت زمان خیلی چیز خوبیه :3:

• farzane

محتاجیم به دعا بارون جونم ایشالله همه چی درست میشه و هر چی هست به خواست و امید خدا به خوبی خوشی میگذره قربونت بشم امیدت به خدا باشه :48: عزیزم اگه منم لایق بودم چشم فراموشت نمیکنم شماها هم مارو فراموش نکنید 671 386
    2 سپاس: حورا، baron jon

• baron jon

مرسی از همگی نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم فقط اگه لایق باشم برای همه دوستان عزیز سایت دعا می کنم
    بازم ممنونم :46:

همه چیز خیلی ساده است اما ما ادما عادت داریم که همه چیز را سخت بگیریم، اعتقاد به وجودی که همیشه در زوایای مختلف زندگی ماست و گاهی وجودش را خواسته یا ناخواسته ندیده میگیریم و او هر بار خودش در گوشه ای نشان میدهد، بزرگ و نجیب و ساده و مهربان و بی هیچ توقعی و ادعایی. گاهی که دور میشوی می خواندت و گاه که نزدیکی نوازشت میکند، وقتی تنهایی درگوشه ای ارام منتظرت ایستاده و نظاره ات میکند و ارام به رویت لبخند می زند. هنگامی که مترود و متروک تنها افتاده ای به فریاد میخوانی اش و او ارام و صبورانه در اغوشت می کشد و تو بلند فریاد اشک و فریاد را در میشکنی. او همیشه این جاست و همیشه میکوشد که به تو نشان دهد تو تنها نیستی، چشمهایت را بگشا و او را در برگیر.

بی پایان و مهربان مرا به من حتی لحظه ای هم وامگذار.

2 سپاس: حورا، gilas

• ژنرال

همیشه گفتم، من اغلب همه دوستان در نظرم هستن و دعاگوی همه عزیزان هستم اگر چه خودم محتاج ترم به دعای خیر.

جز صبر و توکل هیچ راه واقعی دیگه ای وجود نداره.

انشالا خداوند صبر و تحملشو به همه مون بده.

2 سپاس: baron jon، حورا

• 1 سپاس: baron jon

• baron jon

ژنرال :46:
    gilas :90:

مرسی دوستان .
    حتما تو این ماه عزیز دوستان خوبم رو فراموش نمی کنم :48:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: