ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
baron jon
ماهی کوچک نفس نفس میزد….تنها بود، تنهایِ تنها، چون فکر میکرد تنهاست. با تمام تنهایی اش خدا را فریاد کرد. اشک ریخت، هیچ کس صدای او را نمیشنوید و او هی اشک میریخت…
خدا آرام و مهربانانه نگاهش میکرد و با اشکهایش حال میکرد.
ماهی کوچک فقط میگریست، و باز هم میگریست. وقتی چشمهایش را باز کرد خدا را دید با تبسمش و با گلایه گفت: خدایا گریستم، فریادت کردم، چرا نیامدی… چرا؟؟؟
خدا لبخندی زد و گفت من همین جا بودم تو مرا نمیخواندی، من همیشه با تو بودم و تو مرا نمیدیدی، حالا که چشمهایت را گشودی مرا میبینی… و باز به ماهی نگریست… بعد گفت: با اشک هایت همه ی دنیا را آب برداشت. با اشکهایت خودت را شستی، حالا ساده و پاک و بی آلایش شدی. پاکِ پاک مثل اشکهایت…
دل کوچک ماهی پر از روشنی بود و آب… پر از دریا. دیگر زمین خشک نبود ونه ماهی تنها! ماهی همسایه خدا شده بود، ماهی غرق خدا بود… غرقِ غرق
garfild
نغمه
ماهی
یک لحظه احساس کردم خدا همین جاست..همین بغل
نمایش یا پنهان متن
با اجازت کپیش می کنم توی صفحه شخصیم.اشکالی نداره؟نخبه
حورا
mz56mz
gilas
farzane
baron jon
خواهش آبجی چی اشکالی ، شما صاحب اجازه ای هر کدوم از مطالب رو دوست داشتین بردارین
مامي
پری سا
maryamlondon1
baron jon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→