₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » هنوز 14 سالگيم خوب يادمه شما چي؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » هنوز 14 سالگيم خوب يادمه شما چي؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

هنوز 14 سالگيم خوب يادمه شما چي؟

232 بازدید، 13 پست، نویسنده: mojde

• mojde

تصویر در دسترس نیست

3 روز از تولد دخترك ميگذره . 3 روز از 15 ساله شدنش .ديشب ميگفت چقدر خوب شد كه از 14 سالگي گذشتم .15 سالگيم بد ِ اما از 14 سالگي بهتره . پرسيدم چرا؟ گفت آخه همه مثالشون دختر 14 سالست دلم ميخواد زودتر ازش دور بشم مامان. وقتي جملش تموم شد من فقط تونستم نگاش كنم هزار تا جواب تو ذهنم چرخيد اما منگ بودم .اون لغت آخر منو حسابي غرق كرد انگار از بس برام آشنا بود ،ناآشنا ترين اسمم بود: مامان.

هنوز 14 سالگيم خوب يادمه انقدر خوب كه انگار همين ديروز بود. اين يه جمله كليشه ايه؟ اما نه واقعا انگار ديروز بود.كه تو حياط بزرگ خونه گوشواره گيلاش--گيلاس--- مي انداختمو خودمو تو استخر حياط خونه نگاه ميكردمو اوووووووووووووووه كه چه قدر احساس زيبايي بهم دست ميداد. ميرفتم رو تاب قشنگي كه دورش پر بود از درخت انگور و آلبالو و گيلاس و گل رز و بوي ياس مستم ميكرد. تاب ميخوردم و تاب ميخوردم كم كم افكارم هم با من تاب ميخورد و ميرفت تو دل قصه ها تو اون وقت خودمو ماه پيشوني ميديدم و ميرفتم تو قصه اگه از جايي از قصه خوشم نمي اومد ميشدم پري دريايي نه نه سيندرلا بهتره . و من همچنان تاب ميخوردم تا صداي مامان منو به خودم مي آورد مژده اومدي بالا براي بچه ها هم گيلاس بچين .
    عاشق چيدن گيلاس هاي درشت باغچه بزرگ خانه پدري بودم . آنها و و قرمزي آلبالو ها مرا مسخ ميكرند آنوقت نميدانستم كه من عاشق خانه پدري بودم نه گيلاسها نه گلها و نه تاب و استخر من عاشق خانه پدري بودم. عاشق آرامش و امنيتي كه اجازه ميداد رويا ببافم....

ديري نپاييد بازي تقدير شروع شد اينبار من عروسك بودم و تقدير بازي كرد و بازي كرد گرگم به هوا بازي كردن يادم رفت اما گرگها در كنارم به راحتي امد و شد كردند و من هنوز خوش باور و رويايي بودم. و افسانه ها هر روز راست نبودنشان را بر سرم فرياد ميكشيدند. ............حالا دختركي 15 ساله مرا ميخواند ........ مامان .راستي چرا سيندرلا و پري دريايي و ماه پيشوني مامان نشدن ؟؟؟

11 سپاس: gilas، garfild، بهونه، ملیکا، mz56mz، mati، دلشاد، نخبه، maryamlondon1، نغمه، حورا

• gilas

نقل قول: mojde
    گيلاش

:4:

پر بود از درخت انگور و آلبالو و گيلاس و گل رز

بچه ها هم گيلاس بچين

عاشق چيدن گيلاس

گيلاسها

خاله دقت کردی من چقدر تو دوران کودکیت نقش داشتم :5:
    البته به جر اون گوشواره گیلاش :10:

:11:
    حالا دختركي 15 ساله مرا ميخواند ........ مامان

:8:

تو همون رویا بافی 14 سالگی هم دوست داشتیم عروسکامون مامان صدامون کنن :8:
    الان صدات میکنه :11:

4 سپاس: mojde، mz56mz، maryamlondon1، حورا

• mojde

gilas,
    قربونت برم آره تو از همون موقع تو سرنوشت من بودي :11:

يه جورايي غلطمو اصلاح كردم تو اونخط احتمالا جنسش بد بوده :103:

4 سپاس: gilas، mz56mz، maryamlondon1، حورا

• garfild

خیلی قشنگ بود
    خیلی
    :46:
    چرا سيندرلا و پري دريايي و ماه پيشوني مامان نشدن ؟؟؟

:7:

3 سپاس: mz56mz، maryamlondon1، حورا

• بهونه

وای خاله مژده چه قشنگ بود :8:
    4 سپاس: mz56mz، maryamlondon1، حورا، mojde

• gilas

قربونت برم آره تو از همون موقع تو سرنوشت من بودي

1024 خاله خیلی خوبی میدونستی :11: :8:

يه جورايي غلطمو اصلاح كردم تو اونخط احتمالا جنسش بد بوده

4 سپاس: mz56mz، maryamlondon1، حورا، mojde

• mz56mz

احساسى بسيار زيبا و دلنگيز همراه با شادى و غم و سوال..............

براى شما و دختر خانم گلتون آرزوى شادى و موفقيت و سلامتى ميكنم خاله جون :6:

4 سپاس: maryamlondon1، نغمه، حورا، mojde

• mati

:65: دلم میخواست تموم نشه انقد قشنگ نوشته بودی خاله :8: :11:
    نمایش یا پنهان متنمن هر سال از عمرم که میگذره پایان روز تولدم با وجود اینکه پر از سورپرایزهای زیبا و دوست داشتنی بوده هر سال غم عجیبی میگیرتم خیلی به پرد و مادرم وابستم و دلم میخواد همچنان همون کودک کوچکشون باقی بمونم و با چنگ و دندون زمان رو نگه دارم تا مزه ی این لحظاتم رو با تموم وجود درک کنم گرچه همه میگن که الان نمیفهمی و بعدا قدر میدونی شایدم من متفاوتم اما همین الانشم قدرشو میدونم از دست دادن هر روز در کنار خانوادم واسم غمناکه نمیدونم شایدم چون جز خانوادم به کسی دلبسته نشدم

6 سپاس: maryamlondon1، نغمه، mz56mz، garfild، حورا، mojde

• دلشاد

مرسی مژده جون اولا بازم تولد آبجی کوجولوی عزیز را تبریک میگم و آرزوی خوشبختی را براش دارم و دوما بزنم تخته بازم مثل دختر 14ساله خوشگل موشگلی :6:
    3 سپاس: maryamlondon1، mz56mz، mojde

• maryamlondon1

تقدیر وسرنوشت وقسمت همش یک واژه که با زیگر زندگیمون هستند .خیلی قشنگ نوشتی ومتاسفانه من یاد خونه بابام انداختی :17: خونه بابام چه بگم اگه بنویسم سنگ به حالم خون گریه میکنه .پس بهتره به سپاسگزاری از خداوند مشغول باشم ناشکری نمیکنم .خدایا بر همه بدبختی ها که برمن نازل کردی سپاسگزارم :44:
    2 سپاس: mz56mz، mojde

• نغمه

مژده جون خیلی قشنگ بود :65: زندگی عجیبه گاهی با یک جمله یا یک کلمه غرق میشیم که چی گذشته یا الان من کجام با کسایی که دارم زندگی میکنم چه نسبتی دارم بعد یهو به خودت میای میبینی بله همسر هستی ، مامان شدی 863
    3 سپاس: mz56mz، حورا، mojde

• حورا

خیلی خیلی قشنگ بود . احساس واقعی :46: :46:
    1 سپاس: mojde

• mojde

نقل قول: garfild

خیلی قشنگ بود

ممنون كه خوندي:46:

نقل قول: بهونه
    وای خاله مژده چه قشنگ بود

مرسي كه خوندي:46:

نقل قول: mz56mz
    احساسى بسيار زيبا و دلنگيز همراه با شادى و غم و سوال

دقيقا عمو جون سوال.........:46:

نقل قول: mati
    همین الانشم قدرشو میدونم از دست دادن هر روز در کنار خانوادم واسم غمناکه نمیدونم شایدم چون جز خانوادم به کسی دلبسته نشدم

بهترين بهترين و بيشترين كاري كه از دستت بر مياد همينه عزيزم كه قدرشونو بوني:11:

نقل قول: دلشاد
    بزنم تخته بازم مثل دختر 14ساله خوشگل موشگلی

الان حالم خييييييييييييييييلي خوب شد :4: دستت درد نكنه

نقل قول: maryamlondon1
    خونه بابام چه بگم اگه بنویسم سنگ به حالم خون گریه میکنه

قربونت برم عزيزم انشالله از حالا همش خوشبختي باشه براي خودت و بچه ها :11:

نقل قول: نغمه
    یهو به خودت میای میبینی بله همسر هستی ، مامان شدی

دقيقا يهو به خودت مياي ....ممنون نازنينم :11:

نقل قول: حورا
    احساس واقعی

آره گلم واقعي بود :11: