₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » جک های یواشکی 9
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » جک های یواشکی 9

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جک های یواشکی 9

446 بازدید، 10 پست، نویسنده: garfild

• garfild

تصویر در دسترس نیست

مکالمه دو پسر : پسر اول: چقدر خپل شدی مرتیکه … شبیه خرسای قطبی شدی الاغ…. کمتر بخور ، از صبح تا شب مثل گاو آت و آشغال میخوری معلومه انقدر دایره میشی دیگه … پسر دوم : خفه شو عوضی. حرف تو زر مفت هم نیست ( محکم تر شدن دوستی بین دو پسر و تموم شدن مکالمه با خنده )
    مکالمه دو دختر : دختر اول: خوشگلم یه مقدار تپل شدی ولی بهت میاد عزیزم … دختر دوم: تو هم دماغت بعد عمل یه ذره زیادی کوچیک شده ولی بازم خوشگلی نانازم ( از فردای روز مکالمه هیچ رابطه ای بین دو دختر مشاهده نشده)

تصویر در دسترس نیست

نمی دونم همه پیرزنا مثل برف پاک کن میرقصن ؟؟؟ یا مادر بزرگ من اینجوریه فقط ؟

تصویر در دسترس نیست

یارو توی کوه داشته قدم میزده یه زمرد پیدا کرده به وزن یازده و نیم کیلوگرم
    اونوخ من یه بیست و پنج تومنی توی خیابون دیدم خم شدم وردارم خـِشتـَکم جر خورد

تصویر در دسترس نیست

این دبستانى هایى که تو هفته دو روز تعطیلن،
    اگه پس فردا بیان زِر زِر کنن که ما نسل سوخته ایم و اینا،
    جورى با پشت دست بزنید تو دهنشون که دیگه نتونند بلند بشن …!!

تصویر در دسترس نیست

موقع فوتبال نگاه کردن هشتاد دقیقه میشینی چش تو چش تلویزیون هیچ اتفاقی نمی افته، یه دقیقه میری دستشویی، میای میبینی بازی دو دو تموم شده

تصویر در دسترس نیست

دقت کردین !؟
    در تاکسی یا بسته نمیشه یا طوری بسته میشه که
    راننده توی دلش یه ماه عسل با عمه ت بره و برگرده !

تصویر در دسترس نیست

اگه میخوای همه افراد فامیلتونو از دخترخالت گرفته تا نوه عموتو با هم تو یه روز ببینی، پاشو همین الان دستِ دوس دختر یا دوس پسرتو بگیر، با هم برید بیرون یه دوری بزنید

تصویر در دسترس نیست

موقع درس خوندن پرزهای موکت هم واسه آدم جذاب می شه. دوست داری ساعت ها بشینی بهشون نگاه کنی.

تصویر در دسترس نیست

اعتراف می کنم کلاس اول دبستان بودم تحت تاثیر این حرفا که نباید به غریبه آدرس خونتون رو بدید، روز اول به راننده سرویس آدرس اشتباهی دادم و از یه مسیری الکی تا خونه پیاده رفتم و تازه فرداش موقعی که سرویس دنبالم نیومد تازه شاهکارم معلوم شد برای خانواده

تصویر در دسترس نیست

اعتراف میکنم چند ماه پیش تو شرکت بودم سر کارام یوهو مدیر عامل از تو اتاق خودش گفت: امیــــــــــــــــــر جووون…بلند گفتم جانم؟ گفت خیلی میخوامـــت….گفتم منم همینطور….گفت پیش ما نمیای؟؟؟؟ گفتم چرا..حتماً..از پشت میزم بلند شدم برم تو اتاقش..به در اتاقش که رسیدم دیدم داره تلفن حرف میزنه با امیر دوستش و من از شدت ضایگی دیوارو گاز گرفتم

8 سپاس: mojde، gilas، ملیکا، بندری، mz56mz، ژنرال، بهونه، arash52

• 1 سپاس: garfild

• gilas

نقل قول: garfild
    هشتاد دقیقه میشینی

یه دقیقه میری دستشویی

ازی دو دو تموم شده

عزیزم ریاضی چند شدی شما 362
    از کی تا حالا 80 + 1 شده 90 :4:

تاااازشم در عرض 1 دقیقه چطوری میری دستشویی :9:

1 سپاس: garfild

• mz56mz

يكى , دوتاش رو از اقا جون حضرت(ص) شنيده بودم ولى بقيش به مانند هميشه شاد كننده بود :83:

• الهام

• 1 سپاس: garfild

• garfild

mojde,
    mz56mz,
    الهام,
    ژنرال,
    دلشاد,
    بهونه,
    :1: :46: