₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » فرزند صالح ریحانه بهشتی + عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » فرزند صالح ریحانه بهشتی + عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

فرزند صالح ریحانه بهشتی + عکس

800 بازدید، 41 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

امیرمؤمنان علی علیه‏السلام درضمن حدیثی پیش از تولد فرزند، هدف نهایی از تربیت را به‏طور غیر مستقیم بیان نموده و به‏راستی آن حضرت در سفره تربیتی خویش بدین هدف تحقق بخشیده و فرزندان خود را با توجه به آن، تربیت نموده‏اند. مرحوم ابن‏شهرآشوب به سند خود از آن حضرت نقل مي‏كند كه فرمود:"
    من از خداوند خویش طلب فرزندان زیبا چهره و نیكوقامت ننموده‏ام، بلكه از پروردگارم خواسته‏ام فرزندانم مطیع او باشند و از او بترسند تا وقتی با این صفات به آنها نظر افكنم مایه چشم روشنی من باشند.

اصل مطلب این که فرزند صالح برا پدر ومادر از همه ثروتهای جهان با ارزشتره :1:

پسر دومم 22 سالش دانشجوی سال اخر مهندسی کامپیوتر هستند..که یک ماه دیگه فارغ التحصیل میشه :5:

سه روز پیش پروژه پایان نامه اش به اتمام رساند ..یک روز قبل پسرم با هماهنگی مسول دانشگاهش قرار بود پروژه را یک روز زودتر به دانشگاه ببرد تا روز بعد برا امتحان اماده باشد ..سه روز پیش پسرم همراه بابا ش پروژ را که متشکل از میز به اندازه های . .75 در 75 سانتمتر وبا صفحه تاچ اسکرین به دانشگاه برد . این پروژه مخصوص معلولین ساخته بود .که پارسال هم در نمایشگاه علم وتکنلوژی لندن شرکت کردند وچند تا از عکساش گذشته بودم .. امسال تقریبا کاملترش کرد ..خلاصه بر میگردیم به روز بردن میزش به دانشگاه .. ماجرا از زیان خودش نقل میکنم ..

میگه داشتم یواش یواش میز هل میدادم که از دور مدیر دانشگاه را دیدم که با دست اشاره به من به همراهاش گفت که اهاااااااا امد .که دیدم چندتا استاد به طرف من امدند میگفت مامان پاهام شروع به لرزیدن کرد گفتم یا حضرت فیل بابا اینا دیگه کی هستند؟؟ :18: خلاصه مدیر همراهیم کرد ومن ومیزم به اتاق مخصوص که فقط خودش کلید اون اتاق داشت .. بعد مدیر برام چسپ وچندتا پبچ گوشتی اورد وگفت سیمهارا مرتب کن .که همون موقع که داشتم سیمهارا مرتب میکردم اساتید محترم که مدرک دکترا دارند هم خم شده بودند و من را میپاییدند٬ 452 .بعد از اتمام کارم به اونا گفتم میخواهید روشنش کنم ؟؟.اونا با خوشحالی گفتند اره زود باش روشنش کن :93: .تا روشنش کردم ودستم روی شیشه حرکت دادم وتصوایر همراه دستم به این طرف واون طرف حرکت میکردند دیدم همه با شوف وذوق برام دست میزدند :77: :72: .من دیگه از بسکه هول کردم .لکنت زبان گرفتم :10: بعد اونا گفتند که ما الان چهار سال که عین این پروژه را ساختیم ولی بلد نبودیم چطور با

حرکت دست کارش راه بیندازیم ..اقایون مدرک دکترا دارند پروژه را ساختند تقریبا 2000 پوند هزینه کرده بودند بلد نبودند .راهش بیندازند :56:

.پسرم بردند وپروژه خاک خورده شون نشون دادند پسرم اشکالش رفع کرد.. خانم مسول بورسیه دانشجوها هم حضور داشتند به پسرم

چند تا پیشنهاد دادند .. بورسیه تحصیل ماستر ودکترارا را یگان بهش تعلق میگره .دوم همراه با تحصیل تو دانشگاه مشغول تدریس وحقوق ماهانه پرداخت میشه ..سوم پروژه پسرم با قیمت خوب میخرند ویه نامش ثبت میشه ولی دانش اموزان تکملش

میکنند ..روز 29 هم پسرم جلسه داره وچند تا استاد ودانشجو در این جلسه حضور پیدا میکنند تا پسرم تو ضیجات لازم انجام بده
    .

.بچه ها خیلی خیلی خوشحالم که حاصل ثمره زندگیم به این مرحله رسیده .برا همه پدران ومادران ارزو میکنم خداوند بچه های خوب وصالح ودرسخون به اونا عطا کنه . این هم چند تا از عکساش تو نمایشگاه پارسال .

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

22 سپاس: مگس، levrone، ملیکا، Ahora Quien، بهونه، behnam25، mojde، حورا، دلشاد، ژنرال، ماهی، hadi04، نغمه، دخترخاله، نخبه، mz56mz، arash52، Life Dream، malakeh، ari 93،

• مگس

چقدر آدم خوشحال میشه وقتی موفقیت یکی از هموطناشو میبینه،مریم خانم،ببخشید اگر اشتباه میکنم به بزرگواری خودتون بنده حقیر رو ببخشید من فقط از نام کاربریتون همچین برداشتی کردم که اسمتون مریم خانم باید باشه،موفقیت آقا پسرتون رو به شما و پدر محترمش تبرک میگم. به امید موفقیهای بیشتر در مراحل بالاتر :3:
    1 سپاس: maryamlondon1

• sib

خدا حفظش کنه برات مامان مریم :1:

• maryamlondon1

نقل قول: مگس
    امروز, 21:35 2
    چقدر آدم خوشحال میشه وقتی موفقیت یکی از هموطناشو میبینه،مریم خانم،ببخشید اگر اشتباه میکنم به بزرگواری خودتون بنده حقیر رو ببخشید من فقط از نام کاربریتون همچین برداشتی کردم که اسمتون مریم خانم باید باشه،موفقیت آقا پسرتون رو به شما و پدر محترمش تبرک میگم. به امید موفقیهای بیشتر در مراحل بالاتر

ممنون محمد جان لطف کردی :6:
    نقل قول: sib
    خدا حفظش کنه برات مامان مریم

ممنون ساناز جونم :11:

• levrone

منم بابت داشتن همچین پسری بهت تبریک میگم.

• maryamlondon1

نقل قول: levrone
    منم بابت داشتن همچین پسری بهت تبریک میگم.

ممنون بهروز جان :6:

• بهونه

مامان مريم خيلى خيلى خوشحال شدم با گوشى اومدم شكلك ندارم بزام
    انشالله هميشه سر بلند باشه و دعاى خير پدر و مادر ماهش پشت سرش باشه من دقيقا حس ميكنم چه حسى دارى چون خودم از نزديك ديدم اين حس پدر و مادر فقط دعا ميكنم برا پسر عزيزت كه در تمام مراحل زندگيش به موفقيت هاى زيادى دست پيدا كنه
    خدا حفظش كنه برات مامى مريم عزيز خيلى عزيزى

• maryamlondon1

نقل قول: بهونه
    مامان مريم خيلى خيلى خوشحال شدم با گوشى اومدم شكلك ندارم بزام
    انشالله هميشه سر بلند باشه و دعاى خير پدر و مادر ماهش پشت سرش باشه من دقيقا حس ميكنم چه حسى دارى چون خودم از نزديك ديدم اين حس پدر و مادر فقط دعا ميكنم برا پسر عزيزت كه در تمام مراحل زندگيش به موفقيت هاى زيادى دست پيدا كنه
    خدا حفظش كنه برات مامى مريم عزيز خيلى عزيزى

قربونت برم وحید جان انشالله موفق وسر بلند باشی :6: :8:

1 سپاس: بهونه

• ملیکا

الهی مریم جون تبریک میگم :11: .امیدوارم همیشه و در همه مراحل زندگی موفق باشه :1:

• Ahora Quien

پسرت چه نازه :9: 351

• پری سا

مریم جون خیلی تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشن

• maryamlondon1

نقل قول: ملیکا
    الهی مریم جون تبریک میگم .امیدوارم همیشه و در همه مراحل زندگی موفق باشه

قربونت برم :11: :11: :6:
    نقل قول: Ahora Quien
    پسرت چه نازه

چشات ناز میبینه :11: :6:
    نقل قول: پری سا
    مریم جون خیلی تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشن

ممنون پریسا جان :11: :11: :6:

• محسن صائب

خدایا چنان کن سرانجام کار&&&&&&&&&&&&& تو خشنود باشی و ما رستگار
    .
    انشاا... فرزندت همیشه در زندگی و در همه ابعاد ان موفق و سربلند باشه

• mojde

واييييييييييييييييييييييييييييييييييي مريم جون خيلي خوشحال شدم .
    خييييييييييييييييييييلي احساس خوبيه وقتي بچه آدم موفق ميشه انگار خودتو همه مشكلاتتو فراموش ميكني. نمي دونم چي بگم خدا برات نگهش داره و هر روز شاهد موفقيت همه بچه هاي گلت باشي.
    :48:

• EVANESCENCE

نقل قول: maryamlondon1
    .پسر دومم 22 سالش دانشجوی سال اخر مهندسی کامپیوتر هستند.که یک ماه دیگه فارغ التحصیل میشه

مثل من :4:

• EVANESCENCE

تبریک میگم خیلی عالیه :46:

• حورا

تبریک میگم امیدوارم به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کنن . با وجود مامانی گلی مثل شما

پسرهاتون باید اینطوری باشن :46: :46:

• دلشاد

مامان مریم عزیز منم موفقیت داداش ماره 2 را تبریک میگم و انشالله پله های ترقی را یکی یکی طی کنه
    نمایش یا پنهان متنعکسهات مشکل داره دیده نمیشه

• ژنرال

تبریک میگم مامان مریم :46:

دیروز عکسها دیده میشد، امروز دیده نمیشه! احتمالا به خاطر مشکل آپلود سنتر سایته :25:

ماشالا پسرت خوش تیپه...
    قطعاً به باباش رفته ! :4:

351

• بندری

ان شا الله كه هميشه شادياتو ببينيم مامان مريم . آدم يه حس فوق العاده اي بهش دست ميده وقتي ميبينه كه پدر و مادرش بهش مي بالن و از داشتن چنين فرزندي خوشحالند . ان شا الله موفقيت هاي بيشتري ازشون ببيني .و از فرزندان چنين مادري انتظاري كمتر از اين رو هم نميشه داشت . پاينده باشي :46:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: