ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
فرزند صالح ریحانه بهشتی + عکس
maryamlondon1
من از خداوند خویش طلب فرزندان زیبا چهره و نیكوقامت ننمودهام، بلكه از پروردگارم خواستهام فرزندانم مطیع او باشند و از او بترسند تا وقتی با این صفات به آنها نظر افكنم مایه چشم روشنی من باشند.
اصل مطلب این که فرزند صالح برا پدر ومادر از همه ثروتهای جهان با ارزشتره
پسر دومم 22 سالش دانشجوی سال اخر مهندسی کامپیوتر هستند..که یک ماه دیگه فارغ التحصیل میشه
سه روز پیش پروژه پایان نامه اش به اتمام رساند ..یک روز قبل پسرم با هماهنگی مسول دانشگاهش قرار بود پروژه را یک روز زودتر به دانشگاه ببرد تا روز بعد برا امتحان اماده باشد ..سه روز پیش پسرم همراه بابا ش پروژ را که متشکل از میز به اندازه های . .75 در 75 سانتمتر وبا صفحه تاچ اسکرین به دانشگاه برد . این پروژه مخصوص معلولین ساخته بود .که پارسال هم در نمایشگاه علم وتکنلوژی لندن شرکت کردند وچند تا از عکساش گذشته بودم .. امسال تقریبا کاملترش کرد ..خلاصه بر میگردیم به روز بردن میزش به دانشگاه .. ماجرا از زیان خودش نقل میکنم ..
میگه داشتم یواش یواش میز هل میدادم که از دور مدیر دانشگاه را دیدم که با دست اشاره به من به همراهاش گفت که اهاااااااا امد .که دیدم چندتا استاد به طرف من امدند میگفت مامان پاهام شروع به لرزیدن کرد گفتم یا حضرت فیل بابا اینا دیگه کی هستند؟؟
حرکت دست کارش راه بیندازیم ..اقایون مدرک دکترا دارند پروژه را ساختند تقریبا 2000 پوند هزینه کرده بودند بلد نبودند .راهش بیندازند
.پسرم بردند وپروژه خاک خورده شون نشون دادند پسرم اشکالش رفع کرد.. خانم مسول بورسیه دانشجوها هم حضور داشتند به پسرم
چند تا پیشنهاد دادند .. بورسیه تحصیل ماستر ودکترارا را یگان بهش تعلق میگره .دوم همراه با تحصیل تو دانشگاه مشغول تدریس وحقوق ماهانه پرداخت میشه ..سوم پروژه پسرم با قیمت خوب میخرند ویه نامش ثبت میشه ولی دانش اموزان تکملش
میکنند ..روز 29 هم پسرم جلسه داره وچند تا استاد ودانشجو در این جلسه حضور پیدا میکنند تا پسرم تو ضیجات لازم انجام بده .
.بچه ها خیلی خیلی خوشحالم که حاصل ثمره زندگیم به این مرحله رسیده .برا همه پدران ومادران ارزو میکنم خداوند بچه های خوب وصالح ودرسخون به اونا عطا کنه . این هم چند تا از عکساش تو نمایشگاه پارسال .
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
مگس
sib
maryamlondon1
چقدر آدم خوشحال میشه وقتی موفقیت یکی از هموطناشو میبینه،مریم خانم،ببخشید اگر اشتباه میکنم به بزرگواری خودتون بنده حقیر رو ببخشید من فقط از نام کاربریتون همچین برداشتی کردم که اسمتون مریم خانم باید باشه،موفقیت آقا پسرتون رو به شما و پدر محترمش تبرک میگم. به امید موفقیهای بیشتر در مراحل بالاتر
ممنون محمد جان لطف کردی
ممنون ساناز جونم
levrone
maryamlondon1
ممنون بهروز جان
بهونه
انشالله هميشه سر بلند باشه و دعاى خير پدر و مادر ماهش پشت سرش باشه من دقيقا حس ميكنم چه حسى دارى چون خودم از نزديك ديدم اين حس پدر و مادر فقط دعا ميكنم برا پسر عزيزت كه در تمام مراحل زندگيش به موفقيت هاى زيادى دست پيدا كنه
خدا حفظش كنه برات مامى مريم عزيز خيلى عزيزى
maryamlondon1
انشالله هميشه سر بلند باشه و دعاى خير پدر و مادر ماهش پشت سرش باشه من دقيقا حس ميكنم چه حسى دارى چون خودم از نزديك ديدم اين حس پدر و مادر فقط دعا ميكنم برا پسر عزيزت كه در تمام مراحل زندگيش به موفقيت هاى زيادى دست پيدا كنه
خدا حفظش كنه برات مامى مريم عزيز خيلى عزيزى
قربونت برم وحید جان انشالله موفق وسر بلند باشی
ملیکا
Ahora Quien
پری سا
maryamlondon1
قربونت برم
چشات ناز میبینه
ممنون پریسا جان
محسن صائب
.
انشاا... فرزندت همیشه در زندگی و در همه ابعاد ان موفق و سربلند باشه
mojde
خييييييييييييييييييييلي احساس خوبيه وقتي بچه آدم موفق ميشه انگار خودتو همه مشكلاتتو فراموش ميكني. نمي دونم چي بگم خدا برات نگهش داره و هر روز شاهد موفقيت همه بچه هاي گلت باشي.
EVANESCENCE
مثل من
EVANESCENCE
حورا
پسرهاتون باید اینطوری باشن
دلشاد
نمایش یا پنهان متن
عکسهات مشکل داره دیده نمیشهژنرال
دیروز عکسها دیده میشد، امروز دیده نمیشه! احتمالا به خاطر مشکل آپلود سنتر سایته
ماشالا پسرت خوش تیپه...
قطعاً به باباش رفته !
بندری