ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
hadi04
روز پدر کلا روز باحالی است. روز مادر هم خوب است اما روز پدر چیز دیگری است. یعنی راستش روز مادر خیلی احساسش بالاست. نمی شود با آن شوخی کرد. مادر ها هم که حساس هستند و نازنین. فقط کافی است یک هدیه عجیب و غریب بخری و تقدیمش کنی! دیگر تمام است! تا یک هفته می نشیند فکر می کند که منظور این بچه از خرید این هدیه چه بوده است؟ “یعنی من مادر خوبی نبوده ام؟” “یعنی نتوانسته ام به درستی او را درک کنم؟” “کدام حرف نگفته را می خواهد با این هدیه بزند؟”. به هر قسم و آیه ای هم متوسل شوی که قصدت یک شوخی بیشتر نبوده فایده ای ندارد! تازه خیلی گیر بدهی می کوبد توی سرت که “پس می خواستی مسخره بازی در بیاری؟” و مجبور می شوی همین را گردن بگیری تا راحت شوی. یک چیزی توی مایه های انتخاب کردن بین گیوتین و چوبه دار!
روز پدر اما خوراک شادمانی است است. البته به اخلاق پدر معظم هم بستگی دارد ولی عموما همین جور است. کاش زودتر اختراع شده بود. حیف! حیف از آن سالهایی که ما بدون روز پدر روزگار گذارندیم! چقدر سختی! چقدر نبود امکانات!
چند سال پیشتر از این، همان موقع که دانشمندان تازه روز پدر را کشف کرده بودند و مادر ما هم دل و دماغ این کارها را داشت، چند هفته یا چند روز قبل از روز پدر نزد بابای محترم می رفت و تقاضای دریافت مقادیری وجه نقد می کرد. ابوی عزیز هم که طبق عادت دلایل محکمی برای خالی شدن جیب خود می طلبید. طفلک مادرم: “لازم دارم دیگه!”. و این لازم دارم دیگه را طوری می گفت که تا پشت هفتم پدرم هم متوجه قضیه می شد. در این لحظه دلم برای پدر عزیزم می سوخت. چون هم باید جیبش را خالی می کرد و هم خودش را چنان به کوچه علی چپ می زد که احتمال گم شدنش بیش از ۹۹ درصد میشد!
البته این مشکل همه مردانی است که همسرشان خانه دار است و مشکل همه خانم هایی است که خانه دار هستند. کلا از درآمد کسی برای خودش چیز خریدن خیلی سخت است. اسب اگر پیشکش باشد دندانهایش را نمی شمارند ولی اگر نباشد باید کلی بگردی تا یک تمام دندانش را پیدا کنی! البته به نظر من پولی که به خانه می آید مال همه است اما زن های جامعه ما اینقدر دلسوزند که این حرفها برایشان مهم نیست!
بگذریم. چند روز بعد روز پدر است! شما را نمی دانم اما من که روز پدر خیلی راحتم. پدر نازنین من اصلا ناز ندارد! می روم دستش را می گیرم و با هم می رویم بازار! هر چه بخواهد خودش انتخاب می کند، چانه هایش را می زند و در آخر با اشاره ابرو دستور پرداخت می دهد. تازه یک جوری نگاهت می کند که با همه وجود درک کنی که وظیفه ات است و یک وقت خیال برت ندارد که کار مهمی کرده ای!
واقعا هم کار مهمی نیست. باباهای عزیز خیلی گردن ما حق دارند. یک بازیگر دست چندم هم که باشی وقتی توی خیابان راه می روی همه به هم نشانت می دهند و درباره ات صحبت می کنند. اما باید خیلی کارگردان بزرگی باشی تا این اتفاق برایت بیفتد. پدر ها هم مثل کارگردان ها هستند. همیشه پشت صحنه کار می کنند. هر وقت میخواهیم یک متن ادبی بنویسیم از لحظه ای می نویسیم که مادرمان تا صبح بالای سرمان بیدار مانده، پاشویه مان کرده و با دستمال های خیس تبمان را پایین آورده. هیچ وقت کمی آن طرف تر را نمی بینیم. کسی که لگن پاشویه را می آورده و دستمال های خشک را دوباره خیس کرده است!
روز پدر گرامی ، میلاد حضرت علی (ع) پیشاپیش مبارک!
ماهی
خیلی جالب بود.
الهی قربون بابام بشم ولی به جون خودم این روز من در آوردی رو اصلا قبول ندارم
مادر کلا یه چیز دیگه ست..
یه رنگ دیگه ست
یه بوی دیگه ای داره
توی همه ی طبیعت...
این حرف رو به عنوان یک مادر نمی زنم.به عنوان دختر یک خونواده می زنم.
من کلا برنامه های مستند حیات وحش رو زیاد نگاه می کنم.توی طبیعت مادر همیشه مظلوم و محکوم به ظلم جنس نر هست
از همین جا از به همه ی آقایون می گم، تبریکات من خیلی زورکی هست از ته دلم نیست..فقط دلم نمی خواد ناراحت شین...
حالا پیشاپیش روزتون مبارک..
نخبه
نمایش یا پنهان متن
من که یکماه پیش کادوی روز مرد رو خریدم و تقدیم کردم چون همسر جان اصلا روز مرد رو توی چنین روزی قبول نداره و میگه شده چند روز این ور اون ور باشه ولی توی اون روز نه به کسی تبریک میگم و نه خوشم میاد کسی بهم تبریک بگهاوا یادم رفت به اقایون سایت تبریک بگم
نغمه
و باباجوووون خودم
دلشاد
mojde
با تقديم احترام به پدرم و هم آقايون زحمت كش. جنتلمن و خوب و با كلاس وفهيم و با شعور ديگه ولي خدايي يه روز داشتيم كه مردا نداشتن اونم ازمون گرفتن .
به نظر من تو جامعه ما روز مرد معني نداره مردا كه هر روز روزشونه و تو اين كشور فضا براي اونا بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــازه بــــــــــــــــــــــــــــــــــازه ديگه روز ميخوان چيكار؟
اما منم به رسم ادب اين روزو به همه آقايون متاهل و اذب تبريك ميگم مخصوصا اونايي كه پدر شدن روزتون مبارك اعتقادتون به روح پابرجا و كيف هايتان پر از هديه باد.
خوب ديگه بَسِتونه بريد به كارِتون برسيد و فكر كادوي روز زن ِ سال ديگه باشين
farzane
▧ تصویر در دسترس نیست
تقدیم به همه پدران عزیز و مردای گل سایتمون و داداش آرسام گل بابای نمونه شاید من اون روز نباشم از الان به همه تبریک میگم دیگه شرمنده درگیرم
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
بابا جونم کاش میشد فدات بشم و جونمو برات بدم خیلی دلم برات تنگه ای کاش کاش الهی من به جای تو رفته بودم همه رندگیمو خاطراتم تو بودی و هستی نمیری تا ابد از یادم.......
▧ تصویر در دسترس نیست
a-s-l-a-i-b-a
روز پدر مبارک از جمله پدرای سایت ^_^
حیف بابای خودم الان کنارم نیست . مسافرته قربونش برم
و اِلا کادو میدادم
من خیلی دوست دارم کادو بدم خودش نیست . باور کنید
هاااااااا
KuRoSh
ولی به دوستان تبریک میگم
arash52
zrnznn
gilas