₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » سخنان تکان دهنده مدیر سایت صیغه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » سخنان تکان دهنده مدیر سایت صیغه

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

سخنان تکان دهنده مدیر سایت صیغه

619 بازدید، 18 پست، نویسنده: Cyrus66

• Cyrus66

تصویر در دسترس نیست

صبح دیروز در شبکه اجتماعی فیس‌بوک و توییتر وبلاگی معرفی شد با عنوان «مرکز رسمی ازدواج موقت تهران» و سریع در صفحات تعداد زیادی از کاربران این شبکه‌ها به اشتراک گذاشته شد و نظرهای مختلفی در رابطه با آن مطرح شد. زمانی که وارد این وبلاگ می‌شوید عنوانی با مضمون «این وبلاگ در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد به ثبت رسیده است» خودنمایی می‌کند و در معرفی آن ‌آمده است که «مرکز رسمی ازدواج موقت جامعه مجازی پیوند (زوج‌یابی) تهران» و به کاربران اطمینان داده می‌شود که «خدمات مربوط به ازدواج موقت، خدمات خصوصی تلقی شده و اطلاعات مربوط به آن در اختیار هیچ ارگان یا سازمان دولتی قرار نمی‌گیرد و در هیچ کجا (بجز این مرکز) ثبت نمی‌شود و برای مخاطبین مشکل‌ساز نخواهد بود.»

در مورد زنانی که در این سایت معرفی شده‌اند هم آمده است: «خدمات این مجموعه در زمینه ازدواج موقت فقط شامل خانم‌های مطلقه و بیوه می‌شود.»

- مدیر سایت از نیت خیر خود برای کمک به جوانانی که مشکل ازدواج دارند سخن گفت و ادعا کرد با وجود اینکه توهین‌هایی بسیاری به وی شده، همچنان در ادامه این مسیر مصر است. او از برنامه‌هایش برای فراگیری این مسئله طبق اصول و شرع در سایر استان‌ها سخن می‌گوید و مشکل اصلی خود را ناتوانی در پاسخگویی به همه مراجعه‌کنندگان عنوان می‌کند. او از فعالیت این مرکز زیر نظر یکی از دفاتر ثبت ازدواج و طلاق و مشورت با فردی روحانی و یک حقوقدان صحبت کرد.

- او در پاسخ به این پرسش که آیا این خانم‌ها «عده» نگه می‌دارند گفت: «در این مرکز بیشتر از زنان یائسه استفاده می‌شود و اگر خانمی هم یائسه نباشد، ‌شرط عدم دخول گذاشته می‌شود تا عده به آن تعلق نگیرد.»

- زمانی که از او در مورد قیمت‌های مندرج در سایت سوال پرسیده می‌شود،‌ با تاکید خاصی از آن به عنوان مهریه یاد کرده و ادامه می‌دهد: «مرکز ما به خاطر معرفی و ارتباط مراجعه‌کننده با خانم 40 هزار تومان دریافت می‌کند که خودمان هم قبول داریم رقم بالایی است و سعی در کاهش آن داریم. اما خانم‌هایی که با ما همکاری می‌کنند مهریه‌های مختلفی را با توجه به ویژگی‌های که برخوردار هستند مد نظر دارند که از 40 هزار تومان شروع می‌شود تا ساعتی 100 هزار تومان.»

- مدیر این سایت،‌ این اقدام را به خاطر اینکه طبق اصول و شرع اسلام است در راستای بحث خانه عفاف می‌داند و در خصوص تعداد مراجعان می‌گوید: «استقبال از این کار بالا بوده و تماس‌هایی که با مرکز گرفته می‌شود بسیار زیاد است. گاهی اوقات ما را کلافه می‌کنند، اما می‌توان گفت در روز برای 20 مراجعه‌کننده قرار ملاقات صورت می‌گیرد. اکثر ملاقات‌کنندگان در رنج سنی 23 تا 28 سال هستند و اغلب تهرانی یا دانشجو در تهران هستند،‌ هرچند که میهمان از شهرستان هم داریم.»

- او از همکاری چهار خانمی که هم از لحاظ اعتقادی و هم از لحاظ سلامت تاییدشده هستند سخن گفت و در رابطه با چگونگی آشنایی با آن‌ها توضیح می‌دهد: «این خانم‌ها توسط دفاتر ازدواج و طلاق به ما معرفی می‌شوند. به خاطر تعداد اندکشان ما با مشکلاتی مواجه شده‌ایم و از دفاتر خواسته‌ایم اگر موردی سراغ دارند به ما معرفی کنند و در سایت‌ خودمان اعلام کرده‌ایم که اگر زنی مطلقه است و شرایط آن را دارد برای رضای خدا و رفع مشکل جوانان با ما همکاری کند. به خاطر همین تعداد کم خانم‌ها و تقاضاهای بسیار، یکی از خانم‌ها تا مدت‌ها وقت ندارد و برای خانم‌های دیگر نیز باید چند روز دیگر وقت داد.»

- «این خانم‌ها مشکلات مالی و نیاز جنسی دارند، اما بیشتر به خاطر مسائل مالی با ما همکاری می‌کنند هرچند که برخی از آن‌ها با وجود اینکه کارمند بوده و در سن یائسگی هستند به خاطر اعتقادات و کمک به جوانان با ما همکاری کرده و بعضا قرار ملاقات در منازل خودشان است. آن‌ها فرزندان بزرگسال دارند که بی‌خبر از این موضع هستند.»

- «ما کار خلاف شرع و قانون انجام نمی‌دهیم و نیتمان خیر است و معتقدیم که خدا هم در این راه ما را کمک خواهد کرد. اما متاسفانه این‌گونه مسائل در جامعه ما فرهنگ‌سازی نشده و برخوردهای بدی با موضوع می‌شود. مردم بین این کار و کار حرام زنا تفاوتی قائل نمی‌شوند و ما را به برخی مسائل متهم می‌کنند. از این توهین‌های بسیاری که به ما می‌شود بیزارم و نگرانی در مورد فیلتر کردن سایت یا برخورد قضایی ندارم چرا که طبق دین و شرع عمل می‌کنم،‌ ضمن اینکه از مشاوره‌های حقوقی هم بهره‌مند هستیم.»

- «اکثرا خانم‌ها فقط یک‌بار صیغه این مردان می‌شوند به همین دلیل بیش از 60 الی 70 درصد از مردان مراجعه‌کننده با خانم‌های دیگر مرکز نیز قرار ملاقات گذاشته و صیغه یکدیگر می‌شوند.»

- «این کار از نظر مردم و مسئولان مخالفان بسیاری دارد و اگر هم می‌خواستیم در سطح شهر تراکت پخش کنیم قطعا با عرف جامعه تناقض پیدا می‌کرد و مشکلاتی بوجود می‌آورد. اما استفاده از اینترنت به خاطر فراگیری آن بسیار راحت‌تر است. به طور مثال در حال حاضر که با شما صحبت می‌کنم 180 نفر آنلاین در این سایت هستند.»

- «کار من برای رضای خداست و مطمئن هستم که ما را کمک می‌کند. در این مسیر نه تنها پشیمان نیستم بلکه عزمم نیز جدی‌تر شده است.»

نمایش یا پنهان متن
    پسرای تهرانی هول نشید ! کیس های بهتر می تونید پیدا کنید !!! آدرس حذف شد (بچه +)

7 سپاس: ماهی، mojde، دلشاد، hadi04، gilas، نخبه، shazdekuchulu18

• ماهی

نقل قول: Cyrus66
    - «کار من برای رضای خداست و مطمئن هستم که ما را کمک می‌کند. در این مسیر نه تنها پشیمان نیستم بلکه عزمم نیز جدی‌تر شده است.»

اجرت با خدا آقا :1:

چند وقته دارم دنبال فیلم شوکران می گردم پیدا نمی کنم.

بازیگران: فریبرز عرب نیا ، هدیه تهرانی ، رزیتا غفاری

کارگردان: بهروز افخمی

ژانر: اجتماعی

مدت فیلم: 101 دقیقه

خلاصه داستان: مهندس خاکپور مدیرعامل شرکت در پی بررسی ضرر و زیان کارخانه به تهران عزیمت می کند. او طی سانحه تصادف در جاده مصدوم و به بیمارستان منتقل می شود. محمود بصیرت ( فریبرز عرب نیا ) معاون و دوست قدیمی خاکپور با شنیدن خبر تصادف به تهران مراجعه کرده و خاکپور را در بیمارستان ملاقات می کند. او در پی مداوای خاکپور در تهران با پرستاری به نام سیما ( هدیه تهرانی ) آشنا می شود و...

تصویر در دسترس نیست

بهروز افخمی سعی کرد در این فیلم اتفاقی که برای قلب و روح یک زن در یک ارتباط موقت می افته رو به تصویر بکشه..
    همون اتفاقی که منجر به داستان شهلا و... شد

اما متاسفانه گوش شنوایی وجود نداره و ما برای مشکل ازدواج هم مثل همه ی مشکلات جامعه دنبال آسونترین و به ظاهر بی هزینه ترین راه ممکن می گردیم.. :21:

1 سپاس: محسن صائب

• mojde

الان نميتونم حرف بزنم :14:
    1 سپاس: محسن صائب

• محسن صائب

تا حالا چند خانم از من پرسیدند که یک زن برای دوام ازدواج موقت با مردی باید چکار کند
    سوالی مهم
    جواب من با توجه به تجربه ای که در این زمینه دارم این است
    به هیچ عنوان نباید در این نوع رابطه و ازدواج دنبال دوام و استحکام ان بود ،تجربه من نشان میدهد بالای 80 درصد این ازدواج ها دردسر های شدیدی برای زن و تا حدود کمتری برای مرد دارد
    .
    بنظر من خانمهایی که وارد این مقوله میشوند رو میتوان در سه گروه طبقه بندی کرد
    .
    نیاز عاطفی
    .
    نیاز مالی
    /
    نیاز عاطفی و مالی
    .
    این کار در بهترین شرایط برای خانمهایی که دنبال رابطه عاطفی هستند بشدت مضر و زیان زیادی رو در نهایت به انها وارد میکند
    .
    خانمهایی که دنبال نیاز عاطفی و مالی هستند باید قبل از اینکار به خودشان نگاهی بکنند و چنانچه احساس میکنند بعد از مدتی نسبت به مرد دلبسته میشوند (که معمولا در اکثر مواقع همین طور هست) از این کار سرباز زنند و یا یکسره بخودشان گوشزد کنند که مسیر و مردی که با او هستند به هیچ عنوان دیواری استوار و تکیه گاهی مناسب نیست
    گروه اخر که نیاز مالی هست
    این گروه بعد مدتی که با چند مرد سر کردند خود راه و روش سر کسیه کردند رو می اموزند و معمولا ازدواج موقت برای این گروه موفقیت امیز هست

3 سپاس: hadi04، ماهی، arash52

• hadi04

هر چی امکاناته توی تهرون جمع شده والا با اون دفترتون خووو حاج آقا شوما که زحمت کشیدی دفتر دایر کردی تعمیمش هم میدادی ،توی شهرهای دیگه هم زنهایی هستند که به خاطر مشکلاتشون بخوان توی دست یه مشت نامرد به ظاهر مرد بیفتن و با احساساتشون بازی بشه این مسایلی که پیش میاد به خاطر ساختار نامناسب جامعه ماست وگرنه اگر زنی از نظر مالی از طرف حکومت و جامعه تامین باشه فقط به دنبال عشق و عاطفه میگرده که اونم به قول داداش محسن توی این راه واضحه که به دست نمیاد پس وارد این راه نمیشه و آسیب نمیبینه از خروس صفتهایی که عشق رو کردن سپر دستشون به خاطر امیال کثیفشون متنفرم کاش تفاوت بین انسان و حیوان رو برای این طور افراد مشخص میکردن این برای مردها و اما خانومهایی که این راه رو به خاطر درامد زیادش انتخاب کردن هم کاش بدونن که راه خوبی نیست عشق و عاطفه رو لکه دار نکنن و مثل یک انسان سالم زندگی کنن
    من در مورد ازدواج موقت و نظر دین ز یاد اطلاعی ندارم امیدوارم توهینی به کسی نکرده باشم ولی فکر نمیکنم دین اسلام که دین کاملیه تعریفش از ازدواح موقت اینی باشه که در جامعه ماست

1 سپاس: mojde

• gilas

«کار من برای رضای خداست و مطمئن هستم که ما را کمک می‌کند. در این مسیر نه تنها پشیمان نیستم بلکه عزمم نیز جدی‌تر شده است

مردک فلان :14:

فلان خونه راه انداخته افتخارم میکنه :14:

از 40 هزار تومان شروع می‌شود تا ساعتی 100 هزار تومان.»

بیش از 60 الی 70 درصد از مردان مراجعه‌کننده با خانم‌های دیگر مرکز نیز قرار ملاقات گذاشته و صیغه یکدیگر می‌شوند.»

این با کنار خیابون وایسادن چه فرقی داره آخه :14: :14:

2 سپاس: ماهی، mojde

• Kishe Mehr

چرا اینقدر اذیت خودشون بکنن؟ یکراست میرن فیس بووووق ! و روم به دیوار خیلی راحت تر و سریعتر.... :22:
    1 سپاس: hadi04

• Kishe Mehr

بزن باران که دین را رام کردند، شکار خلق و صید خام کردند
    بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

3 سپاس: ملیکا، ماهی، mojde

• hadi04

Kishe Mehr,
    تازه شارژ هم میگیرن مگه نه کاکو مجی؟ :4:

• Kishe Mehr

286 بله کاکو .. دیگه همه جا شارژیه. حتی مقام فرومدن وجوهات شرعی رو امکانش هست که شارژ ایرانسلم بفرستید :50:

• نخبه

عجب سخنان تکان دهنده ای:23: مردک بیمار

• ملیکا

وای خدایا :62: امام زمان کی میاد اوسکولمون کرده :32:

• zrnznn

1 سپاس: mojde

• maryamlondon1

ق .... خونه باز کرده اسلام الوده کردند بیشرفا :30:
    2 سپاس: ماهی، mojde

• ماهی

دلم می خواست کارشناس مسائل اجتماعی بودم یه آمار می گرفتم ببینم مشتری های این به قول گیلاسی فلان خونه یا به قول مامان مریم ق ..خونه ....پسرای مجردند؟ یا آقایون زن دار :14:
    قسم می خورم نود درصدشون مردای زن دار هستن :1:

• Holtek

بنظرم دوستان يكم زيادي احساسي برخورد كردن با اين موضوع .
    هر روز و هر ساعت در گوشه كنار شهرهامون از اين نوع روابط نامشروع به وفور داره صورت ميگيره و همه هم اينو ميدونن ، حالا هر كي يه اسمي روش ميذاره ، عشق و ج.. و ق ..
    فكر نمي كنيد اگه يه محلي باشه حالا با هر اسمي ، كه وزارت بهداشت هم روش نظارت داشته باشه ، حداقلش اينه كه چقدر جلوي بيماري هاي جنسي مثل ايدز گرفته ميشه ؟

1 سپاس: arash52
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: