ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هويت.اعتراض مژده سايت به آقايون يا خانم هاي بي هويت
mojde
هویت اجتماعی انسان، از پنج مؤلفه پیروی میکند. به زبان دیگر، بر پایه پنج مؤلفه تأثیرگذار، شکل میگیرد؛
1 ـ عوامل جغرافیایی ـ اقلیمی،
2 ـ عوامل سیاسی و تاریخی،
3 ـ عوامل اقتصادی و معیشتی،
4 ـ عوامل فرهنگی (زبان و ادبیات و هنر، میراث اساطیری، سنن و آداب، اعتقادات و آیینها و رسوم و یادمانها)،
5 ـ و مؤلفههای تربیتی.
بیگمان، مردمی که عمیقترین اندیشههای انسانی و مفهوم مدنیت و انسانیت را در قالب برجستهترین و بزرگترین نمونههای ادبی و هنری، به بشریت عرضه کردهاند، نیازی به هویتهای جعلی ندارند .
ميدونم دارم حرفاي شخصي ميزنم منو ببخشيد كاربرا و مديراي عزيز ولي خواهش ميكنم اين اجازه رو بهم بدين.ممنون
هويت انساني و آنچه انسان را تشكيل ميدهد هميشه براي من مهم بوده طوري كه من هويتم رو در فضاي مجازي پنهان نكردم اسم من سنم و خانوادم تحصيلات گرايشات و... از كسي پوشيده نمونده امـــــــــــــــــــــــا در اين ميان كساني بي هويت تاكيد ميكنم بي هويت در سايت ما ميتازن بدون رعايت كوچكترين نزاكتي . كه فضاي جذاب سايت ما براي اين دوستان عزيز بسيار دلپذير شده چون توانسته بدون اعلام نام واقعي ،جنسيت و هويت راستين بر ما بتازند و لبخند ما را هديه بگيرند . تاپيك مرد رو حذف كردم بخاطر بي نزاكتي اين خانم يا آقا كه اگر زن باشد حجت را بر خانمها و اگر مرد باشد حجت را بر مردي و مردانگي تمام كرده . در سايتي كه برخي از ما دايره دوستيهامان فراتر از سايت رفته و گرايشات اجتماعي و شخصيتي خود را نمودار كرديم چه نياز به دفاع اما دوست عزيز خانم يا آقاي *** 91 تا وقتي كه ادب و نزاكت رو رعايت نكنيد در مورد و بر عليه هر كسي مدير يا كاربر همه پستهاي شما رو حذف خواهم كرد. پيام خصوصي سايت رو براي همين گذاشتن دوست عزيز .امـــــــــــــا اگر من براتون پيام خصوصي نكردم براي اينه كه خيلي از عزيزاي مهمان و تازه عضو شده و كساني كه چندين نام كاربري دارند هم بدونن. چندين بار بخاطر بي اهميتي قضيه به پستهاي شما ترتيب اثر ندادم امــــــــــــــــــــا از اين به بعد اين كار رو ميكنم
اميدوارم در زندگي واقعــــــــــــــــــيموفق باشي .
hadi04
Kishe Mehr
متشکرم سرکار خانم مژده
حورا
ای همون کسی که گاهی منم اذیت میکنی ,
فکر ارزش انسانی خودت باش
gilas
نه خاله جونم با اجازه خودت برشگردوندم
نمایش یا پنهان متن
خدای این برشگردوندم چقدر سخت و زشت نوشته میشه هادلشاد
شما هم همینطور
نبینم دلت شکسته باشه
محسن صائب
غیر از ناراحتی و دلخوری شدیدی که در این نوشته دیده میشد من زیاد متوجه موضوع نشدم
من،شما رو خانمی فهمیده و سرد و گرم چشیده میدونم و امیدوارم دوستان همچون همیشه توصیه شما رو جدی بگیرند
.
نغمه
نخبه
بهونه
متاسفم براش نمیدونم چی بگم ولی در کل از یه جا دیگه کمبود داره که همچین کارایی میکنه مرسی خاله مژده
بچه مثبت
نام کاربری، کاربر مربوطه در متن تاپیک ویرایش شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مگس
zrnznn
بعد که کامل خوندم دیدم نه یکی دیگه رو میگید راحت شدمممممممم
نمایش یا پنهان متن
مژده جون کاش یه جاییی بود مثل یه دادگاهی با حضور چند نفر عاقل و بالغ.........که کم نیستن همچین افرادی تو سایت: بعد کاربرا و مدیرا مشکلاتشون رو میگفتن بعدش مورد قضاوت قرار میگرفت....و هر کی که اشتباه میکرد براش یه جریمه ای قائل میشدن ...حتی اگر مدیر باشه...خوب اگر من از کسی مثلان ناراحتی داشته باشم......نمیتونم که هی به این و هی به اون بگم که!!!!باید خودشم حضور داشته باشه تا بتونم جلو خودش از خودم و کارم و اگر چیزی گفتم دفاع کنمممممممممممممم....ولی با حضور چند نفر !!!!!!!!!!! ببخشید خیلی صحبت کردم......
نخبه
نمایش یا پنهان متن
یعنی صبر نده
maryamlondon1
چند وقت پیش هم کتایون خانم در بگو مگوی من ویکتا یکدفعه پیداش شد ویکدفعه غیبش زد که من اون شناختم کی بود
SaMaN TaJ
پس از این به بعد اسم من آزیتا،20 ساله از تورنتو هستم
کسی دیگه منو چیزه دیگه صدا نکنه
تازه موهام هم بلنده،لخته،چشمام رنگیه،برنزه هم هستم...........شماره از هیچکی هم نمیگیرم
a-s-l-a-i-b-a
معلوم نیست کدوم ملعونی ( املاش درسته ؟
خودتو ناراحت نکن عزیزم زیادن از این ادما :|
levrone
مگه بنده خدا چند سالشه؟!
ماهی
بی خیال مژده جان...
mojde
تو جامعه ما هنوز مديريت احساس نهادينه نشده و فرهنگ سازي هم نشده ما يه روز ممكنه از كسي خوشمون بياد و بخاطرش زندگيمونو خراب كنيم چون احساسمونو مديريت نكرديم اونوقت تقصير اون آدم چيه؟ مشكل منم كه اون لحظه فقط خودمو ميبينم و احساسمو و اصلا به معذوريت ها نظرات و احساسات طرف مقابلم اهميت نميدم ....كاش يكمي كمتر خود خواه باشيم كاش مهربون تر باشيم كاش دوست باشيم دوست و رسم دوستي رو به جا بياريم
روي ماه خانوماي سايتو ميبوسم و ازرو دست كش كه حالا به خاطر تماس با فرمون ماشين يكمي تاكيد ميكنم يكمي كثيف شده دست آقايون هم ميفشارم به چشم برادريا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→