₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » هويت.اعتراض مژده سايت به آقايون يا خانم هاي بي هويت
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » هويت.اعتراض مژده سايت به آقايون يا خانم هاي بي هويت

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

هويت.اعتراض مژده سايت به آقايون يا خانم هاي بي هويت

496 بازدید، 22 پست، نویسنده: mojde

• mojde

هویت انسانی، مقوله‌ای اجتماعی است. همه انسانها به هنگام تولد، فارغ از اینکه در کجای زمین به دنیا می‌آیند و یا از چه تعلق قومی و قبیله‌ای برخوردارند، دارای ویژگی‌های یکسان نوع انسانی، در میان انواع موجودات زنده هستند و هیچ گونه تفاوت ماهوی با یکدیگر ندارند؛ بنابراین، مقوله هویت انسانی که در دوران رشد و تکوین انسان در جامعه شکل می‌گیرد، کاملأ اجتماعی و جامعه شناسانه است و ربطی به خون و نژاد و رنگ پوست و ... ندارد.
    هویت اجتماعی انسان، از پنج مؤلفه پیروی می‌کند. به زبان دیگر، بر پایه پنج مؤلفه تأثیرگذار، شکل می‌گیرد؛

1 ـ عوامل جغرافیایی ـ اقلیمی،

2 ـ عوامل سیاسی و تاریخی،

3 ـ عوامل اقتصادی و معیشتی،

4 ـ عوامل فرهنگی (زبان و ادبیات و هنر، میراث اساطیری، سنن و آداب، اعتقادات و آیین‌ها و رسوم و یادمان‌ها)،

5 ـ و مؤلفه‌های تربیتی.

بی‌گمان، مردمی که عمیق‌ترین اندیشه‌های انسانی و مفهوم مدنیت و انسانیت را در قالب برجسته‌ترین و بزرگترین نمونه‌های ادبی و هنری، به بشریت عرضه کرده‌اند، نیازی به هویت‌های جعلی ندارند .
    ميدونم دارم حرفاي شخصي ميزنم منو ببخشيد كاربرا و مديراي عزيز ولي خواهش ميكنم اين اجازه رو بهم بدين.ممنون
    هويت انساني و آنچه انسان را تشكيل ميدهد هميشه براي من مهم بوده طوري كه من هويتم رو در فضاي مجازي پنهان نكردم اسم من سنم و خانوادم تحصيلات گرايشات و... از كسي پوشيده نمونده امـــــــــــــــــــــــا در اين ميان كساني بي هويت تاكيد ميكنم بي هويت در سايت ما ميتازن بدون رعايت كوچكترين نزاكتي . كه فضاي جذاب سايت ما براي اين دوستان عزيز بسيار دلپذير شده چون توانسته بدون اعلام نام واقعي ،جنسيت و هويت راستين بر ما بتازند و لبخند ما را هديه بگيرند . تاپيك مرد رو حذف كردم بخاطر بي نزاكتي اين خانم يا آقا كه اگر زن باشد حجت را بر خانمها و اگر مرد باشد حجت را بر مردي و مردانگي تمام كرده . در سايتي كه برخي از ما دايره دوستيهامان فراتر از سايت رفته و گرايشات اجتماعي و شخصيتي خود را نمودار كرديم چه نياز به دفاع اما دوست عزيز خانم يا آقاي *** 91 تا وقتي كه ادب و نزاكت رو رعايت نكنيد در مورد و بر عليه هر كسي مدير يا كاربر همه پستهاي شما رو حذف خواهم كرد. پيام خصوصي سايت رو براي همين گذاشتن دوست عزيز .امـــــــــــــا اگر من براتون پيام خصوصي نكردم براي اينه كه خيلي از عزيزاي مهمان و تازه عضو شده و كساني كه چندين نام كاربري دارند هم بدونن. چندين بار بخاطر بي اهميتي قضيه به پستهاي شما ترتيب اثر ندادم امــــــــــــــــــــا از اين به بعد اين كار رو ميكنم
    اميدوارم در زندگي واقعــــــــــــــــــيموفق باشي .

تصویر در دسترس نیست

17 سپاس: hadi04، بهونه، حورا، gilas، mz56mz، دلشاد، محسن صائب، نغمه، بندری، نخبه، بچه مثبت، ماهی، zrnznn، maryamlondon1، garfild، ملیکا، ari 93

• hadi04

از اطلاعات خوبت ممنون ولی کو گوش شنوا؟
    3 سپاس: حورا، zrnznn، mojde

• Kishe Mehr

والله من که نمیدونم چی شده...مدتیه متاسفانه خبرای خوبی از سایت نمیشنوم... یکی دیگه از بچه ها هم از بچه های سایت دلخور بود... امیدوارم مدیران عنایت خاصه بفرمایند...

متشکرم سرکار خانم مژده 1189

4 سپاس: حورا، zrnznn، maryamlondon1، mojde

• حورا

بچه بازیها زشته . هر کسی با هویت جعلی شاید بتون سر کسی رو کلاه بذاره اما در نهایت سر خودش کلاه گذاشته .

ای همون کسی که گاهی منم اذیت میکنی ,

فکر ارزش انسانی خودت باش :46:

3 سپاس: zrnznn، maryamlondon1، mojde

• gilas

نقل قول: mojde
    تاپيك مرد رو حذف كردم

نه خاله جونم با اجازه خودت برشگردوندم :5:

نمایش یا پنهان متنخدای این برشگردوندم چقدر سخت و زشت نوشته میشه ها :4:

5 سپاس: hadi04، حورا، zrnznn، maryamlondon1، mojde

• دلشاد

نقل قول: mojde
    اميدوارم در زندگي واقعــــــــــــــــــيموفق باشي .

شما هم همینطور :6:
    نبینم دلت شکسته باشه :11:

3 سپاس: حورا، zrnznn، maryamlondon1

• محسن صائب

دو سه بار متن شما رو خوندم
    غیر از ناراحتی و دلخوری شدیدی که در این نوشته دیده میشد من زیاد متوجه موضوع نشدم
    من،شما رو خانمی فهمیده و سرد و گرم چشیده میدونم و امیدوارم دوستان همچون همیشه توصیه شما رو جدی بگیرند
    .

4 سپاس: حورا، zrnznn، maryamlondon1، mojde

• 2 سپاس: maryamlondon1، mojde

• نخبه

فقط میتونم بگم خاله مژده خدا بهت صبر بده..

2 سپاس: maryamlondon1، mojde

• بهونه

فقط میتونم بگم خاله مژده به حرف شیرین پرو گوش نکن:4:
    متاسفم براش نمیدونم چی بگم ولی در کل از یه جا دیگه کمبود داره که همچین کارایی میکنه مرسی خاله مژده386

4 سپاس: zrnznn، maryamlondon1، mojde، ملیکا

• بچه مثبت

توهین و بی احترامی هیچ جا قابل قبول نیست و این حرکت محکوم شده است. کاربر توهین کننده بدلیل تکرار بی احترامی از گروه کاربری «عضو پیشرفته» به گروه کاربری «عضو» منتقل شد.

نام کاربری، کاربر مربوطه در متن تاپیک ویرایش شد

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: بهونه، zrnznn، maryamlondon1، mojde، نغمه، نخبه

• 2 سپاس: maryamlondon1، mojde

• zrnznn

سلامممممممممممممممممممم.....اول فکریدم منظورتون منم!!!!! :7: :2: :7:
    بعد که کامل خوندم دیدم نه یکی دیگه رو میگید راحت شدمممممممم 308
    نمایش یا پنهان متنمژده جون کاش یه جاییی بود مثل یه دادگاهی با حضور چند نفر عاقل و بالغ.........که کم نیستن همچین افرادی تو سایت: بعد کاربرا و مدیرا مشکلاتشون رو میگفتن بعدش مورد قضاوت قرار میگرفت....و هر کی که اشتباه میکرد براش یه جریمه ای قائل میشدن ...حتی اگر مدیر باشه...خوب اگر من از کسی مثلان ناراحتی داشته باشم......نمیتونم که هی به این و هی به اون بگم که!!!!
    باید خودشم حضور داشته باشه تا بتونم جلو خودش از خودم و کارم و اگر چیزی گفتم دفاع کنمممممممممممممم....ولی با حضور چند نفر !!!!!!!!!!! ببخشید خیلی صحبت کردم......

2 سپاس: maryamlondon1، mojde

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: بهونه
    فقط میتونم بگم خاله مژده به حرف شیرین پرو گوش نکن

یعنی صبر نده :7: اخه تحمل همچین ادمهایی صبر میخاد صبر .. خوبیش به اینه که اینجور ادمهازود از چشم می افتن و همه میشناسنشون.. حالا هی خودشون رو بکشن و بقیه رو اذیت کنن :56: غیر از اینکه ابروی خودشون رو میبرن کار دیگه ای نمیکنن

3 سپاس: maryamlondon1، mojde، بهونه

• maryamlondon1

به نظرم از کاربران قدیمی سایته که با مژده جون مشکل شخصی داره . :2: به نظرم اشنا میاد :15:

چند وقت پیش هم کتایون خانم در بگو مگوی من ویکتا یکدفعه پیداش شد ویکدفعه غیبش زد که من اون شناختم کی بود :2: فکر نکنم علیرضا هم بتونه همه ای پی های کاربران کنترل کنه ممکنه از کافی شاپ یا از کتابخونه از انترنت استفاده کنند ومعلوم نشه :2:

2 سپاس: mojde، حورا

• SaMaN TaJ

زرشششششششششششک.... :32:

پس از این به بعد اسم من آزیتا،20 ساله از تورنتو هستم :52:
    کسی دیگه منو چیزه دیگه صدا نکنه :107:
    تازه موهام هم بلنده،لخته،چشمام رنگیه،برنزه هم هستم...........شماره از هیچکی هم نمیگیرم :53:

2 سپاس: mojde، نخبه

• a-s-l-a-i-b-a

اخ من هم از این ادما که معلوم نیست کین بدم میاد هم میترسم
    معلوم نیست کدوم ملعونی ( املاش درسته ؟ :4: ) نشسته اون پشت چرت و پرتم میان میگن
    خودتو ناراحت نکن عزیزم زیادن از این ادما :| :4:

1 سپاس: mojde

• levrone

نقل قول: محسن صائب
    من،شما رو خانمی فهمیده و سرد و گرم چشیده میدونم

مگه بنده خدا چند سالشه؟! :4:

• ماهی

چقدر ملت وقت اضافه و حوصله دارن والله..
    بی خیال مژده جان...

• mojde

ممنون از نظراتتون چقدر خوبه كه هستين چقدر خوب شد كه اينجا درد دل كردم آروم شدم به خدا من هيچ وقت نميخوام كسي رو ناراحت كنم ميدونم شايد ناخواسته اين كارو بكنم ولي واقعا با هيچ كس مشكل ندارم و تا كسي حريم منو نقض نكنه من صدام (نخوانيد صَدام :10: )در نمياد. ببخشيد كه لحنم عصباني بود ولي حرفايي كه بهم زدن خييييييييييييييلي آزار دهنده بود خييييييلي .

تو جامعه ما هنوز مديريت احساس نهادينه نشده و فرهنگ سازي هم نشده ما يه روز ممكنه از كسي خوشمون بياد و بخاطرش زندگيمونو خراب كنيم چون احساسمونو مديريت نكرديم اونوقت تقصير اون آدم چيه؟ مشكل منم كه اون لحظه فقط خودمو ميبينم و احساسمو و اصلا به معذوريت ها نظرات و احساسات طرف مقابلم اهميت نميدم ....كاش يكمي كمتر خود خواه باشيم كاش مهربون تر باشيم كاش دوست باشيم دوست و رسم دوستي رو به جا بياريم

روي ماه خانوماي سايتو ميبوسم و ازرو دست كش كه حالا به خاطر تماس با فرمون ماشين يكمي تاكيد ميكنم يكمي كثيف شده دست آقايون هم ميفشارم به چشم برادريا 791

9 سپاس: نخبه، بچه مثبت، gilas، بندری، نغمه، حورا، ملیکا، بهونه، دلشاد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: