کوله بار آرزوهات روی دوشت ، تا کجا ها رفتی با پای پیاده رفتی و به هر چه خواستی نرسیدی ، متاسفم برات ای دل ساده دل به هر کی دادی از سادگی دادی ، زندگیت رو پای دلدادگی دادی هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه
عاشق و خسته و غمگین و پریشون دل بی کس ، دلک بی سر و سامون دل زخمی ، دل تنها و تکیده دل گریون من ، آه ای دل گریون
متاسفم برات
کوله بار آرزوهات رو کی دزدید ، دل دیوونه به گریه هات کی خندید عاشق و خسته و غمگین و پریشون ، دل بی کس ، دلک بی سر و سامون تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده
کوله بار آرزوهات رو کی دزدید ، دل دیوونه به گریه هات کی خندید عاشق و خسته و غمگین و پریشون ، دل بی کس ، دلک بی سر و سامون تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده
مرسی مرتضی جان .من این خواننده را نمیشناسم صداش عین سیاوش قمیشی
اتفاق بدی برام افتاده که حتی فکرشم نمیکردم... هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه فکنم این بهتر توضیح داده حال من
آخيييييييي اينجوي نگو ما هممون اين اتفاقا رو تجربه ميكنيم خيلي بد حال و احوال آدمو به هم ميريزن اما آخه چيكار ميشه كرد انقد غصه نخور چند روزه حالت خوب نيستا
آخيييييييي اينجوي نگو ما هممون اين اتفاقا رو تجربه ميكنيم خيلي بد حال و احوال آدمو به هم ميريزن اما آخه چيكار ميشه كرد انقد غصه نخور چند روزه حالت خوب نيستا
همون که نمیشه کاریش کرد بیشتر عذاب میده...ولی به قول شما نباید غصه اش هم خورد...
garfild, گارفیلد هر چقدر هم غم داشته باشی به من نمی رسی دیگه غم شده جزوی از زندگیم و برام انقدر عادی شده که نگو ولی خوب چیکار میشه کرد باید باهاش بازی کنی بزنی زمین هوا بره ندونی تا کجا میره
garfild
کوله بار آرزوهات روی دوشت ، تا کجا ها رفتی با پای پیاده
رفتی و به هر چه خواستی نرسیدی ، متاسفم برات ای دل ساده
دل به هر کی دادی از سادگی دادی ، زندگیت رو پای دلدادگی دادی
هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه
عاشق و خسته و غمگین و پریشون
دل بی کس ، دلک بی سر و سامون
دل زخمی ، دل تنها و تکیده
دل گریون من ، آه ای دل گریون
متاسفم برات
کوله بار آرزوهات رو کی دزدید ، دل دیوونه به گریه هات کی خندید
عاشق و خسته و غمگین و پریشون ، دل بی کس ، دلک بی سر و سامون
تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن
تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده
zrnznn
دلشاد
maryamlondon1
کوله بار آرزوهات رو کی دزدید ، دل دیوونه به گریه هات کی خندید
عاشق و خسته و غمگین و پریشون ، دل بی کس ، دلک بی سر و سامون
تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن
تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده
مرسی مرتضی جان .من این خواننده را نمیشناسم
mojde
ماهی
garfild
دارم کم کم بهتر میشم
خواهش میکنم
اتفاق بدی برام افتاده که حتی فکرشم نمیکردم...
فکنم این بهتر توضیح داده حال من
هی ماهی
mojde
فکنم این بهتر توضیح داده حال من
garfild
همون که نمیشه کاریش کرد بیشتر عذاب میده...ولی به قول شما نباید غصه اش هم خورد...
پرهام
نخبه
KuRoSh
گارفیلد هر چقدر هم غم داشته باشی به من نمی رسی دیگه غم شده جزوی از زندگیم و برام انقدر عادی شده که نگو
بزنی زمین هوا بره ندونی تا کجا میره
garfild
هرکی یه سلیقه ای داره دیگه
ببخشید دیگه بعضی وقتها پیش میاد
کوروش فسقلی,
چشم بازی میکنم
مامي
خدایا................
نمایش یا پنهان متن
یواش دعا کردم که جز خدا کسی نفهمهآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→