₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » جک های یواشکی 10
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » جک های یواشکی 10

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جک های یواشکی 10

440 بازدید، 14 پست، نویسنده: garfild

• garfild

تصویر در دسترس نیست

ماهیمون هی میخواست یه چیزی بهم بگه . تادهنشو وا می کرد آب می رفت تو دهنش نمی تونست بگه . دست کردم تو آکواریوم درش آوردم . شروع کرد از خوشالی بالا پایین پریدن . دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو . اینقده بالا پایین پرید خسه شد خوابید . دیدم بهترین موقع تا خوابه دوباره بندازمش تو آب. ولی الان چند ساعته بیدار نشده . یعنی فکرکنم بیدار شده دیده انداختمش اون تو قهر کرده خودشو زده به خواب...

تصویر در دسترس نیست

دافـــــ های محترم خـــــــط لب از زیــــر دماغ شروع نمیشــــــه!
    اين يکيو بخدا راست ميگم :21:

تصویر در دسترس نیست

یکی از رفقا سوغاتی شورت 40 دلاری واسم آورده!
    موندم میخوام برم عروسی، رو شلوار بپوشمش یا زیر! :83:

تصویر در دسترس نیست

یکی از حسرت های بچگیم خون دماغ شدن بود ! خیلی حس و ژست باکلاسی بود . . . همه بهت توجه می کردن در حد شهید زنده ! :4:

تصویر در دسترس نیست

یه نفر با چشما و گوشای کاملا بسته در ادارههای دولتی فقط از روی بو و رایحه موجود در فضا میتونه ساعت رو حدس بزنه
    بوی دهن : 8 الی 9 صبح
    بوی نون و خیار : 9 تا 10
    بوی عرق: 10 تا 12
    بوی جوراب : 12 تا 1
    بوی میکس عرق ، جوراب ، گلاب : نماز ظهر
    بوی نهار :1 تا 2
    بوی آروغ:2 الی 3 بعدازظهر

تصویر در دسترس نیست

يکی از ظُلمایی که تو بچگی به ما میشد وباعث میشد گریه کنیم؛ این بود که تولدمون بعضیا کادو پارچ و لیوان میاوردن ... خــــعــــلــی یَزید بودن این دسته..... کـــصـــافـــــ طـــــا.......

تصویر در دسترس نیست

امروز صبح اومدم دکمه‌ي پیرهنمو ببندم، دکمه‌ش افتاد!
    اومدم کیفم رو بردارم، دسته‌ش دراومد!
    اومدم در اتاق رو ببندم، دستگیره‌ي در از جا کنده شد افتاد!!
    يعني از ظهر تا حالا می‌خوام بش...شم، می‌ترسم!!! :4:

تصویر در دسترس نیست

دقت کردین وقتی مایکروویو رو تو 1 ثانیه آخراستوپشو میزنی چه حالی میده انگاری تو ثانیهآخر سیم یه بمب قطع کردی و خنثی شده

تصویر در دسترس نیست

پست ترين آدما کسايي هستن که به دست گذاشتن رو نقطه ضعف ديگران بگن شوخي... !! :21:

تصویر در دسترس نیست

لحظه ی قبل از مرگم به بچه هام میگم: ده میلیارد تومن گذاشتم...زیر...زیر...زیر... و همون موقع می میرم !!!
    ای حال میده...

تصویر در دسترس نیست

ننه بزرگم میگه دختر پسری که همدیگه رو دوست داشته باشن بهم محرمن؛ صیغه و اینا هم دیگه نمیخاد ...
    اصن مرجع تقلیده منه به قرعان :4:

تصویر در دسترس نیست

ولی من هنوز تو کف اون کلیپ پویا هستم که دختره داشت با لباس زیر تو خونه راه میرفت، بعد پویا میخوند: باخدا بودنت رو / با حیا بودنت رو دوست دارم...

تصویر در دسترس نیست

آقايون و خانوما توجه کنین
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    از توجهتون ممنونم ايشالا که جبران کنم :84:

10 سپاس: دلشاد، نغمه، مامي، a-s-l-a-i-b-a، maryamlondon1، zrnznn، mz56mz، mojde، gilas، ماهی

• 1 سپاس: garfild

• a-s-l-a-i-b-a

1 سپاس: garfild

• maryamlondon1

نقل قول: garfild
    یکی از حسرت های بچگیم خون دماغ شدن بود ! خیلی حس و ژست باکلاسی بود . . . همه بهت توجه می کردن در حد شهید زنده !

لحظه ی قبل از مرگم به بچه هام میگم: ده میلیارد تومن گذاشتم...زیر...زیر...زیر... و همون موقع می میرم !!!
    ای حال میده...

خنده داره :23:

• garfild

دلشاد,
    نغمه,
    مامي,
    maryamlondon1,
    :46:

• zrnznn

ماهیمون هی میخواست یه چیزی بهم بگه . تادهنشو وا می کرد آب می رفت تو دهنش نمی تونست بگه . دست کردم تو آکواریوم درش آوردم . شروع کرد از خوشالی بالا پایین پریدن . دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو . اینقده بالا پایین پرید خسه شد خوابید . دیدم بهترین موقع تا خوابه دوباره بندازمش تو آب. ولی الان چند ساعته بیدار نشده . یعنی فکرکنم بیدار شده دیده انداختمش اون تو قهر کرده خودشو زده به خواب...

الهیییییییییی عجب به قول دوستم آدم چُمپِتی بوده این :8:

یه نفر با چشما و گوشای کاملا بسته در ادارههای دولتی فقط از روی بو و رایحه موجود در فضا میتونه ساعت رو حدس بزنه
    بوی دهن : 8 الی 9 صبح
    بوی نون و خیار : 9 تا 10
    بوی عرق: 10 تا 12
    بوی جوراب : 12 تا 1
    بوی میکس عرق ، جوراب ، گلاب : نماز ظهر
    بوی نهار :1 تا 2
    بوی آروغ:2 الی 3 بعدازظهر

:23:

پست ترين آدما کسايي هستن که به دست گذاشتن رو نقطه ضعف ديگران بگن شوخي... !!

378

يکی از ظُلمایی که تو بچگی به ما میشد وباعث میشد گریه کنیم؛ این بود که تولدمون بعضیا کادو پارچ و لیوان میاوردن ... خــــعــــلــی یَزید بودن این دسته..... کـــصـــافـــــ طـــــا.......

آره ک.....تا :4:

یکی از حسرت های بچگیم خون دماغ شدن بود ! خیلی حس و ژست باکلاسی بود . . . همه بهت توجه می کردن در حد شهید زنده !

دقیقا همین حسو داشتم تو بچگی...
    ولی هیچ وقت خون دماغ نشدم
    ولی هی داداش بزرگم خون دماغ میشد
    من هی حرص میخوردمممممم :2:

راستی عکسه هم محشره...1153 241 مداد آبیههه1153

• mz56mz

الهى هميشه خندون و شاد باشى عمو جان

• mojde

خييييييييييييييييييييييييييييييلي جالب انگيز ناك بود :23: .عكسش كه حرف نداشت :110: حالا چند نكته جلافت بار داشت كه ميبخشيمت ديگه :4:

• gilas

• ماهی

:22:
    اصن مرجع تقلیده منه به قرعان

امروز صبح اومدم دکمه‌ي پیرهنمو ببندم، دکمه‌ش افتاد!
    اومدم کیفم رو بردارم، دسته‌ش دراومد!
    اومدم در اتاق رو ببندم، دستگیره‌ي در از جا کنده شد افتاد!!
    يعني از ظهر تا حالا می‌خوام بش...شم، می‌ترسم!!!

• garfild

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: