ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
garfild
ماهیمون هی میخواست یه چیزی بهم بگه . تادهنشو وا می کرد آب می رفت تو دهنش نمی تونست بگه . دست کردم تو آکواریوم درش آوردم . شروع کرد از خوشالی بالا پایین پریدن . دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو . اینقده بالا پایین پرید خسه شد خوابید . دیدم بهترین موقع تا خوابه دوباره بندازمش تو آب. ولی الان چند ساعته بیدار نشده . یعنی فکرکنم بیدار شده دیده انداختمش اون تو قهر کرده خودشو زده به خواب...
دافـــــ های محترم خـــــــط لب از زیــــر دماغ شروع نمیشــــــه!
اين يکيو بخدا راست ميگم
یکی از رفقا سوغاتی شورت 40 دلاری واسم آورده!
موندم میخوام برم عروسی، رو شلوار بپوشمش یا زیر!
بوی دهن : 8 الی 9 صبح
بوی نون و خیار : 9 تا 10
بوی عرق: 10 تا 12
بوی جوراب : 12 تا 1
بوی میکس عرق ، جوراب ، گلاب : نماز ظهر
بوی نهار :1 تا 2
بوی آروغ:2 الی 3 بعدازظهر
يکی از ظُلمایی که تو بچگی به ما میشد وباعث میشد گریه کنیم؛ این بود که تولدمون بعضیا کادو پارچ و لیوان میاوردن ... خــــعــــلــی یَزید بودن این دسته..... کـــصـــافـــــ طـــــا.......
اومدم کیفم رو بردارم، دستهش دراومد!
اومدم در اتاق رو ببندم، دستگیرهي در از جا کنده شد افتاد!!
يعني از ظهر تا حالا میخوام بش...شم، میترسم!!!
ای حال میده...
اصن مرجع تقلیده منه به قرعان
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از توجهتون ممنونم ايشالا که جبران کنم
دلشاد
نغمه
مامي
a-s-l-a-i-b-a
maryamlondon1
ای حال میده...
خنده داره
garfild
نغمه,
مامي,
maryamlondon1,
zrnznn
ماهیمون هی میخواست یه چیزی بهم بگه . تادهنشو وا می کرد آب می رفت تو دهنش نمی تونست بگه . دست کردم تو آکواریوم درش آوردم . شروع کرد از خوشالی بالا پایین پریدن . دلم نیومد دوباره بندازمش اون تو . اینقده بالا پایین پرید خسه شد خوابید . دیدم بهترین موقع تا خوابه دوباره بندازمش تو آب. ولی الان چند ساعته بیدار نشده . یعنی فکرکنم بیدار شده دیده انداختمش اون تو قهر کرده خودشو زده به خواب...
الهیییییییییی عجب به قول دوستم آدم چُمپِتی بوده این
یه نفر با چشما و گوشای کاملا بسته در ادارههای دولتی فقط از روی بو و رایحه موجود در فضا میتونه ساعت رو حدس بزنه
بوی دهن : 8 الی 9 صبح
بوی نون و خیار : 9 تا 10
بوی عرق: 10 تا 12
بوی جوراب : 12 تا 1
بوی میکس عرق ، جوراب ، گلاب : نماز ظهر
بوی نهار :1 تا 2
بوی آروغ:2 الی 3 بعدازظهر
پست ترين آدما کسايي هستن که به دست گذاشتن رو نقطه ضعف ديگران بگن شوخي... !!
يکی از ظُلمایی که تو بچگی به ما میشد وباعث میشد گریه کنیم؛ این بود که تولدمون بعضیا کادو پارچ و لیوان میاوردن ... خــــعــــلــی یَزید بودن این دسته..... کـــصـــافـــــ طـــــا.......
آره ک.....تا
دقیقا همین حسو داشتم تو بچگی...
ولی هیچ وقت خون دماغ نشدم
ولی هی داداش بزرگم خون دماغ میشد
من هی حرص میخوردمممممم
راستی عکسه هم محشره...
mz56mz
garfild
mz56mz,
mojde
gilas
ماهی
اومدم کیفم رو بردارم، دستهش دراومد!
اومدم در اتاق رو ببندم، دستگیرهي در از جا کنده شد افتاد!!
يعني از ظهر تا حالا میخوام بش...شم، میترسم!!!
garfild
gilas,
ماهی,
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→