₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » بازم امتحانها و درس خوندنای...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » بازم امتحانها و درس خوندنای...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بازم امتحانها و درس خوندنای...

1624 بازدید، 16 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

مادر هنوز بیدار بود و داشت بر روی سجاده اش دعا می خواند. حسن در رختخواب خود از این پهلو به آن پهلو غلتید، اما خوابش نبرد. ماه از پشت پنجره کوچک اتاق، صورتش را نوازش کرد.

خیره شد. او صدای آرام و دوست داشتنی مادر را به خوبی می شنید. اما با هر بار شنیدن، تعجبش بیشتر می شد. یک دعا بیشتر از دعاهای دیگر بر زبان مادر می آمد. او دائم برای همسایه ها و مردم دعا می کرد. گاهی اسم تک تک آن ها را می برد و برایشان آرزوی سلامتی می کرد. گاهی هم از خداوند برای آن ها چیزهایی می خواست.

حسن آن قدر بیدار ماند تا این که نزدیکی های اذان صبح شد. دوباره پلک باز کرد و از زیر روانداز به مادر چشم دوخت. مادر هنوز بر روی سجاده اش بود. حسن با خودش فکر کرد: مادر یک بار هم نشد که برای خودش دعا کند یا از خداوند چیزی بخواهد، بلکه همه دعاهایش برای همسایه ها و دیگران بود! حسن کودک بود، به خواندن نماز علاقه زیادی داشت. او همراه مادر نماز خواند. بعد از مادر پرسید: مادر جان، چرا وقتی که داشتی دیشب دعا می خواندی، حتی یک بار هم از خدا برای خودت چیزی نخواستی، بلکه برای دیگران دعا کردی! نگاه مهربان حضرت زهرا سلام الله علیها به گل روی حسن افتاد. مادر گفت: «حسن جان، مگر نشنیده ای که اول همسایه سپس خانه، پس باید اول به فکر دیگران بود و برایشان دعا کرد، بعد به فکر خود!». باز هم حسن از حرف های زیبای مادر، درس تازه ای یاد گرفته بود.

همه ی اینا رو گفتم که من برای همسایمون (در جلسه امتحان) دعا کنم شما آمین بگین:

خدایا سمت چپین رو خوش خط
    سمت راستیمون رو درشت خط
    جلویی مون رو درس خون
    پشت سریمون رو خوش صدا
    مراقبمون رو دل رحم بفرمااااااااااااااااااااا ااااااااااااا

بگو آمیییییییییییییییین :48:

پ ن1: حالا خدا جون حال گیری نکنی همه ی اینا رو براورده کنی و چشم ما رو ضعیف کنی ها. :25:
    پ ن2: حالا شاید خدا مصلحت دید دعا مون مستجاب نشد! میتونید از گزینه های دیگه متکی به خودتون استفاده کنید. 1127

314 453 314 453 314 453 314 453 314

نمی دونم تا حالا انقلاب اسلامی رو انقدر عمقی خوندین یا نه؟!!!!
    .
    لامصب عجب درسیه.....
    .
    انگیزه گرفتم تا دکترا ادامه بدم....
    .
    مطمئنم باعث میشه من یه نقاش بشم....
    .
    این آخرین اثر هنری من موقع خوندن انقلاب اسلامیه!!!

تصویر در دسترس نیست

فقط نمیدونم آقاهه سیب دستشه یا انار!!!

1228 1127 1228 1127 1228 1127 1228 1127 1228

آلاچیق فضا سبز دانشگاه جای خیلی جالبیه.....

تصویر در دسترس نیست

852 842 852 842 852 842 852 842 852

مغز انسان پر کارترین جای بدنه اون همه ۲۴ ساعت روز و همه ۳۶۵ روز سال و کار میکنه ، کار اون از لحظه تولد آغاز میشه و فقط وقتی متوقف میشه که ما وارد سالن امتحانات میشیم!!!

858 هورا تقلب!!!!858

تصویر در دسترس نیست

حتی اگر تجهیزاتتان را بگیرند

تصویر در دسترس نیست

حتی اگر تفتیش بدنیتان کردند

تصویر در دسترس نیست

تک تک لباسهایتان را وارسی کنند

تصویر در دسترس نیست

و شما را بی دفاع مقابل برگه امتحان بگذارند

تصویر در دسترس نیست

باز هم میتوانید...!!!

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: golmangoli، garfild، بندری، دلشاد، بهونه، mz56mz، ملیکا، soheyla، maryamlondon1، نخبه

• golmangoli

اخ گفتی امتحانا.... 391 خیلی خوب بود نجمه جون... 1014 اون چند تا دعا رو هستم.. این مراقب از همش مهمتره... 935 809
    3 سپاس: zrnznn، ملیکا، maryamlondon1

• garfild

:83: :23:
    خیلی خوب بود
    موقع امتحانات کلا موقع شکوفایی همه استعادهاست :4:

2 سپاس: zrnznn، maryamlondon1

• gilas

خوش بگذره به همتون ایشالا مراقب گیرتون بیاد باقلوا :4:

• بندری

يادش بخير اين پيراهنام ديگه داغون شده بود از بس روش تقلب مي نوشتم . آخرشم هيچي :4:

• 1 سپاس: zrnznn

• بهونه

امتحان این تقلبا خیلی حال میده تقلب:4:
    1 سپاس: zrnznn

• mz56mz

خيلى با حال و جالب بود من هم براى همه عزيزان ارزوى موفقيت و فبولى ميكنم :48:

• zrnznn

golmangoli,
    garfild,
    gilas,
    بندری
    ,دلشاد,
    بهونه,
    mz56mz,
    :93: ممنونم که اومدید سر زدیییییییییددددد به امید پاسی با نمره های عالیییییی :48:

1 سپاس: golmangoli

• golmangoli

zrnznn,
    286
    پاس کردن با نمرات عالی.. :48:
    1127 935

• mahsa joon

وااااااااااااااااای 30 خرداد امتحانام شروع میشه من تقلب امتحانو خیلی دوست دارم 256

• ملیکا

1212 1127 812 خب من امادم بریم به جنگ امتحان 1210

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    خیلی وقته که از امتحان و شب امتحان و روز امتحان و تقلب و ... راحت شدم .
    310

2 سپاس: maryamlondon1، zrnznn

• maryamlondon1

دیروز پسرم حسن اخرین امتحان برگزار کرد خدایا خداوندا انشالله همه دانش اموزان ودانشجویان با نمرهای عالی پاس کنند :48: من تا چند هفته اینده اماده جشن فارغ التحصیلی دو میوه جونم وزندگیم وروح وروانم هستم :8: خدایا خیلی خیلی از تو سپاسگزارم :58:

• zrnznn

ممنومنم که امدید سر زدیددددددد 280 به امید موفقیت همه دانش آموزا و محصلها و دانشجوهااااااااااااااااااااا :48:

• نخبه

ان شالله که همتون تو امتحاناتتون موفق باشین

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: