ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بازم امتحانها و درس خوندنای...
zrnznn
خیره شد. او صدای آرام و دوست داشتنی مادر را به خوبی می شنید. اما با هر بار شنیدن، تعجبش بیشتر می شد. یک دعا بیشتر از دعاهای دیگر بر زبان مادر می آمد. او دائم برای همسایه ها و مردم دعا می کرد. گاهی اسم تک تک آن ها را می برد و برایشان آرزوی سلامتی می کرد. گاهی هم از خداوند برای آن ها چیزهایی می خواست.
حسن آن قدر بیدار ماند تا این که نزدیکی های اذان صبح شد. دوباره پلک باز کرد و از زیر روانداز به مادر چشم دوخت. مادر هنوز بر روی سجاده اش بود. حسن با خودش فکر کرد: مادر یک بار هم نشد که برای خودش دعا کند یا از خداوند چیزی بخواهد، بلکه همه دعاهایش برای همسایه ها و دیگران بود! حسن کودک بود، به خواندن نماز علاقه زیادی داشت. او همراه مادر نماز خواند. بعد از مادر پرسید: مادر جان، چرا وقتی که داشتی دیشب دعا می خواندی، حتی یک بار هم از خدا برای خودت چیزی نخواستی، بلکه برای دیگران دعا کردی! نگاه مهربان حضرت زهرا سلام الله علیها به گل روی حسن افتاد. مادر گفت: «حسن جان، مگر نشنیده ای که اول همسایه سپس خانه، پس باید اول به فکر دیگران بود و برایشان دعا کرد، بعد به فکر خود!». باز هم حسن از حرف های زیبای مادر، درس تازه ای یاد گرفته بود.
همه ی اینا رو گفتم که من برای همسایمون (در جلسه امتحان) دعا کنم شما آمین بگین:
خدایا سمت چپین رو خوش خط
سمت راستیمون رو درشت خط
جلویی مون رو درس خون
پشت سریمون رو خوش صدا
مراقبمون رو دل رحم بفرمااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
بگو آمیییییییییییییییین
پ ن1: حالا خدا جون حال گیری نکنی همه ی اینا رو براورده کنی و چشم ما رو ضعیف کنی ها.
پ ن2: حالا شاید خدا مصلحت دید دعا مون مستجاب نشد! میتونید از گزینه های دیگه متکی به خودتون استفاده کنید.
.
لامصب عجب درسیه.....
.
انگیزه گرفتم تا دکترا ادامه بدم....
.
مطمئنم باعث میشه من یه نقاش بشم....
.
این آخرین اثر هنری من موقع خوندن انقلاب اسلامیه!!!
فقط نمیدونم آقاهه سیب دستشه یا انار!!!
آلاچیق فضا سبز دانشگاه جای خیلی جالبیه.....
▧ تصویر در دسترس نیست
مغز انسان پر کارترین جای بدنه اون همه ۲۴ ساعت روز و همه ۳۶۵ روز سال و کار میکنه ، کار اون از لحظه تولد آغاز میشه و فقط وقتی متوقف میشه که ما وارد سالن امتحانات میشیم!!!
▧ تصویر در دسترس نیست
حتی اگر تفتیش بدنیتان کردند
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
و شما را بی دفاع مقابل برگه امتحان بگذارند
golmangoli
garfild
خیلی خوب بود
موقع امتحانات کلا موقع شکوفایی همه استعادهاست
gilas
بندری
دلشاد
بهونه
mz56mz
zrnznn
garfild,
gilas,
بندری
,دلشاد,
بهونه,
mz56mz,
golmangoli
پاس کردن با نمرات عالی..
mahsa joon
ملیکا
soheyla
خیلی وقته که از امتحان و شب امتحان و روز امتحان و تقلب و ... راحت شدم .
maryamlondon1
zrnznn
نخبه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→