₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » (5) اسپانیا 1-1 ایتالیا (یکشنبه 21 خرداد)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » (5) اسپانیا 1-1 ایتالیا (یکشنبه 21 خرداد)
1 2 3

بدون عکس

(5) اسپانیا 1-1 ایتالیا (یکشنبه 21 خرداد)

3114 بازدید، 51 پست، نویسنده: بچه مثبت

• garfild

دیلیل نذاشتن مهاجم گفتم
    تیمی که هافبکهاش فرصت طلب تر هستن و آمار گل زدن هاشون تو بازی های قبلی زیاد تر بوده چرا بیاد یه مهاجم نا آماده روب بذاره
    تورس وقتی اومد زمین واقعا افتضاح کار کرد...2تا موقعیت از دست داد...باید قبول کرد که هافبکهای اسپانیا از مهاجمهاشون گل زن تر هستن

اسپانیا کمتر شانس گل داشت چون 9نفر تو دفاع ایتالیا بود...
    من نگفتم ایتالی چلسی هست ...منظورم سبک بازی که داشت بود..کاملا دفاعی و بسته بازی کردن و تنها شانس برای گرفتن 3امتیاز که داشتن فقط تو ضد حمله ها بود

من حرفت رو نمیتونم قبول کنم که اسپانیا ترسو بوده چون کاملا بازی که داشت مثل بازی های قبل بود با 3تا مهاجم داشت کار میکرد

4 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، farzane، دلشاد

• بچه مثبت

همین الان خوزه مورینیو حرفهای منو تأیید کرد :4:
    گفت که اسپانیا نباید 4-6-0 بازی میکرد

قبول دارم اسپانیا داشت بازی میکرد! البته همانطوری که ایتالیا میخواست!
    فکر میکنم الان قلعه نوعی خیلی خوشحاله! چون سیستم 3-5-2 ای که قلعه نوعی عاشقشه و همه بهش ایراد میگیرن تو این بازی موفق بود!!!!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: farzane، دلشاد، ژنرال

• بهونه

نقل قول: بچه مثبت
    قیافیه ژاوی از همه جالب تره!

:23: خیلی باحال عکسش :23:

3 سپاس: بچه مثبت، farzane، دلشاد

• ماهی

آخ جون جواب پوچ یا توپ قبلی رو درست گفتم :93:
    قیافیه ژاوی از همه جالب تره! :4:

چرا بر عکس چرخیده؟ :83:

مسابقه توپ یا پوچ شماره (5)

توپ شماره 4 :37:

4 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، farzane، دلشاد

• بچه مثبت

سرمربي سابق تيم ملي اسپانيا به انتقاد از سبک بازي ماتادورها در مصاف با ايتاليا پرداخت.
    لوئيس اراگونس، سرمربي سابق تيم ملي اسپانيا از صبح دوشنبه فعاليتش در زمينه ستون نويسي در روزنامه مارکا را آغاز کرد.او روز دوشنبه در مورد ديدار تيم ملي اسپانيا مقابل ايتاليا مطالبي را نوشت و به آناليز عملکرد ماتادورها در اين بازي پرداخت. در بخشي از تحليل آراگونس مي خوانيم:« ترجيح مي دادم که بايک مهاجم نوک بازي مي کرديم.با حضور تورس در زمين، ناواس و آلبا آزادي بيتشتري در جناحين به دست آوردند و مدافعان ايتاليايي مثل نيمه اول، راحت نبودند. آنها در نيمه اول به راحتي در زمين حرکت مي کردند و به سادگي توپ را مي گرفتند.»

او درمورد ورود تورس به زمين بازي نوشت:« با ورود تورس فضاهاي بيشتري در زمين ايجاد شد و به بازي تهاجمي تيم عمق داده شد. اسپانيا درنيمه دوم به مراتب بهتر بود و با توجه به موقعيت هايي که داشت بايد تيم پيروز ميدان لقب مي گرفت.»

با اين وجود، داناي اورتالسا اين تساوي را با ديد مثبت و خوبي مي بيند:« از شجاعت ايتاليايي ها براي حرکت رو به جلو تعجب کرده بودم و بايد نقش ده روسي در قلب خط دفاعي ايتاليا را تحسين کنم.»

4 سپاس: ژنرال، farzane، ماهی، دلشاد

• ژنرال

هافبک های اسپانیا نسبت به هافبک های ایتالیا برتری داشتن مخصوصاً تو نیمه دوم.
    ایتالیا همه کاره خط هافبکش پیرلوئه و اگر اون نباشه عملاً خط هاقبکش کارایی زیادی نداره.
    بعید میدونم ایتالیا بتونه به جمع 4تیم بیاد!
    در مورد اسپانیا با نظر امین موافقم، کمی با ترس بازی کرد.
    اگر ترس رو کنار میذاشت، پیروز بازی بود.
    اسپانیا بزرگترین ضعفش نداشتن یه مهاجم شش دانگه.
    این ضعف رو توی جام جهانی هم داشتن و نه تورس نه داوید ویا هیچ کدوم مهاجم شش دانگی نبودن و نیستن.
    الان که داوید ویا هم نیست و عملاً تورس گلزن ترین مهاجمشونه.
    این نسل طلائیِ اسپانیا، مهاجمی مثل رائول گونزالزو کم داره.

در پایان امیدوارم هر دو تیم محبوبم، ایتالیا و اسپانیا در فینال حضور داشته باشن :4:

3 سپاس: farzane، بچه مثبت، دلشاد

• حورا

تبریک به برندگان و خسته نباشید دست اندر کاران :1:
    3 سپاس: farzane، بچه مثبت، دلشاد

• farzane

شماره ی 4 334

:93: تبریک به برندگان عزیززززززززززززززززززززززز و خسته نباشید به دست اندرکاران عزیزززززززززززززززززززززز و همه ی بوف بوفی های عزیزم 369 1244

2 سپاس: بچه مثبت، دلشاد

• بچه مثبت

ژنرال,
    به نظر من اگر همین تورس ناآماده از اول تو زمین بود و فابرکاس نیمه دوم میومد، اسپانیا به احتمال زیاد برنده میدان بود. نبودن یک مهاجم، به گوشهای ایتالیا فرصت داد که تو حمله شرکت کنن!
    سه تا بازیکن رو از ایتالیا بگیری قدرتش از نصف هم کمتر میشه: بوفون، دروسی و پیرلو! من حتی امید چندانی به صعود ایتالیا از گروهش نداشتم اما بازی دیشب منو به صعود امیدوار کرد!

من ویا رو قبول دارم. شمع گلزنیش بالاست. حیف که مسدومه!
    اسپانیا مسلما از نظر فردی بهترین تیم جام است و اگر اتفاق غیر منتظره ای رخ نده باید قهرمان بشه!

2 سپاس: دلشاد، ژنرال

• levrone

بچه مثبت,
    4

2 سپاس: بچه مثبت، دلشاد

• بچه مثبت

تصویر در دسترس نیست