چیزی که من میفهمم اینه که این سوال در مورد جایگاه عددی اعداده نه در مورد شکلش.
1- اعداد مفاهیم ذهنی هستن. 2- هر عددی، مرتبه ی عددیش، در ذاتشه. مثلاً دوئیت در ذات عدد دو موجوده.. یعنی عدد دو چیزی جز دوئیت نیست... فرضاً اگر مرتبه عددیِ عدد 2رو با مرتبه عددیِ عدد 4 عوض کنیم، 2 دیگه 2 نیست، چهاره! و همین طور بقیه اعداد...
1- اعداد مفاهیم ذهنی هستن. 2- هر عددی، مرتبه ی عددیش، در ذاتشه. مثلاً دوئیت در ذات عدد دو موجوده.. یعنی عدد دو چیزی جز دوئیت نیست... فرضاً اگر مرتبه عددیِ عدد 2رو با مرتبه عددیِ عدد 4 عوض کنیم، 2 دیگه 2 نیست، چهاره! و همین طور بقیه اعداد...
واقعا این شکلک خیلی جالبه .. شاید من خوب نتونستم توضیح بدم.
منظورم اینه که اینکه چرا یک، یکه؛ و چرا دو، دوئه و الی آخر... این یه امر قراردادی نیست که کسی اینو وضع کرده باشه. رتبه عددیِ اعداد، ذاتی میباشد نه اعتباری و قراردادی. مثلاً عدد پنج که رتبه ش بعد از عدد چهار قرار داره، ممکن نیست قبل از اون قرار بگیره. قبل از عدد چهار، جز عدد سه، چیزی نمیتونه باشه، حتی اگر اسمشو بذاریم پنج، فقط اسمشو عوض کردیم ولی مرتبه عددیش محاله که تغییر بکنه.
یه احتمال هم وجود داره و اون اینکه منظور هاشم از این سوال، اسم گذاری اعداد باشه که چرا مثلا به دو میگیم دو و مثلا نمیگیم چرخ! که خوب این دیگه صرفاً یه اسمه من نمیدونم از کجا اومده و البته در این صورت بنده رفتم سر کار که این همه افاضات فرمودم!
lion1360
رابطه اعداد و زوایا
میخوام توجه تون رو به رابطه زیبای اعداد و زوایا جلب کنم!
سوال کلیدی: چرا 1 "یک" ــه؟ چرا 2 "دوئـــه" و....
من دیگه توضیح نمیدم خودتون ببینید...
حورا
نمایش یا پنهان متن
garfild
مامي
دلشاد
مگس
ژنرال
ژنرال
البته این مربوط به شکل اعداده.
چیزی که من میفهمم اینه که این سوال در مورد جایگاه عددی اعداده نه در مورد شکلش.
1- اعداد مفاهیم ذهنی هستن.
2- هر عددی، مرتبه ی عددیش، در ذاتشه.
مثلاً دوئیت در ذات عدد دو موجوده.. یعنی عدد دو چیزی جز دوئیت نیست...
فرضاً اگر مرتبه عددیِ عدد 2رو با مرتبه عددیِ عدد 4 عوض کنیم، 2 دیگه 2 نیست، چهاره!
و همین طور بقیه اعداد...
snow
اما انصافا برای 9 دیگه به زور 9 تا زاویه پیدا کرد
malakeh
gilas
2- هر عددی، مرتبه ی عددیش، در ذاتشه.
مثلاً دوئیت در ذات عدد دو موجوده.. یعنی عدد دو چیزی جز دوئیت نیست...
فرضاً اگر مرتبه عددیِ عدد 2رو با مرتبه عددیِ عدد 4 عوض کنیم، 2 دیگه 2 نیست، چهاره!
و همین طور بقیه اعداد...
ژنرال
شاید من خوب نتونستم توضیح بدم.
منظورم اینه که اینکه چرا یک، یکه؛ و چرا دو، دوئه و الی آخر...
این یه امر قراردادی نیست که کسی اینو وضع کرده باشه. رتبه عددیِ اعداد، ذاتی میباشد نه اعتباری و قراردادی.
مثلاً عدد پنج که رتبه ش بعد از عدد چهار قرار داره، ممکن نیست قبل از اون قرار بگیره. قبل از عدد چهار، جز عدد سه، چیزی نمیتونه باشه، حتی اگر اسمشو بذاریم پنج، فقط اسمشو عوض کردیم ولی مرتبه عددیش محاله که تغییر بکنه.
یه احتمال هم وجود داره و اون اینکه منظور هاشم از این سوال، اسم گذاری اعداد باشه که چرا مثلا به دو میگیم دو و مثلا نمیگیم چرخ!
که خوب این دیگه صرفاً یه اسمه من نمیدونم از کجا اومده
و البته در این صورت بنده رفتم سر کار که این همه افاضات فرمودم!
gilas
باشه همون که تو میگی
ماهی
mojde
zrnznn
farzane
lion1360
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→